Friman
27-09-2011, 12:39:08
אז היום אחרי הטסה של סוללה שהוקדשה לבדיקות וכיווני זנב וג'יירו, החלטתי באופן ספונטני בדקה האחרונה של הסוללה - שנשבר לי רק מריחופים והחלטתי לצאת להקפות... איזה אדרנלין! עשיתי שלוש הקפות מושלמות ונחתתי בשלום (אם כי גיליתי שזה מאתגר ומבלבל לצמצם גובה).
התלהבתי אז יצאתי לנסיון נוסף, רק שבחזרה מההקפה רעדו לי הרגליים והאצבעות על הסטיקים עוד מהאדרנלין של ההקפות הקודמות, גם התרגשתי ולא חישבתי נכון את המרחק של המסוק ממני כדי לחתוך ימינה, והמסוק חלף לי מעל הראש (לא ממש מעל, אבל חלף אותי, בגובה 10 מ' בערך). חוויה לא נעימה בכלל!!! למי שלא התנסה בזה, ממש לא מומלץ. הצלחתי להתאפס על עצמי ונחתתי בשלום.
מסקנות:
- בין סוללה לסוללה לא רק הבקר והמנוע צריכים לנוח ולהירגע, גם המטיס.
- אני עוד צריך להתאמן טוב טוב על ריחוף ב "nose in" לפני הנסיון הבא ;)
צילמתי עם מצלמת מחזיק מפתחות שמתקנתי לכובע עם גומיות אבל יצא לא משהו, צילם בעיקר את השמיים. אז אני מוותר על ההעלאה :)
התלהבתי אז יצאתי לנסיון נוסף, רק שבחזרה מההקפה רעדו לי הרגליים והאצבעות על הסטיקים עוד מהאדרנלין של ההקפות הקודמות, גם התרגשתי ולא חישבתי נכון את המרחק של המסוק ממני כדי לחתוך ימינה, והמסוק חלף לי מעל הראש (לא ממש מעל, אבל חלף אותי, בגובה 10 מ' בערך). חוויה לא נעימה בכלל!!! למי שלא התנסה בזה, ממש לא מומלץ. הצלחתי להתאפס על עצמי ונחתתי בשלום.
מסקנות:
- בין סוללה לסוללה לא רק הבקר והמנוע צריכים לנוח ולהירגע, גם המטיס.
- אני עוד צריך להתאמן טוב טוב על ריחוף ב "nose in" לפני הנסיון הבא ;)
צילמתי עם מצלמת מחזיק מפתחות שמתקנתי לכובע עם גומיות אבל יצא לא משהו, צילם בעיקר את השמיים. אז אני מוותר על ההעלאה :)