PDA

צפייה בגרסה מלאה : פוסט שישנה המון על ההוריקאן 425

rtf22
27-09-2011, 20:39:32
יש לי הוריקאן 425 עם גירו ספרטן סרוואים H65 וכל האלקטרוניקה הכי טובה שכמעט יכולה להיות
הייתי אצל עודד כיוונתי אותו כמו שצריך ועל הדרך היה לי גם 450 ספורט שקניתי לא מזמן...אלקטרוניקה איכותית גם עודד כיון את שתיהם
בקיצור עשיתי שיעור הטסה על ההוריקאן וכמעט לא הצלחתי לשלוט בו המסוק מבחינת כיוונים היה כמו שצריך אבל המסוק פשוט לא נוח מאוד מאוד תנודתי לא נהנתי ממנו לרגע והשליטה בו קשה מאוד כמו ב250
מצד שני(חשוב להדגיש שבקושי הטסתי בחיים שלי) עם הטירקס ספורט כבר בפעם הראשונה ההצלחתי לשלוט בו ברמה מדהימה ואני עושה איתו דברים כמו ריחופים פשוטים וטיסה לצדדים ולגובה, מה שאין מצב שאני עושה
בהוריקאן שיש לי
השאלה היא האם עדיף למכור תהוריקאן ולקנות טי רקס 500 או משהו בסגנון?כי 450 פשוט כייף לי להטיס אותו הוא הכי נוח בעולם ועם ההוריקאן אני מרגיש שיש לי איזה זבל סיני רציני שסתם בזבזתי עליו כסף
אני בטוח שעודד כיוון אותו כמו שצריך והוא עבד עליו המון יאמר לזכותו השאלה אם המסוק דפוק או שיש פה משהו שאני ממש ממש מפספס...כי מה שאני אומר נוגד את כל ההיגיון הפשוט...

pesi
27-09-2011, 20:45:37
למה לימכור אותו, פשוט תימסור אותו, אחרי הכול אתה כותב שהוא זבל סיני, חבל שמישהוא אחר יקנה את הזבל שלך.

SEVEN
27-09-2011, 20:51:41
עזוב אותך ... ההוריקאן זה זבל סיני מיוצר בטאיוואן ... תקנה טירקס ... מעניין איפה מייצרים אותו ?
ההוריקאן יציב פי כמה ממסוק 450, יציב כמו סלע באוויר, כמו שכתבת אין לך ניסיון ומי יודע איך נראים הגרפים שלך, תיקנה טירקס 500 ובעוד חודש שוב תפתח שרשור כזה.
תן למישהו מנוסה להטיס לך אותו ולבדוק שאתה אכן מכוון, רק אז תוכל לדעת שהרצפה עקומה.

mosheks
27-09-2011, 20:57:07
תגיד , לפני שאתה הטסת אותו עודד לא עשה לו טסט לא בדק אותו .
השאלה היא האם רק בידיים שלך הוא לא יציב ?

מטיס1
27-09-2011, 20:57:28
אם אתה מוכר אשמח לדעת לפני שאני מזמין .

תודה אורן.

Pika007
27-09-2011, 20:59:56
+1 למה שאורן כרגע אמר, הוריקאן 425 שכוון ע"י עודד בא לי בטוב.
ומצד שני, אין צורך לתקוף את הבחור- איזה שלט יש לך? תבדוק איך הגרפים שם נראים, אולי זה מקור הבעיה.

מטיס1
27-09-2011, 21:07:51
+1 למה שאורן כרגע אמר, הוריקאן 425 שכוון ע"י עודד בא לי בטוב.
ומצד שני, אין צורך לתקוף את הבחור- איזה שלט יש לך? תבדוק איך הגרפים שם נראים, אולי זה מקור הבעיה.

