PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! בעיה מוזרה בוידאו בשימוש עם דיברסיטי

MDreamer
17-09-2011, 00:33:46
היי,

אני עובד עם 2 מקלטי וידאו זהים. להם מחובר אורקל דיברסיטי(בחירת המקלט הטוב יותר ע"י איכות האות יודאו ולא ע"י ה RSSI) כאשר האורקל בורר את הערוץ השני אני רואה וידאו משובש במסך ה LCD שלי כלומר קופץ, ה RSSI בשני מהקלטים פחות או יותר אותו דבר כלומר הם תקינים.
במקליט ה DVR ובמשקפיים אני רואה תמונה טובה.

הנתונים:
1. לאורקל יש מפצל ומייצב וידאו.
2. לי יש גם מפצל וידאו שמגביר את האות בארגז ההטסה שלי
3. מקלט אחד עובד נהדר השני לא נראה במסך LCD אבל נראה במשקפיים וב DVR

האם יכול להיות שרמת הסיגנל מהמקלט השני לא טובה? איך זה יכול להיות? יש בדרך אורקל ומפצל ומייצב וידאו מה שקורה לאחד מהם היה צריך לקרות גם לשני. האם מסך ה LCD שלי ננעל על ה V-SYNC של אות הוידאו הראשון שהוא רואה וכאשר עובד לשני לא מצליח להסתנכרן? (לא בדקתי אבל זה לא נשמע לי הגיוני)

מה קורה פה?!:(

royby12
17-09-2011, 00:55:50
קשה לדעת מה בדיוק הבעיה אבל היתי נותן לך כמה רעיונות שאולי יכולות לפחות לבודד את הבעיה (יכול להיות שכבר ניסית את חלקם)
נסה בתור התחלה להשתמש במקלט ללא הדיברסיטי אולי הבעיה היא באמת במקלט?!
נסה להפוך את חיבור המקלטים לדייברסיטי כלומר חבר את המקלט התקין לחיבור בדייברסיטי שמקלט לא היה בו תקין... אולי הבעיה בדיברסיטי?!
וודא שהערוצים במקלטים מכוונים לאותו תדר של המשדר...

עכשיו כשאני קורא שוב...תקן אותי אם אני טועה... אבל ב DVR ובמשקפיים אתה תמיד רואה טוב והבעיה היא רק עם הLCD כשאתה מנסה לקלוט תדר ממקלט מסויים?
אם זו הבעיה... אז אולי שמת יותר מדיי מפצלים ( LCD DVR ומשקפיים ) ואולי צריך משהו שיגביר את האות?! (זה באמת מוזר כי אז הבעיה הייתה אמורה להיות כל הזמן ולא ממקלט מסויים)

בכל מקרה אם עדיין לא ניסית אז תנסה את מה שכתבתי למעלה
אני מניח שזה יעזור לך לפחות לבודד את הבעיה
ותעדכן :)

MDreamer
17-09-2011, 01:10:44
כל פירוק והרכבה היא מאוד בעייתית כי הרבה דברים ארוזים ולכן אני מנסה לחשוב מה הבעיה ואז לנסות לפתור אחרת הניסוי וטעייה הזה הוא מאוד יקר בזמן
בעיה בדיברסיטי זאת באמת אפשרות אבל אם זה כך איך זה שבמשפקיים ובDVR אני רואה טוב?
הערוצים מכוונים טוב אחרת לא היה לי אות נורמלי ב DVR ובמשקפיים.
תדר העבודה לא קשור ל LCD או לכל דבר הבעיה היא בוידאו.
יש לי מפצל + מגביר אות ומייצב. המסך הוא רכיב חדש במערכת ועד עכשיו הכל היה סוכר.

עוד רעיונות?

thedemri
17-09-2011, 08:26:54
מעין את המסך אתה יכול הוציא מהמערכת ?
אם כן תנסה למתג את המסך לזוג מקורות וידאו סתמיים ותיראה איך הוא מגיב מחוץ למערכת .
מכיוון שהמסך הוא החדש אולי זאת הבעיה (ולא צריך לפרק את כל העולם).

אמנון

ZvikaF
22-09-2011, 21:22:55
תמדוד את רמת הסיגנל שנכנס למסך בשני המצבים, ייתכן שיש לך מתח גבולי שגורם לתופעה הזו רק במסך.
זה יכול להגרם ממתח נמוך או גבוה (PTP 1V ?)

alexk
23-09-2011, 11:02:45
מומלץ להשתמש בסקופ, יהיה ברור לך תוך רגע מה גורם להפרעה

MDreamer
23-09-2011, 12:03:08
האמת שעדין אל יצא לי לשבת על זה.. אני מקווה שבסופש הגשום הזה כשלא אוכל לצאת להטיס אשב על זה.. גם כי אין לי ברירה ואני חייב לפתור את זה.

נ.ב. יש לי סקופ אבל שוב.. זה מצריך פתיחה של ה GDT שלי :(

thedemri
23-09-2011, 21:15:17
ת'פתח לו ת'ת#)$ת