צפייה בגרסה מלאה : שאלה KDS נדנודי זנב
יוסי1976
18-09-2011, 00:34:13
יש לי KDS שעבר ריסוק ותוקן רק מה הזנב מזגזג קצת. בהתחלה הוא היה בסדר אבל משהו השתבש מה זה יכול להיות? אמרו לי שהאלקטרוניקה של המסוק זבל \ אני די מתוסכל מהמסוק הזה מה הכי כדאי? להחליף את כול האלקטרוניקה? או לרכוש TERX 450 בחו"ל? כי אני לא בדיוק נהנה מהמסוק בתודה מראש לכולם.
kondason
18-09-2011, 06:29:23
הייתי במצב שלך השקעתי הון תועפות באלקטרוניקה משובחת ועדיין זה נשאר זבל של מסוק. תעשה לעצמך טובה וקנה טירקס.
Yoav Lahav
18-09-2011, 06:54:29
אם אינך מתחיל, יש לך מסוק מצויין בחתימה שלי.
הייתי במצב שלך השקעתי הון תועפות באלקטרוניקה משובחת ועדיין זה נשאר זבל של מסוק. תעשה לעצמך טובה וקנה טירקס.
guy1a
18-09-2011, 06:59:36
ואם אתה כן מתחיל
אז יש לך מסוק מצויין בחתימה שלי :)
Biosilc
18-09-2011, 09:28:14
קנה את הקופטר^ אבל 500 ללא טרק טיוב.
זה טירקס, רק להחליף לו את השם וזה טירקס אפילו יותר טוב.
אפילו חלק מהחלקים של טירקס יתאימו לו.. וניראה לי יש חנות פה בארץ זמינה עם חלקים ל500
kondason
18-09-2011, 09:51:51
שום חיקוי לא דומה אפילו למקורי. איכות הראש והזנב שיואב מטיס מתחת לכל ביקורת שמעתי בקולו ומאוד התאכזבתי. לגבי קופטר, רכשתי ראש של קופטר וגם הוא בזיון. ידידי ניסיתי את כל מה שרשום פה. אם את רוצה להטיס חד מדויק ובקלות תקנה מקורי. אין שום חיקוי שדומה אפילו למקורי. האבסורד בKDS שהיבואן מוכר לו חלקים במחיר יותר יקר ממה שהובי מאסטרס מוכרים את המקורי.
Biosilc
18-09-2011, 09:56:22
של ה450 או של ה500?
איך זה יכול להיות בזיון גאדמיט איך אותו ראש אותו מכלול, אם תקנה כדור לא מקורי, הוא לא יתגלגל כמו המקורי? אם תקנה אוזניות של ביטס בי דרה מזויפות, הם לא ישמעו אותו דבר? Bullshit
מה גם שפה לא מדובר בזיוף בכלל, אותו חומר..
kondason
18-09-2011, 10:05:43
רחוק מאוד להיות מאותו החומר, אלומניום ירוד, ברגי פלדה שנגזרו בהטסה, חופשים, איכות המיסבים ירודה מאוד, לינקים מפלסטיק באיכות ירודה .
בקיצור זבל סיני בהתגלמותו. אם אתה מעונין במסוק איכותי רק טירקס . מה גם שאם תעשה חשבון תראה שאתה משלם על אלקטרוניקה איכותית בלבד את המסוק אתה מקבל בחינם.
Biosilc
18-09-2011, 10:17:16
דווקא כתוב שם שהאלומניום באיכות גבוהה מאוד ..
איך אתה יודע את כל זה.? [ואל תגיד מנסיון אישי כי אי אפשר לבדוק חומרי גלם מתכתיים על פי הטסות או מישוש, זה יכול להיות בגלל אלף סיבות שונות.]
את השורה האחרונה שלך לא הבנתי, קיט של טירקס עולה כסף חביבי כל עוד שילמת על הקיט לא קיבלת שום דבר בחינם כי בנוסף אתה משלם על האלקטרוניקה בניפרד. אתה אומר דברים לא הגיוניים מעניין מה איינשטין היה אומר על זה O.o
kondason
18-09-2011, 10:32:35
ניסיתי את כל החלקים שאמרתי, נהרסו לי הברגות , נגזרו לי ברגים, כמה חלק החלקים נעים, חופשים, עמידות בריסוקים.
תקנה מנוע, בקר, ג'יירו , 3 סרוואים דיגיטליים, סרוו זנב מהיר ואיכותי, לא סיני זבל, אלה ממותג איכותי, תחבר את הסכום ותראה כמה אתה משלם על המסוק.
