PDA

צפייה בגרסה מלאה : הייתי מעוניין לבנות סט אפ מהסיני למסוק 500 קופטר...אשמח לעזרה...

ohadsh
13-09-2011, 23:31:57
הייתי מעוניין לבנות סט אפ מהסיני למסוק 500 קופטר...אשמח לעזרה...
סרווים
סרוו זנב
בקר
ומנוע
תודה מראש לעוזרים...
כמובן שלא יהיה יקר מאוד...

wind556
14-09-2011, 07:32:26
תבדוק בחתימה שלי, בריכוז המידע את הסט אפ להוריקאן 425
הסרוואים לא יתאימו לך כי בקופטר צריך סרוואי מיני ולא סטנדרט, שאר הפריטים יתאימו.
אתה כבר קנית את המסוק?

ohadsh
14-09-2011, 10:41:42
עוד לא אבל מעוניין לעשות קומבינציה... ליראות עם מתאים...
כי מבחינת שילדה יצא לי ליראות שהקופטר דיי חזק... אשמח לקישור לסרווים ..
תודה

wind556
14-09-2011, 10:47:20
אם עוד לא קנית, תוותר על זה
ההוריקאן טוב ממנו פי כמה, גם בחוזק השילדה

ohadsh
14-09-2011, 11:03:06
יצא לי להטיס ולא היתחברתי להוריקן לכן אני שוקל על ה500
ורוצה לראות סאטפ עם תוכל לעזור לי הודע לך מאוד...

wind556
14-09-2011, 11:55:41
יצא לי להטיס ולא היתחברתי להוריקן לכן אני שוקל על ה500
ורוצה לראות סאטפ עם תוכל לעזור לי הודע לך מאוד...

לא יודע איזה הוריקאן הטסת, בטח לא את אחד מההוריקאנים שלי, אבל לי יצא להטיס קופטר 500 וזה אחד הדגמים הפחות מוצלחים שלהם להבדיל מה450 המצויין.
אל תשאל למה, על פניו הוא זהה לטי רקס, אבל מתנהג שונה ופחות נעים.

guy1a
14-09-2011, 12:00:12
בחייך עודד

תן לבנאדם תשובה אם יש לך ...

Biosilc
14-09-2011, 13:41:05
ככל הנראה יש לו אבל לא כל אחד שיבוא יזרוק שם של קיט ופשוט יתנו לו סטאפ, צריך גם להמליץ מניסיון אישי לא? :)
אבל, הבחור הטיס הוריקן ואמר שלא נוח לו [למעשה אמרו לי את זה כמה עשרות] במקביל מיהרו להמליץ על הקופטר, אם מחשבותיך כתחושתיך, אל תהסס כי ככל שתקבל יותר חוות דעת ככה המוטיבצייה תרד.

ohadsh
14-09-2011, 14:57:51
תודה רבה חברים על השיתופים והעזרה... קישור לסרווים יעזור לי מאוד ... תודה

guy1a
14-09-2011, 16:53:36
ככל הנראה יש לו אבל לא כל אחד שיבוא יזרוק שם של קיט ופשוט יתנו לו סטאפ, צריך גם להמליץ מניסיון אישי לא? :)
אבל, הבחור הטיס הוריקן ואמר שלא נוח לו [למעשה אמרו לי את זה כמה עשרות] במקביל מיהרו להמליץ על הקופטר, אם מחשבותיך כתחושתיך, אל תהסס כי ככל שתקבל יותר חוות דעת ככה המוטיבצייה תרד.

לא יודע איזה הוריקאן הטסת, בטח לא את אחד מההוריקאנים שלי, אבל לי יצא להטיס קופטר 500 וזה אחד הדגמים הפחות מוצלחים שלהם להבדיל מה450 המצויין.
אל תשאל למה, על פניו הוא זהה לטי רקס, אבל מתנהג שונה ופחות נעים.

לגבי הסרבואים, אם עודד אומר שצריכים שם סרבואים מיקרו, אולי מה שיש אצל יואב יתאים ?
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=10977

תעיין פה, http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1096478 הודעה מספר 9 למשל.

wonderd
14-09-2011, 17:01:27
לא מיקרו - מיני.

