התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מאיפה קונים מקלט ספקטרום

סאונד בראש
18-09-2011, 19:56:47
ראיתי איפה שהוא מקלט 6 ערוצים 10$ באיזה אתר ולא זוכר
תודה

wind556
18-09-2011, 20:17:04
בפוקל פרייס ובטרגט הובי
מתעצל לחפש את הקישורים :p

סאונד בראש
19-09-2011, 05:53:04
פוקל פרייס חיפשתי תודה

sagi
19-09-2011, 06:47:17
ב-TARGET HOBBY יש לך את ה-6200 ב-20 דולר

wind556
19-09-2011, 09:06:42
הבעייה היחידה עם טארגט הובי זה שעלות המשלוח מתחילה ב9$- אין פחות
ובפוקל פרייס המשלוח חינם והמקלט קצת יותר יקר
אם אתה מזמין רק אחד, או יותר מאחד, תבדוק איפה זה יותר משתלם

wonderd
19-09-2011, 09:34:08
אני מניח שאתם מדברים על תואמים ולא מקוריים?

liran
19-09-2011, 09:42:48
אגב,
האם מישהו מצא איפשהוא מקלטים תואמי ספקטרום שכאלה גם לדגמים היקרים יותר כגון AR7100 או AR7100R?

wind556
19-09-2011, 13:17:38
אני מניח שאתם מדברים על תואמים ולא מקוריים?

אין לי תשובה חד משמעית על זה
אני רק יכול לאמר שקניתי משם כמה דגמים, בדקתי והשוויתי למה שבטוח מקורי, בדקתי טווחים וכו', לא גיליתי שום הבדל אפילו תחת מיקרוסקופ, וגם לא שום הבדל בביצועים, גם אצלי וגם אצל אנשים אחרים.
הם מוצהרים כמקוריים ואם זה חיקוי זה חיקוי מושלם.
התואמים של הסיני לעומת זאת (האורנג' ודומיו) לא הייתי שם על טיסן שעולה יותר מ20 שקל, ובטח לא על מסוק

bendisar
19-09-2011, 13:35:27
אני רק יכול לאמר שקניתי משם כמה דגמים, בדקתי והשוויתי למה שבטוח מקורי, בדקתי טווחים וכו', לא גיליתי שום הבדל אפילו תחת מיקרוסקופ, וגם לא שום הבדל בביצועים, גם אצלי וגם אצל אנשים אחרים.
התואמים של הסיני לעומת זאת (האורנג' ודומיו) לא הייתי שם על טיסן שעולה יותר מ20 שקל, ובטח לא על מסוק
בהתייחסות לחלק המודגש, יש לי מקלט אורנג' +לווין אורנג' מותקנים על דאון מסוג פאסר איקס
בבדיקות טווח הביצועים זהים לגמרי לביצועים של מקלט 6200 מקורי של ספקטרום, ובנוסף לכך אני מטיס את הדאון על קצה יכולת הראייה שלי לייד דאון אחר בלי שום בעייה
כמובן שאישית לא הייתי שם שום מקלט תואם על מסוק אלא רק על טיסנים, אבל העניין של המקלטים עליהם אתה מדבר בהחלט נשמע מעניין ומסקרן
כי מקלט AR6200 ב-20$ זו מציאה

Pika007
19-09-2011, 15:41:58
+1 לגבי האורנג', לא הייתי משמיץ אותם כ"כ מהר. יש לי פה את ה RX410 הפצפון שלהם (4 ערוצים שמגיע בשרינק ולא קופסת פלסטיק) על מיקרו פייפר J3, הטווח גדול מ 200 מטר. ולפארק פליירים למיניהם זה בהחלט מספיק.
*אני בהחלט מסכים אבל שלא הייתי שם אותם על טיסנים יקרים ובטח שלא על מסוקים, במיוחד אם יש תואם AR6200 ב 20$, אבל לפארק פליירס וסלו פליירס זה לא רע.

עריכה-
טוב, בפוקאל פרייס יש גם AR6100 ב 10 דולר ו 6110 ב 17 דולר, האורנג' כבר פשוט לא משתלמים מול המחירים האלו....

Flying_student
19-09-2011, 15:53:09

לפי החוויה שלי התוצאות הן בדיוק ההיפך. 4 מקלטים מ-Target hobby פשוט סיוט- בדיקת טווח מגלה שהם כשליש מהטווח של 6100E רגיל, וגם בתוך הטווח יש להם הפרעות רבות. מצחיק שמקלט אחר שקניתי מהם- כזה שכלל לא דומה למקלט של ספקטרום ומובן שהוא חיקוי - פועל יותר טוב! אמנם רואים שבבדיקת טווח הוא קצר מהמקור, אבל בתוך הטווח לא היו כלל איבודי שליטה.
עם מקלטי האורנג' יש לי רק נסיון טוב (טפו טפו טפו), ואני לא מכיר מישהו שחווה איתם בעיות.