הרבה אנשים חשבו שיש פיתרון סיני זול. הם מתמודדים עם מסוק שמשייט, כושל באוויר, מרסקים הביטחון שלהם מתערער ולא מתקדמים.
אם בחרת בתחביב כי אתה רוצה להיות מכונאי מסוקים עם שלט, תמשיך לקנות סיני, אם אתה רוצה ללמוד להטיס, תטיס מסוקים אמינים שלא משייטים.
לגבי ה500 תחפש שרשורים של פרימן, הוא רכש 500 של אליין חדש במחיר מציאה.
Biosilc
18-09-2011, 10:44:43
חח זה לא בשבילי זה בשביל פותח הנושא.. :O
מסוק 500 של קופטר ניראה בדיוק כמו 500 של אליין עזוב אותך.. הכל חרטא .. לא מבין את השם שהוציאו לאליין "מותג"
ומה שאתה קורא לו זבל סיני מחזיק לך הרבה מאוד מוצרים בבית אני מאמין, מנעליים ועד ארונות וטלוויזיות.
וזה שהמוצרים של אליין יקרים ועוברים את סכום המסוק עדיין לא אומר שאתה לא משלם על מסוק.
אם כבר אליין עדיף להוציא עד הסוף על איזה לוגו טוב..
kondason
18-09-2011, 11:00:21
אם כבר אליין עדיף להוציא עד הסוף על איזה לוגו טוב..
יפה עכשיו אתה מבין.
אם אתה משווה מסוק של 350 $מושלם למסוק שעולה כמה אלפי דולרים, הבנת עד כמה המותג חזק.
אליין ל99% מהמטיסים זה הכי טוב ומשתלם שיש. למה לקנות חיקוי לא מוצלח כשהמקור כ"כ איכותי.
אם תרכיב אלקטרוניקה איכותית החיקוי יצא יותר יקר מהמקור.
לפותח השרשור החלקים של KDS הרבה יותר איכותיים מקופטר.
אז תבין לבד על מה אנשים כאן ממליצים.
Biosilc
18-09-2011, 11:12:46
אוקי, חרא סחורה קופטרX.
בוא ניסגור רגע את עניין האי-הגיוניות המתמשכת. אם תרכיב אלקרוניקה איכותית למסוק אליין ששוויו 500$ [לא יודע איפה ראית מסוק 500 אליין ב350$] זה אותו מחיר אלקטרוניקה שתרכיב למסוק COPTERX 500 ששוויו 200$, בוא תסביר לי איך זה יצא יותר יקר בדיוק?
kondason
18-09-2011, 11:21:08
פותח השרשור דיבר על מסוק 450.
טירקס 450 ספורט עולה 350 $ עם את רוצה את גרסת ה500 תוסיף עוד 50$ לגרסת הרצועה.
אתה מת למכור קופטר שרון?
תסביר בבקשה כמה יעלה לי מסוק מושלם כולל הכול תפרט בבקשה איזה רכיבים ומה העליות.
בלי חלקים סיניים זבל.
Biosilc
18-09-2011, 11:24:41
שרון ? :\
Friman
18-09-2011, 11:49:13
מסכים עם קונדסון שאם קונים קיט של קופטר X ושמים עליו אלקטרוניקה כפי שמגיע בסטוק של הקומבו לTrex 500E, בסופו של דבר זה ייצא אותו מחיר ואולי אפילו יותר יקר, כי על חבילות קומבו יש מבצעים.
אם אתה מראש לוקח שני קיטים שונים ומאבזר אותם בסטאפ שונה, אז אין בכלל בסיס להשוואה. וזה מבלי להיכנס בכלל לשאלה האם הקיט של הקופטר X 500 משתווה לזה של ה Trex 500. אני לא יודע. בכל מקרה אם מסתכלים רק ברמת העלות - חסכוני זה לאו דווקא, למיטב ידיעתי.
Friman
18-09-2011, 11:53:24
ואגב לפותח השרשור, מנסיון של חודש מלחמות בנדנודי זנב, יכולות להיות לכך המון סיבות שונות, לא כולן דווקא קשורות לאלקטרוניקה: ציר זנב עקום, תנועה לא חלקה של הסליידר בזנב, סרבו זנב תקול, להבי זנב פגועים, טעות בהגדרת הלימיטים של הג׳יירו או הגיין שלו, שימוש בהורן לא נכון או חיבור הפושרוד לחור לא נכון בהורן, סיכוך לא מספק של רעידות בין גוף המסוק לג׳יירו ועוד ועוד. או שתבודד בעיה אחרי בעיה ותשלול אותן, או שתתייעץ עם בעל מקצוע שיעזור לך בזה.