סרוו סייקליק (http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__6756__MKS_DS9660_Precise_Digital_Servo_4_6kg_10s ec_27g.html)
סרוו זנב (http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__8255__MKS_DS8910_AVCS_760us_Digital_Servo_2_01kg _054sec_27g.html)

את הסייקליק שבקישור אני לא מכיר וב'תכלס, אני ממליץ לך ללכת על סרוואים של סאווקס או אליין 510, עובדים טוב בלי בעיות, אם תיקח את ה 510MG אז גם לא ייטחן לך הגיר בריסוקים.

Biosilc
14-09-2011, 17:43:46
לגבי הסרבואים, אם עודד אומר שצריכים שם סרבואים מיקרו, אולי מה שיש אצל יואב יתאים ?
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=10977

תעיין פה, http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1096478 הודעה מספר 9 למשל.

ניסית להוכיח לי משהו שלא שמתי לב אליו?<
אני אשמח לשמוע.. אתה מצטט אותי ואותו ולא כותב בנושא דבר, אם משהו לא במקום תגיד.

ohadsh
14-09-2011, 17:49:55
בקישורים שנתת לא עשיתי כלום הם יקרים ...
כבר עדיף לקנות אליין ...
וחברים יקרים בבקשה תיתיחסו לשאלה שלי שלא יהפוך לשכונה כמו בשרשור המדובר... :)

wind556
14-09-2011, 17:58:34
לשואל:
כל סרוו מתכתי בגודל מיני יתאים לך מבחינת המידות
מבחינת האיכות הכל תלוי בתקציב שלך.
זאת עבודה לשבת מול האתר של הסיני ולאתר את הסרוו הכי משתלם, קח את הנתונים האלה ועשה בעצמך את העבודה.
ואתה עדיין עושה טעות בבחירת המסוק, עדיף כבר אליין אם ההוריקאן לא הרגיש לך נוח

Biosilc
14-09-2011, 18:17:17
עודד לך ההוריקאן נוח?
פותח הנושא, מזאת אומרת לא נוח מבחינת מה? אני אשמח לשמוע כי אני מתכוון לחשוב גם לכיוון ההוריקאן
אם לאחד נוח, למה שלשני לא יהיה נוח?
[שאלה אחרונה שלי שלא קשורה לנושא פשוט הייתי חייב לשאול את זה]

danoneyal
14-09-2011, 18:37:13
לא מיקרו - מיני.

סרוו סייקליק (http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__6756__MKS_DS9660_Precise_Digital_Servo_4_6kg_10s ec_27g.html)
סרוו זנב (http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__8255__MKS_DS8910_AVCS_760us_Digital_Servo_2_01kg _054sec_27g.html)

את הסייקליק שבקישור אני לא מכיר וב'תכלס, אני ממליץ לך ללכת על סרוואים של סאווקס או אליין 510, עובדים טוב בלי בעיות, אם תיקח את ה 510MG אז גם לא ייטחן לך הגיר בריסוקים.

מצטרף להמלצה , ds510m לסייקליק ו-ds520m לזנב, אני מטיס איתם ונהנה מכל רגע לגבי הג'ירו ממליצים על הספרטן לי אישית אין ניסיון איתו אבל שמעתי ביקורות טובות.
אם עדיין לא רכשת את הקופטר יכול להיות שחבילת super combo יכולה להיות משתלמת עבורך דוגמא
http://helidirect.com/align-t-rex-500e-super-combo-kx017014-p-23216.hdx
אבל חפירה ברשת יכולה להניב תוצאות יותר זולות .

wind556
14-09-2011, 18:40:18
מה זה מסוק "נוח":
מסוק שמגיב במדוייק לפקודות הניתנות לו ולא מנסה להחליט לבד לאן הוא צריך לטוס
היום ההבדלים בין המסוקים הם קטנים מבחינת ההתנהגות, במיוחד בידיים של מתחיל, אבל ככל שהמסוק מדוייק יותר בתגובותיו, יותר נוח למטיס המתחיל (וגם לא מתחיל)
ומנסיון רב, חברת קופטר איקס הצליחה מאד בדגמי 250- יותר טוב בהרבה מהטי רקס. בדגמי 450 דומה מאד לטי רקס. ובדגמי 500 , נחות מהטי רקס ונחות בממש הרבה מההוריקאן.