שטויות במיץ!!!!!!!!!!!!!!
TargetHobby ציינו שהם לא מתחייבים שזה מוצר מקורי - ***we are not able to tell this is a real spektrum rx, or not. But we are responsible for the quality, and guaranty each rx to be in good working situation, any defects can be return or refund***
כל בנאדם בעל הגיון מבין שזה חיקוי הם פשוט לא מודים... עודד אל תיתמם ואל תטעה בבקשה.

wind556
19-09-2011, 17:16:08
לפי החוויה שלי התוצאות הן בדיוק ההיפך. 4 מקלטים מ-Target hobby פשוט סיוט- בדיקת טווח מגלה שהם כשליש מהטווח של 6100E רגיל, וגם בתוך הטווח יש להם הפרעות רבות. מצחיק שמקלט אחר שקניתי מהם- כזה שכלל לא דומה למקלט של ספקטרום ומובן שהוא חיקוי - פועל יותר טוב! אמנם רואים שבבדיקת טווח הוא קצר מהמקור, אבל בתוך הטווח לא היו כלל איבודי שליטה.
עם מקלטי האורנג' יש לי רק נסיון טוב (טפו טפו טפו), ואני לא מכיר מישהו שחווה איתם בעיות.

שטויות במיץ!!!!!!!!!!!!!!
TargetHobby ציינו שהם לא מתחייבים שזה מוצר מקורי - ***we are not able to tell this is a real spektrum rx, or not. But we are responsible for the quality, and guaranty each rx to be in good working situation, any defects can be return or refund***
כל בנאדם בעל הגיון מבין שזה חיקוי הם פשוט לא מודים... עודד אל תיתמם ואל תטעה בבקשה.

ידידי היקר, אתה שוכח את המילים שלך שאמרו באזני, שבחיים לא תקנה יותר אורנג' כי זה זבל (ציטוט שלך ממפגש בהוד השרון)
אז תחליט

Flying_student
19-09-2011, 23:17:15
ידידי היקר, אתה שוכח את המילים שלך שאמרו באזני, שבחיים לא תקנה יותר אורנג' כי זה זבל (ציטוט שלך ממפגש בהוד השרון)
אז תחליט

אני לא יודע מאיפה אתה מנפיץ את השטויות הללו! באמת! כל מי שמכיר אותי יעיד שאני מרוצה מאוד מהאורנג'ים, יש לי כבר 4 כאלו והם תמיד הבחירה הראשונה - ההוכחה הכי טובה היא סלי הקניות שלי בסיני.
אל תכניס לי מילים לפה, ואם יש לך באמת ביטחון מלא במקלטים הללו אני מוכן להביא לך אחד, תשים אותו על טיסן בלזה טוב שבנית ועמלת עליו, ותטיס למרחק של יותר ממאה מטר (מומלץ שתביא שקית זבל).
המקלטים הללו יושבים אצלי ומקבלים יחס רק כשצריך לחבר בבית טיסן לבדיקה או אם יש איזה טיסן בדיחה שלא ממש מתרחק. אני לא אמכור אותם אפילו לא בשקל ולא אמסור בפורום מחשש שמישהו בטעות יסמוך עליהם...

wind556
20-09-2011, 09:15:16
אני לא יודע מאיפה אתה מנפיץ את השטויות הללו! באמת! כל מי שמכיר אותי יעיד שאני מרוצה מאוד מהאורנג'ים, יש לי כבר 4 כאלו והם תמיד הבחירה הראשונה - ההוכחה הכי טובה היא סלי הקניות שלי בסיני.
אל תכניס לי מילים לפה, ואם יש לך באמת ביטחון מלא במקלטים הללו אני מוכן להביא לך אחד, תשים אותו על טיסן בלזה טוב שבנית ועמלת עליו, ותטיס למרחק של יותר ממאה מטר (מומלץ שתביא שקית זבל).
המקלטים הללו יושבים אצלי ומקבלים יחס רק כשצריך לחבר בבית טיסן לבדיקה או אם יש איזה טיסן בדיחה שלא ממש מתרחק. אני לא אמכור אותם אפילו לא בשקל ולא אמסור בפורום מחשש שמישהו בטעות יסמוך עליהם...

לא ניכנס לוויכוח הזה
אני לא מצטט מישהו ,אלא את המילים שלך שנאמרו לי. (השמיעה שלי עוד בסדר, כנ"ל הזיכרון)
ואני מחשיב אותך כאדם רציני ואחראי שיודע מה הוא אומר.
אתה מתכחש לזה או חוזר בך? לבריאות.

Flying_student
20-09-2011, 13:01:33
ברוח רגועה יותר - לא מתכחש, כבר מהפעם הראשונה שניסיתי את המקלטים הללו ללא לווין הבנתי שאפשר לסמוך עליהם. רק כדי לחיות בצד היותר בטוח קניתי לווין לכל מקלט, הלווין ממוקם תמיד מחוץ לטיסן ובאוריינטציה שונה. העובדות בשטח (כל מקלט שקניתי מאז עידן Dyndyn האגדי באי-ביי) מראות שאני סומך על המקלט הנ"ל.