אישית דעתי היא שאם המסוק שלך טס 100% לפני התקלה, שווה לדעתי לנסות לפתור. אולי זה מסוק זבל כמו שנאמר מעליי, אני באמת לא יודע, אבל אם לפני התקלה היית מרוצה ממנו נשמע לי חבל לרוץ להחליף במקום לנסות לפחות לתקן את התקלה. תמיד תוכל לשדרג בהמשך כשהמסוק הספציפי הזה יפסיק לאתגר אותך.
תומר123
18-09-2011, 11:59:37
ידידי, לא נכנס לנעלי המומחים והיועצים המנוסים ממני, ובכל זאת מספר הערות:
ברשותי טירקס 500 - שאין ספק שחויית הטיסה איתו הינה חוייה
אבל את הכניסה לתחום המסוקים עשיתי עם KDS 450, שבחודש הבא אוכל לסגור איתו שנה של הטסות
האמת? לא מחליף אותו בשום דבר, ולא חושב לרגע למכור או לאחסן אותו במחסן.
תענוג של כלי, ולא שידרגתי שום דבר
אתה מוזמן להצטרף אלי ולראות עד כמה כיף וקל להטיס אותו
יתכן ויש לך בעיה נקודתית, מישהו מנוסה בדק אותו?
kondason
18-09-2011, 13:00:28
תומר לא מכרת את הKDS שלך לליאור בר עמי עקב אין סוף ריסוקים לפני 6 חודשים?
תומר123
18-09-2011, 13:07:39
ממש לא...
בדיוק כפי שרשמתי מקודם - אני כל כך נהנה ממנו שלא נראה לי שאמכור אותו .
אני לא זוכר מתי הפעם האחרונה שהיה לי ריסוק איתו ( אצלי כמעט ושנה, ובסה"כ חווה 2 ריסוקים בלבד, ששניהם בטיסת 3D )
kondason
18-09-2011, 13:19:17
הכרתי תומר אחר, שהיה מיואש מהמסוק, מרוב ריסוקים עקב התפרקויות באוויר, כשל של המשדר המקורי ועוד המון סיפורים שלבסוף לאחר יאוש עשה טרייד אין במרכז המסוקים. על טירקס. במקרה היה לו גם טירקס 500. אישית לי המסוק התפרק באוויר מספר פעמים. האלקטרוניקה שלו היא מהירודות שיש, בקר שנשרף מהר מאוד, מנוע שנשרף וחלש, סרוואים שנגזרים על ימין ושמאל, ג'יירו חלש. קצת תמוהה שאתה אומר שיש לך אותו שנה ומעולם לא היו לך תקלות. אצלי המסוק בסך הכל 7 חודשים.
אפילו היבואן ממליץ לשדרג את הסרוואים.
תומר123
18-09-2011, 13:30:32
הרי ניתן להכנס פה לדיונים אין סופיים בנושא ובכולם התוצאה הסופית (שאני מסכים איתה) שלא מדובר בפאר היצירה וקידמת הטכנולוגיה.
ובכל זאת - אתה מוזמן לראות את המסוק שלי בפעולה, אומנם לא בהטסות וירטואליות על הקצה אבל בכל זאת - מסיים בכל שבת 5 סוללות אחת אחרי השניה ללא שום תקלה או בעיה
אני לא מכיר את המושגים מתפקר באוויר , או בקר שנשרף... נשמע לי קצת מוזר.
שוב שואל - מי הרכיב לך את המסוק? מי מתחזק אותו? מישהו מנוסה בדק אותו?
יוסי1976
18-09-2011, 13:32:28
בהחלט. הכול היה מושלם. ריסקת אותו פעם?? אני ריסקתי אותו ריסוק קשה במיוחד כול הסרוואים הלכו ציר ראשי ספינדל בום ועוד כמה חלקים הסרוואים על הפנים במיוחד מכה קלה במיוחד והם הולכים. לפני המסוק הזה היה לי בלייד 400 היה מסוק נהדר
naor14
18-09-2011, 15:20:20
גם לי יש KDS וגם אני חוויתי איתו התפרקות באוויר. למתחיל KDS יכול להיות מסוק מאוד טוב כל עוד
לא מדובר באיידל. באיידל הברגות באמת יכולות להיתלש באוויר. אני מטיס את הKDS שלי בנורמל
ולפי דעתי הוא טוב יותר בנורמל מטירקס 500. יש לי עליו סט אפ מקורי של החברה חוץ מסרווים
מטאל של מולטיפלקס. כל עוד המסוק לא באיידל מתחיל יכול להינות איתו מאוד לדעתי.
kondason
18-09-2011, 15:58:52
נאור תגיד, כמה עלו הסרוואים כולל עבוד?
כמה עלה המסוק?
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.