דבר נוסף מהנסיון: רוב בעלי ההוריקאן הם מתחילים, ונעזרים בכל מיני סרטים יועצים וחברים לכיוונים. וכשהם מגיעים לעיתים לבדיקה מצער לראות עד כמה גרוע נעשו בהם הכיוונים ואפילו ההרכבה בחלק נכבד מהמקרים.
כשאני משווה שני מסוקים, אני משווה שני מסוקים שאני ביצעתי כיוונים לשניהם, כך שלטוב או לרע הם זהים ברמת ובאופי הכיוונים.
כל השוואה אחרת בידיים של טירון אין לה משקל רב

Friman
14-09-2011, 18:50:30
לשואל - אנא אם אתה מוכן, כדי שיוכלו כל המעוניינים לעזור לתת לך תשובות יותר רלוונטיות עבורך, אם תוכל כדאי שתתן הערכה לתקציב שאתה מתכנן להשקיע. כמו כן כדאי שתתייחס גם להאם יש לך נסיון קודם בהטסה או ציוד טיסנאות כלשהו בבית - כלי עבודה, מטען, סוללות וכו׳. ואם יש לך רדיו ואיזה, זה קריטי לסוגיית התקציב כמעט כמו המסוק.

Biosilc
14-09-2011, 18:54:53
אתה אומר "ובדגמי 500, נחות מהטי רקס ונחות בממש הרבה מההוריקאן." מה לגבי הוריקאן 550 ?
עדיין נחות בהרבה מההוריקאן? או שלא משתלם לקנות 550 בכלל..?

Friman
14-09-2011, 19:02:20
ההוריקאן הינו במקור מסוק 550 שבהתחלה היה לו קיט הקטנה ל500, ובשלב מסויים התחילו למכור אותו כמסוק 500 כי היה יותר ביקוש בשוק למסוקי 500. גם המחיר של הקיט ירד משמעותית במעבר הזה. להוריקאן 500 ו550 יש בדיוק אותו הגוף ואותו הראש ורוב המכלולים זהים למעט אורך הבום, אורך הלהבים הראשיות ולהבי הזנב, ואם אני מבין נכון גם יחסי התמסורת שונים. הקיט של ההוריקן 550 יקר משמעותית מההוריקן 500 ואפילו יותר יקר מעלות ההוריקן 500+ קיט הסבה ל550. בקיצור, כלכלית לא משתלם.
עודד- אתה חייב להודות שמסתבר שאני דווקא כן מקשיב...
גם אותי משך ההוריקן בנקודה הזו שאפשר בהמשך לשדרג אותו למסוק 550 בעלות של כמה עשרות דולרים ושעות עבודה ספורות.

wind556
14-09-2011, 19:03:35
אתה אומר "ובדגמי 500, נחות מהטי רקס ונחות בממש הרבה מההוריקאן." מה לגבי הוריקאן 550 ?
עדיין נחות בהרבה מההוריקאן? או שלא משתלם לקנות 550 בכלל..?

יש לי גם 425 וגם 550
הם לא עם סט אפ זהה ולכן קשה להשוות ביניהם. אבל כעיקרון הם מאד דומים עם הבדלים קלים הנובעים מהגודל.
לעניין משתלם, לא משתלם לקנות הוריקאן 550. עדיף 425 ובהשקעה של בערך 20-30$ ניתן להחזיר אותו לגודל המקורי (550) אם זה מה שיתחשק לך.
אם חשקה נפשך בקטגורית ה550, ההוריקאן במקרה הזה זול בצורה קיצונית, אבל נחות ממסוקי ה550 המודרניים (היקרים ממנו יותר מפי 2)
קבל דוגמה למסוק ה550 המועדף עלי:
http://www.flying-hobby.com/shop/gaui-x5-fes-super-combo-use-reward-points-to-get-discount-p-7657.html