אני ביקשתי ראשון :D

Friman
27-09-2011, 21:33:18
אנשים שמתלוננים על ההוריקן לרוב מתלוננים אם כבר שהוא כבד ויציב מדי ואולי אף ״עצל״, לא שמעתי עדיין מישהו שמתלונן שהוא לא יציב. תבדוק את ההגדרות של הסוואשפלייט מיקס והאקספו. אולי ההגדרות שונות בין המסוקים שלך ולכן קל לך לשלוט ב450 ולא בגלל המסוק. לי זה עשה הבדלים עצומים בשליטה במסוק בהטסות הראשונות. מעבר לזה שאולי עקב זה שהייתה לך עם המסוק הספציפי הזה התנסות בעייתית כבר בהטסה הראשונה, יכולים להיות קשורים כאן הסברים פסיכולוגיים, אבל אני אפסיק לפני שציקי ייסתלבט עליי.
כמו שאמרו לפניי, בקש ממטיס מנוסה שיבדוק אותו או הכי טוב, בקש מעודד עזרה לעשות שינויים בכיוונים בצורה מתאימה עבורך, אני בטוח שישמח לעזור.

gorge2004
27-09-2011, 21:50:05
יש סיבה גם ליציבות, בדוק לעומק מול אנשים מנוסים בתחום .
ההוריקאן פחות פופולרי מהטירקס וכניראה שהרבה אנשים לא טועים בבחירה!:rolleyes:
מה שכן ממליץ לך בחום טירקס.550 -500

בהצלחה

rtf22
27-09-2011, 21:53:28
כל מי שאומר שהרצפה עקומה וכל זה שלא יגיב כי הוא מחפש להוציא אותי טיפש וזה לא מה שקורה בפועל אז תמנעו מלהגיב... לא מחפש להשמיץ כולה מתוסכל שהמסוק לא טס כמו שצריך אחרי שהשקעתי איזה 3 אלף

eitan
27-09-2011, 22:02:39
אני מטיס הוריקן ויכול להעיד שמדובר במסוק מאוד יציב
סביר להניח שיש לך בעיה במסוק...
לא הייתי נגרר להכללות, הרשת מלאה בסרטונים של הוריקן תוכל לצפות ולהתרשם.
קישורים לסרטונים של ההוריקן שברשותי :

http://www.youtube.com/watch?v=IMO6qbIf3MU

http://www.youtube.com/watch?v=Y06ACuQHZm4

gorge2004
27-09-2011, 22:06:20
אני מטיס הוריקן ויכול להעיד שמדובר במסוק מאוד יציב
סביר להניח שיש לך בעיה במסוק...
לא הייתי נגרר להכללות, הרשת מלאה בסרטונים של הוריקן תוכל לצפות ולהתרשם.
קישורים לסרטונים של ההוריקן שברשותי :

http://www.youtube.com/watch?v=IMO6qbIf3MU

http://www.youtube.com/watch?v=Y06ACuQHZm4

גם הרשת מלאה בסרטונים של הקינג שלוש עושה אקרובטיקה
בפועל הוא מקסימום מרחף.
:rolleyes:

eitan
27-09-2011, 22:12:24
גם הרשת מלאה בסרטונים של הקינג שלוש עושה אקרובטיקה
בפועל הוא מקסימום מרחף.
:rolleyes:

לכן צירפתי סרטונים של המסוק שלי

dror_z
27-09-2011, 22:20:44
לדעתי עברנו את השלב של להגן על ה425
יש כבר מספיק ניסיון ורובנו הגדול מרוצים מאוד מהמסוק
ומי שלא שיחפש משהו אחר
לעשות השוואות עם מסוק שכל אחד בונה לו סטאפ אחר ומכוון בצורה אחרת זה לא מקצועי
וכמו שפסי אמר
אם זה זבל יש לא מעט שישמחו לקבל אותו

wind556
27-09-2011, 22:26:03
כמי שכיוון וכמובן גם הטיס את המסוק הזה, (וזה אחרי שהמסוק הנ"ל עבר הרכבה וכיוונים בידיים מאד לא מקצועיות) נוכחתי לדעת שיש בו בעייה שלא אופיינית למסוקים הנל ואינה קשורה כלל לכיוונים.

