צפייה בגרסה מלאה : דיון איזה דגם הטיסן שבתמונה?
orendar181
20-09-2011, 19:42:31
שלום לכולם
קיבלתי את הטיסן הנ"ל מה הדגם שלו שמו בישראל?
כמה שאלות....הטיסן מגיע עם מנוע os91 של מסוק הבנתי שיש בעיה של התחממות של המנוע כי אין לו כמו במסוק וונטה לקירור לכן צריך מיד להמריא האמנם?
יש צורך בכמה תיקונים:
הגה גובה נתלש לו ישנם כמה מחזיקים שמחזיקים את ההגה גובה בהדבקה אני מניח....היכן משיגים?
צינור שמחבר בין שתי הכנפיים היכן משיגים?
ציפויים היכן משיגים?
מה עוד אני אמור לדעת או לעשות אפשר פירוט מ א עד ת'
תודה רבה לעוזרים מייעצים
מצורפות תמונות
אורן
flatspin
20-09-2011, 20:23:20
שלום אורן
לטיסן שלך קוראים FlyCat. יש לי אחד כזה בדיוק.
בענין המנוע, מנוע 91 לדעתי גדול עליו וכבד, אלא אם כן מדובר בדגם גדול יותר מזה שלי. בענין ראש המנוע, ההיפך הוא הנכון. ראש מסוק מפזר את חום המנוע יותר טוב לסביבה. אין בעיה שהמנוע יעבוד זמן מה בעמידה במקום. בכל אופן, המנוע בתמונה נראה קטן מ-91 והוא עם ראש רגיל.
לגבי יתר שאלותיך, דרושים לך צירים (כנראה לזה אתה מתכוון), אותם תרכוש בחנות טיסנים. צינור אלומיניום אתה צריך לקנות בחנות מתכות אל-ברזליות, לפי קוטר המוביל בכנף ובגוף. ציפוי בחנות טיסנים.
להבנתי אין לך נסיון רב בטיסנים ולפיכך אני ממליץ לך להעזר בטיסנאי מנוסה בסביבתך הקרובה.
דע לך שהטיסן הזה נראה מקסים באויר, אבל איננו קל להטסה. אינני יודע מה נסיונך בהטסה, אבל אני ממליץ לך (על פי התרשמותי מהודעתך) להעזר במדריך מנוסה.
אם אתה מהצפון, אוכל לעזור לך. אני מכרמיאל.
orendar181
20-09-2011, 20:44:17
היי flatspin
תודה רבה על תשובותיך
שוב לגבי המנוע ..אתה בטוח שאין בעיה עם החימום שלו.?...כלומר אוליי הבנתי שיכול להגרם קאט מנוע מחימום יתר?....לגבי הגודל של המנוע זה בהחלט נראה כמו 91 יש לי מסוקים עם מנועים כאלה.
לגבי גודל הטיסן לא מכיר גדלים אחרים נראה די גדול בסביבות ה110 ס"מ ל120 ס"מ...מוטות כנפיים 110 בערך
הפרופ שלו 13x8 ס"מ 33x20
לגבי ניסיון ההטסה שלי בטיסנים הוא די מועט....הטסתי בעבר חשמליים וכאלה טריינר פאנטנה וכדומה
מה זאת אומרת לא קל להטסה?...במה זה מתבטא?
לגבי מדריך מנוסה אני בהחלט מסכים ואני בטוח אעזר באחד....אשמח להיפגש איתך ולקבל עזרה
אני מטיס היום מסוקים.....אני מניח שזה יעזור לי?
מה הנייד שלך?
אורן
orendar181
20-09-2011, 21:11:35
ראיתי כרגע סירטונים ביוטיוב נראה די קשה להטיס flycat האם זה נכון?
ובכלל מה דעתכם על טיסן זה?....טוב רע נחמד או לזרוק לפח?
יש למישהו ניסיון עם הטיסן הזה?
נראה מפחיד מאוד ולא יציב
עזרה?
תודה
flatspin
21-09-2011, 20:31:28
אין דבר כזה "טיסן רע". יש טיסן קל להטסה וידידותי, ויש טיסן פחות ידידותי. הטיסן שלך נמצא בין לבין. הוא לא קל, אבל גם אינו בקצה הסקלה. הוא נראה לך לא יציב כנראה משום שרמת המטיס בסרטון אינה די גבוהה.
כשתדע להטיס ברמה הראויה, אין ספק שתוכל לשלוט בו היטב.
אם תחליט לזרוק אותו לפח, אנא ממך, תודיע לי קודם היכן נמצא אותו הפח. אבוא לאסוף אותו ;).
tomer_inbar
22-09-2011, 22:18:30
אם תחליט לזרוק אותו לפח, אנא ממך, תודיע לי קודם היכן נמצא אותו הפח. אבוא לאסוף אותו ;).
אלה אם אקדים אותך :)
דניאל דקל
23-09-2011, 10:45:01
כל טיסן "שורר" ניתן לאלף:
מרכז כובד קדמי יותר
הגאים פחות חריפים - DUAL RATE
EXPO סביב האפס
הייתי מציע לך להתחיל
flatspin
23-09-2011, 16:32:19
דניאל
הבחור כותב במפורש שהנסיון שלו בהטסה מועט. במילים אחרות, בקושי יכול (אולי) להטיס טריינר. תמהני כיצד העתקת מרכז הכובד לפנים תקל עליו את הטסת הטיסן המסוים הזה.
אני מבטיחך שגם אתה תתקשה להטיסו, יהיה מרכז הכובד היכן שיהיה. כלומר, ההמראה וההטסה יעברו אולי בשלום. בענין הנחיתה, לא כל כך בטוח.
מנסיון אישי. כתבתי כבר קודם שיש לי בדיוק את הטיסן המסוים הזה. אני גם מטיס אותו מעת לעת.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.