guy1a
14-09-2011, 21:21:06
---

wind556
15-09-2011, 11:15:59
ההוריקאן הינו במקור מסוק 550 שבהתחלה היה לו קיט הקטנה ל500, ובשלב מסויים התחילו למכור אותו כמסוק 500 כי היה יותר ביקוש בשוק למסוקי 500. גם המחיר של הקיט ירד משמעותית במעבר הזה. להוריקאן 500 ו550 יש בדיוק אותו הגוף ואותו הראש ורוב המכלולים זהים למעט אורך הבום, אורך הלהבים הראשיות ולהבי הזנב, ואם אני מבין נכון גם יחסי התמסורת שונים. הקיט של ההוריקן 550 יקר משמעותית מההוריקן 500 ואפילו יותר יקר מעלות ההוריקן 500+ קיט הסבה ל550. בקיצור, כלכלית לא משתלם.
עודד- אתה חייב להודות שמסתבר שאני דווקא כן מקשיב...
גם אותי משך ההוריקן בנקודה הזו שאפשר בהמשך לשדרג אותו למסוק 550 בעלות של כמה עשרות דולרים ושעות עבודה ספורות.

קיבלת עכשיו 100 על הקשבה וערנות בשיעורים :cool:

ohadsh
15-09-2011, 12:12:24
כל העניין שרצון לבנות קופטר זה להוזיל את הקיט של אליין לבנות 500 קופטר ב1000 שח לא יותר.
הקיט נימכר ב125 דולר

Friman
15-09-2011, 12:20:40
הקיט של ההוריקן 425 (המסוק בגודל 500, ומדובר פה על עלות הקיט בלבד ללא סטאפ סוללות וציוד נלווה) עולה 60$
כך או כך, יהיה לך לדעתי קשה להעמיד מסוק 500 ב1000₪. גם אם יש לך רדיו. אני לא אומר שאי אפשר אבל זה לא פשוט להכניס בתקציב הזה מסוק, סטאפ, סוללות, חלקי חילוף, עלויות משלוח וכו׳. ושוב, זה בהנחה שיש לך מערכת רדיו.

wind556
15-09-2011, 12:27:45
כל העניין שרצון לבנות קופטר זה להוזיל את הקיט של אליין לבנות 500 קופטר ב1000 שח לא יותר.
הקיט נימכר ב125 דולר

הקיט הנ"ל דומה בצורה, אבל לא דומה בהתנהגות

Biosilc
15-09-2011, 13:13:45
הקיט של ההוריקן 425 (המסוק בגודל 500, ומדובר פה על עלות הקיט בלבד ללא סטאפ סוללות וציוד נלווה) עולה 60$
כך או כך, יהיה לך לדעתי קשה להעמיד מסוק 500 ב1000₪. גם אם יש לך רדיו. אני לא אומר שאי אפשר אבל זה לא פשוט להכניס בתקציב הזה מסוק, סטאפ, סוללות, חלקי חילוף, עלויות משלוח וכו׳. ושוב, זה בהנחה שיש לך מערכת רדיו.

על איזה מסוק מדובר? הוריקאן 425 Basic kit ?
אם כן, מחירו 80$
[השערות פרועות שקרובות למציאות]
מנוע - 15$
ג'ירו - 11$
סרוואים + מקלט - הגיעו לו עם המשדר.
סוללות - 20$
מטען 22$

נעגל הכל, 160$
משלוח? 30$ אם ידע להזמין בקצב..
200$ = 750 ש"ח.
ציוד + שידרוג של כמה מהאלקטרוניקה פה למעלה^ יצא לו 1000-1500
זו הייתה דקה פרועה של זריקת מחירים שלא רחוקים ממה שמתוכנן. אחלה מסוק הוא מעמיד לו לא?