כשאני הטסתי אותו הוא התנהג יציב למופת, חד ומדוייק, וכך היה גם כשבעל המסוק הטיס עד שפתאום התרחש משהו חריג.
המסוק מול עיני קיבל בבת אחת ובמפתיע , ובמהלך טיסה יציבה, הטיה חזקה הצידה כאילו סטיק ימין נדחף חזק לאחד הצדדים.
התופעה היתה אגרסיבית הרבה יותר מטעות מטיס (לא אני הטסתי) ויש חשש שסרוו אחד או יותר לא תקינים, ובמקביל יש חשש לאי תקינות הג'יירו.

המשונה הוא שבדיוק אותו מסוק כשהגיע אלי, סרוו הזנב היקר והמשובח שלו לא עבד בכלל, והוחלף באחר, כמו כן אחד מהסרוואים של הראש עבד בצורה לא רציפה ועם רטט, וגם הוא הוחלף בחדש.
השאלה היא מה יכול לגרום לסרוו זנב ולסרוו ראש להתקלקל במסוק שבקושי טס.

דבר נוסף הוא שבמסוק הנ"ל הורכב BEC חיצוני כך שגם החשוד הזה יורד מהפרק
אל תקפצו על "גרפים" כי הבעייה שיש לו שם אינה קשורה לנושא בכלל, וכמובן שהבטחתי לו בדיקה מעמיקה.

מה שקורה במסוק הזה, קורה בוודאות עקב ליקוי כלשהו בסט אפ ,הרבה מסוקים עם סט אפ זהה ועם כיוונים זהים טסים יותר ממושלם (לי יש מסוק כזה עם סט אפ וכיוונים זהים והוא מושלם).
אין לתופעה הנ"ל כל קשר עם התוצרת של המסוק ואין בכלל ספק שהוא יותר קל להטסה מאשר כל מסוק 450 שהוא ואפילו יותר קל להטסה מ500 אחרים.

אם תתגבר שוב על המרחק הגיאוגרפי ותבוא שוב, נעשה "תעופה בחקירה" ונגלה את הליקויים

rtf22
27-09-2011, 22:40:27
זה מה שנעשה תודה אפשר לנעול שלא יהיו ויכוחים מיותרים

gorge2004
27-09-2011, 22:44:38
וואלה עודד צודק :) הנ"ל :cool:

Friman
28-09-2011, 06:07:07
יצאת קצת ליצן ;) (פותח השרשור...)
אתה מטיס מסוק שיש בו שני סרבואים תקולים, ביניהם סרבו הזנב, ומי שאשם בחוסר היציבות זה הגוף של ההוריקאן? היית צריך לציין מראש שזו בעיה שידוע שקיימת במסוק ולהבין ממה היא נגרמת כפי שאמר עודד, זה אכן האתגר האמיתי.
בהצלחה ב״תעופה בחקירה״, אני בטוח שאחרי שתמצאו לכך פיתרון מאד תהנה מהמסוק.
שנה טובה!*

אייל שפירא
28-09-2011, 06:18:38
צריך לשנות את הכותרת ל"פוסט שישנה המון על rtf22"

pesi
28-09-2011, 07:04:42
כל הרעיון בקניה של ההוריקן זה המחיר הזול, במחיר שאתה כתבתה אפשר היה ליקנות טירקס 550 שטס מצוין וזמין פה בארץ ולא צריך לחכות לו כל כך הרבה זמן, מצד שני גם ה550 יהיה זבל עם סרבואים וגירו לא תקינים.