Friman
15-09-2011, 15:25:03
פירטתי לך ארוכות אבל במחשבה שנייה חבל על המלל, כשתעמוד בפני קניית הוריקאן באמת אוכל לשלוח לך קובץ אקסל של שיקלול סך המחירים לרכיבים מומלצים + קישורים. זו רשימה שמבוססת על ההמלצות של עודד רק שעשיתי סקר שוק וריכזתי רשימת לינקים לכל מה שמופיע שם. ובחישוב הזה שיקללתי גם את כל הציוד ההקפי הנדרש. רק אתן לך טיזר קטן - אתה מפספס באיזה 250-300$ אם מסתכלים בתמונה רחבה גם על ציוד הקפי. למשל, לא הבאת בחשבון שההוריקן טס עם 2 סוללות בטור וכדי להנות ולהתקדם קונים 2-3 פקים, כלומר 4-6 סוללות. כמו כן לא הבאת בחשבון חלפים וכלי עבודה שזה עוד כמה עשרות דולרים והמשלוחים הם ממש לא 30$, רק המשלוח של הקיט בלבד מפליינג הובי למשל הוא 46$. המשלוחים של כלל הציוד הנדרש יהיו סביב 100$ וצפונה, תלוי מה אתה רוכש, בכמה ומהיכן. שוב, בהתבסס על סקר שוק וחישוב מדוייק, זו לא הערכה באוויר.
כשתעמוד בפני קניית הוריקאן תתייעץ עם מי שבאמת מומחה למסוק הזה (עודד הוא כתובת מצויינת להמליץ על סטאפ להוריקאן) ואז תעשה סקר שוק רציני ומעמיק לגבי מחירים. בינתיים לא הייתי ממליץ לך לזרוק מחירים באוויר ללא ביסוס, זה רחוק מאד ממה שבאמת תשלם.

danoneyal
15-09-2011, 16:04:55
על איזה מסוק מדובר? הוריקאן 425 Basic kit ?
אם כן, מחירו 80$
[השערות פרועות שקרובות למציאות]
מנוע - 15$
ג'ירו - 11$
סרוואים + מקלט - הגיעו לו עם המשדר.
סוללות - 20$
מטען 22$

נעגל הכל, 160$
משלוח? 30$ אם ידע להזמין בקצב..
200$ = 750 ש"ח.
ציוד + שידרוג של כמה מהאלקטרוניקה פה למעלה^ יצא לו 1000-1500
זו הייתה דקה פרועה של זריקת מחירים שלא רחוקים ממה שמתוכנן. אחלה מסוק הוא מעמיד לו לא?

חבר שקנה לא מזמן הוריקן עם שלט 9X עם כל הציוד הנדרש (סוללות,מטען,מחברים ..... ) כולל משלוחים ולפעמים מכס בחלק מהדברים יצא לו 2300 ש"ח בערך .
אני לא משתתף בהמלצה להוריקן מכיוון שהטסתי את המסוק, הוא אכן זול קל לבניה ותחזוקה ובהחלט אפשר ללמוד לרחף איתו אבל שמגיעים לשלב ההקפות והלאה מאוד קשה להתקדם איתו,
שלא נדבר על אירובטיקה (להפוך אותו וכיוצא בזה).

אני מציע לך לעשות בדיקה קצרה של אלקטרוניקה סטוק אלין 500 ועלות של גוף הוריקן (כולל משלוחים מכס וכיוצא בזה) ולראות כמה ההפרש יוצא בין לרכוש סטוק 500 של אילין - יכול להיות מעניין
בכל מקרה ל- 1000 ש"ח לא תגיע בשביל מסוק שאמור גם לטוס .

והוא דווקא שם סטאפ איכותי

Biosilc
15-09-2011, 16:11:08
איך קבעת שאני לא מתכוון לקנות הוריקאן? לפי מה ולמה?
ואני אשמח לקובץ אקסל אם יש לך מה להציע..
אם נסתכל על זה בגדול, גם אתה זורק פה מחירים באוויר, מה גם הולך לאתרים יקרים + משלוחים יקרים. בשביל מה בשביל להביא את היקר ביותר רק בגלל שאמרת שיהיה לו קשה להעמיד מסוק ב 1000?
אני רוצה לראות שהפיספוס פה הוא 300$ תביא בבקשה את הקובץ אקסל. ד"א תשים לב למה שאמרתי..
אני מוכן להגיע ל 2500 אם נשים רגע את פותח הנושא בצד [בלי שלט] ונראה מה באמת ישלך להציע מכל מה ששמעתי עד עכשיו.

T_A
15-09-2011, 18:04:02
קנה יד שניה , טי רקס 500 מקוריים משודרגים כולל סוללות נמכרים במחירים של 2000-2500 עקב מעבר של אנשים לדגמים מעודכנים או גדולים יותר*

Friman
15-09-2011, 18:04:59
אתה קורא מה שבא לך לקרוא ולא מה שכתוב.
לא אמרתי שאתה לא מתכוון לקנות הוריקן, כתבתי שכשתעמוד ברצינות בפני קניית הוריקן אשמח לחלוק עימך את מסקנותיי מסקרי השוק שערכתי בעצמי כששקלתי מאד ברצינות לקנות הוריקן.
את קובץ האקסל שהכנתי אשמח לשלוח לך, שלח לי את המייל שלך בהודעה פרטית. קח בחשבון שהרשימות הללו גובשו לפני חודשיים בערך וחלק מהדברים השתנו אבל זה ייתן לך מושג כללי. כמו כן חשוב לציין שהרכיבים שמופיעים שם אינם הכי זולים שיש לקנות בשוק אלא הכי זול מבין מה שראיתי כמתאים לצרכיי שלי ולמשאביי שלי. תוכל להשיג רכיבים זולים יותר. בכל מקרה, אני מדגיש שאינני מומחה בשום דבר ובטח לא עם ההוריקאנים; התנהלות נבונה מצידך תהיה לפנות ראשית למי שכן מומחה ומנוסה בהתאמת סטאפים למסוקים שונים בהתאם לצרכיך, וכשתחליט באופן מדוקדק מה וכמה אתה מעוניין לרכוש, אשמח לעזור לך למצוא את המקומות הכי זולים לרכוש מה שתבחר. בהוריקאנים אינני מומחה אבל סקרי שוק אני יודע לעשות וביסודיות- יש לפחות חבר פורום אחד שיוכל להעיד על כך אישית, ועוד כמה שענו על מטר השאלות שלי ויודעים באיזו רמת העמקה הכנתי את שיעורי הבית בתחום. זו עזרה בחינם בנושא סקרי המחירים בלבד, לא בתחום בחירת הסטאפ כי בזה אני לא מבין. אז אל תיכנס איתי לוויכוחים בבקשה. לא רוצה את עזרתי, שא ברכה.
טענתך שהערכת המחירים שלי מבוססת בכוונה כביכול על אתרים יקרים במיוחד הינה מגוחכת ואף מעבר למגוחכת. כאמור תכננתי בעצמי לקנות הוריקאן- הערכות המחירים שעשיתי נעשו מתוך כוונה לחסוך במה שאפשר. למעשה כבר ישבתי מול המחשב עם כל עגלות הקניות באתרים השונים מלאות, כשרק חסר להכניס כרטיס אשראי. למה קניתי בסוף Trex? זה ענייני שלי, לא מעוניין להכנס לדיון הזה פה באופן ציבורי.
אני ממליץ לך לבוא באחת השבתות לאיזורי ההטסה באיזורינו ולראות קצת כלים שונים בעיניים ולשמוע מה יש למטיסים השונים לומר ולהמליץ לך.

wind556
15-09-2011, 18:12:19
חבר שקנה לא מזמן הוריקן עם שלט 9X עם כל הציוד הנדרש (סוללות,מטען,מחברים ..... ) כולל משלוחים ולפעמים מכס בחלק מהדברים יצא לו 2300 ש"ח בערך .
אני לא משתתף בהמלצה להוריקן מכיוון שהטסתי את המסוק, הוא אכן זול קל לבניה ותחזוקה ובהחלט אפשר ללמוד לרחף איתו אבל שמגיעים לשלב ההקפות והלאה מאוד קשה להתקדם איתו,
שלא נדבר על אירובטיקה (להפוך אותו וכיוצא בזה).

אני מציע לך לעשות בדיקה קצרה של אלקטרוניקה סטוק אלין 500 ועלות של גוף הוריקן (כולל משלוחים מכס וכיוצא בזה) ולראות כמה ההפרש יוצא בין לרכוש סטוק 500 של אילין - יכול להיות מעניין
בכל מקרה ל- 1000 ש"ח לא תגיע בשביל מסוק שאמור גם לטוס .

והוא דווקא שם סטאפ איכותי

אני לא שותף לדעתך כפי שאתה בטח יודע
ועם שלט 9X זה לא נקרא לאבזר אותו טוב עם סט אפ איכותי

בנוסף , ההמלצה על האלקטרוניקה סטוק של אליין, זה בהחלט סט אפ לא משובח בלשון המעטה, המסוק שלהם טוב, האלקטרוניקה לא

ולעניין המחירים:
הוריקאן עולה בין 52 ל 65 $ , תלוי בחנות ובסווארם. מי שקונה יותר יקר מזה לא הכין שעורי בית
מנוע ובקר ללא פשרות עולים 65$
3 סרוואים לראש עולים 50$
סרוו זנב משובח עולה 25$
ג'יירו ספרטן עולה בסווארם 90$ ובלי סווארם 120$
זוג סוללות ננוטק 2650 עולות בסווארם 35$ לשתיהן
משלוחים עולים בערך 50$ להכל

זה בסביב ות 400$ שזה בערך 1500 ש"ח, וזה לסט אפ משובח.
ניתן להוזיל מאד את המחיר על ידי רכישת פריטים זולים יותר ועדיין להנות מהמסוק

והוא אכן מוגבל באירובטיקה כפי שרואים בסרט הזה :D:

http://www.youtube.com/watch?v=1vc_eBFw7Zc
מי שיגיע לשלב הזה ,שיחליף מסוק...

Biosilc
15-09-2011, 18:41:35
מוגבל באירובטיקה?! אני לא צריך יותר מזה, [לא יודע אם אמרת את זה בציניות] אם זה הסטאפ שהצעת פה אני מבחינתי בחרתי את שלי.

Friman - מה אומר על התגובה מעליי?
1. אני לא קורא מה שבא לי לקרוא, אני קורא ועונה על מה שנכון לי לענות.
2. "כשאני אעמוד בקנייה רצינית בפניי הוריקאן" [?] תן לי הסבר מה זה אומר ולא רק תתן לי לנסות כמו אידיוט לפענח את מה שכתבת, שפה גבוהה של דיבור היא לא בהכרח מובנת לכל אדם ממוצע תסלח לי, אם הבנתי נכון לעמוד בפניי קנייה רצינית זה לירצות לקנות הוריקאן ולהשאר בעמדה הזו, אני בהחלט בעמדה הזו ועל סף העמדת מוצרים לסל.
3. אם הקובץ שלך מכיל קנייה בהחלט מצויינת של אלקטרוניקה וכלי הצד, והמחיר הוא מעל 2000, סלח לי.. בדיוק פה מעליי יש תגובה + סירטון די משכנע והמפרסם בהחלט שפיץ בתחום והמחיר כתוב, אומנם ללא כלי צד אבל הייתי משער שזה סכום פעוט נוסף של 500 ש"ח :)
4. אם אכן אתה אומר שההוריקאן היה בראש טבלתך עוד לפני הקנייה הראשונית, איך אתה מסביר את זה שעדיין הציוד הכולל ששכללת באתרים זולים במיוחד, יקר ?
5. בזה הרגע אני אשלח לך את כתובת המייל שלי, אני מוצף סקרנות לגבי מה אני הולך לראות.

wind556
15-09-2011, 18:59:25
לא בציניות, אבל בחיוך
קבל עוד סרט להנאתך, הפעם בידיו של אחד המטיסים המוכשרים בארץ
הוריקאן ישראלי לכל דבר:

http://www.youtube.com/watch?v=Y06ACuQHZm4

Biosilc
15-09-2011, 19:13:34
לא ניראה יציב למדי אבל בהחלט מפתה.
עריכה: למה כמעט בכל הסירטונים הם כזה מנסים להתחיל בריחוף וזה ניראה כאילו אין לו את האפשרות?

Friman
15-09-2011, 19:19:48
הצעתי החמה ביותר היא שתקנה מה שעודד המליץ לך והיכן שהוא המליץ לך. אם זה נכנס ב1500₪, מאברוק. תתחדש. לי יצא יותר אז חבל לדון בזה בכלל,.
אם יש לך להשקיע 2500₪ המלצתי היא על Trex 500E. מחר ב8:30 בוקר אני יוצא להטיס באנדרטה, אתה מוזמן להצטרף או להרים טלפון ואסביר לך למה זו דעתי. אם החלטת ללכת על ההוריקאן, באמת שתתחדש, בחירה טובה גם כן ואני בטוח שתהנה. ב1000₪ שתחסוך אני בטוח שתמצא שימוש טוב ומהנה. הרווחת פעמיים. שוב, רגע לפני הרכישה אני ממליץ לך לפגוש פנים אל פנים ח׳ברה שמטיסים ולראות בעיניים שלך את הכלים במציאות ולא רק בתמונות באינטרנט. ויש באזורינו כמה ותיקים ומנוסים מאד- כדאי לשמוע פנים אל פנים מה הם ממליצים ולמה. זה שונה מהתייעצויות בפורום וגם מהטלפון.
רק בחייאת - עזוב אותי מהתנצחויות וויכוחים.. אם אוכל לעזור לך בכל דרך שהיא שאיננה כוללת ויכוח, יש לך את הטלפון ואתה גם יודע היכן אני מטיס.
להשתמע.

נ.ב
כלי עבודה לא עולים 500₪. להוריקאן מספיק מטען אקוסל 6- סביב 20$ מהסיני, ספק כח מוסב-70₪ מזאפ, מברגים - 4-5$ לסט בסיסי מהסיני, מד פיטץ׳- החל מדולר ומשהו אצל הסיני, קונקטורים - דולר או שניים, שרינקים בשני צבעים -10 סנט ביחד בסווארם, בול לינק פלייר - לא זוכר כמה בדיוק, כמה דולרים. + לוקטייט ודבק מהיר- גם כמה דולרים בודדים. אתה יכול להוסיף גם סוואשפלייט לבלר, עולה כמה דולרים בודדים. תזדקק גם למלחם ובדיל, ורצוי מד מתח וזרם- אם אין לך בבית אפשר לקנות בארץ. הכל ביחד - סביב 50 ומשהו דולר גג. סביר שאם תחפש טוב תמצא בפחות, נתתי מחירים מקסימליים. זה ממש לא 500₪.

Biosilc
15-09-2011, 19:31:24
לא ידעתי שאני בכלל גורם לך אי נוחות..
גם כתבתי לך בפרטי שהכל בגדר ניסיון באמת להבין ממה נובעת ההמלצה אבל אם אתה אומר, נפסיק את זה פה.
איפה זה האנדרטה? מטיסים שם הוריקאנים? תלוי גם באלקטרוניקה אני בטוח לא אמצא את ההצעה של עודד בתוך מסוק הוריקאן..
אבל רק בשביל לראות את העניין אני מוכן ליסוע רחוק, יש עוד מנחתים מוכרים לך אולי קרוב לקרית גת .. זה יחסוך לי זמנים חשובים :)

Friman
15-09-2011, 19:58:52
מחר בסוף אני לא אהיה שם אבל בשבת בבוקר אני די בטוח שיהיה לך עם מי להתייעץ שם. לשאלתך, יש בחור אחד באזורינו עם הוריקן לפי מה שידוע לי, אבל עם סטאפ הרבה יותר יקר ממה שהומלץ לך. לא נכנס לדיון אם זה סטאפ עדיף או לא, כמו שאמרתי אין לי ידע ונסיון מספקים להשוות :).
״האדרטה״ היא אנדרטת חטיבת הנגב, ביציאה משכונת רמות בב״ש לכיוון עומר. אני די בטוח שאתה מכיר את המקום, וזה המנחת הכי קרוב שאני מכיר לקרית גת. יש גם ח׳ברה שמטיסים באשדוד ואשקלון אם אני לא טועה, אבל אין לי מושג איפה