שתהיה לך שנה טובה. ונחיתות טובות.

rtf22
28-09-2011, 07:37:33
נראה לי שיש לכם בעיית קריאה היו 2 סרבואים שלא עבדו מן הסתם החלפתי אותם אתם מנסים לעשות צחוק על חשבון מישהו אחר ובעצם אתם יוצאים גרוע... תפסיקו לשחק אותה טיפשים

pesi
28-09-2011, 07:54:01
אנחנו בסופו של דבר יוצאים טיפשים,
עודד כתב:
שהסרבואים של הראש לא תקינים,
סרבו זנב לא תקין,
כנראה שהגירו לא תקין,
אתה כתבתה שהמסוק זבל ,
ואנחנו יוצאים גרועים סחתן אליך אתה תותח
תמשיך כך תמשיך לילחוץ על המיקלדת לפני שאתה חושב תיצא מזה חכם

Friman
28-09-2011, 07:56:14
לפי מה שעודד כתב הובן שכנראה שהתקלה חזרה על עצמה גם בסרבואים שהחלפת, ובעצם החידה היא למה זה קרה שוב בסרבואים חדשים כבר בהטסה הראשונה.
אף אחד (טוב, לא יודע אם אף אחד. לא אני לפחות) לא מנסה לעשות ממך צחוק, אבל הקפיצה המהירה שלך למסקנה כי הבעיה היא בגוף של ההוריקאן, שיש עליו חוות דעת מצטברות שהוא לכל הפחות סביר ובהחלט יציב ויש שאומרים שהרבה יותר מסביר, פשוט משעשעת כשעל השולחן מונחת בעיה הרבה יותר חמורה ורלוונטית לחוסר היציבות שציינת.
שנה טובה, באמת מקווה שתמצא בעזרת עודד את הבעיה כדי שתוכל להנות מהמסוק.
אם תחליט בכל זאת למכור את המסוק תשאיר לך חלק מהסטאפ למסוק הבא, חבל באמת השקעת ברכיבים יקרים. אבל אני במקומך הייתי מנסה להתמודד עם הבעיה, חבל המסוק חדש ואמור להיות תקין. אם הבעיה היא באלקטרוניקה שלך, בג׳יירו או במקלט נניח, ותעביר את כל הסטאפ כמו שהוא למסוק אחר, סביר להניח שהבעיה תשחזר את עצמה שם. מצד שני יכול להיות שהיא קשורה לאיזושהי בעיה מכאנית בקיט, ובזה יוכל לעזור לך להבחין מישהו מנוסה ומקצועי, כמו עודד שכבר הציע לך עזרה.
וטיפ אחרון- לא מלכלכים בפורום ציבורי על משהו שאתה שוקל למכור. רוב מי שצופה במודעות הקנייה והמכירה פה באתר הם חברים לפורום. אני מאמין גדול בכנות וביושר, אבל ללכלך על מסוק שאתה שוקל למכור זו גם התנהגות משעשעת עד ליצנית ;) שוב, טיפ בשבילך ולא כדי לצחוק עליך.

wind556
28-09-2011, 09:10:32
חברים יקרים, הניחו לאיש
אני מבין את התחושה שלו
היתה לו בעייה עם ציוד חדש, הבעייה טופלה, חלקים חדשים לגמרי ותקולים הוחלפו , והמסוק טס מצויין בהתחלה, ואז במפתיע חל שינוי
אני הטסתי אותו לאחר החלפות החלקים וכיוון מדוייק, והוא טס מושלם- כמה דקות, ואז השתנתה ההתנהגות. אפילו אני הופתעתי.
ברור לחלוטין שמשהו במערך האלקטרוניקה של המסוק לא תקין, ועכשיו רק צריך למצוא את הסיבה
אני מאד מבין את התיסכול וההרגשה הרעה שלו , אל תשפטו את דבריו, כבר אמרו חז"ל :"אין דנים אדם בשעת צערו"
לירון הוא אחד משלנו, ואחד מהטובים, נתמודד יחד עם הבעייה והחיוך יחזור

מטיס1
28-09-2011, 10:03:07
חברה אתם רק הורסים לי ,זהו הוא לא ימכור לי את המסוק .

ידידינו תהנה מסוק זה לא טיסן ולכל המשתמע .....

momi24
28-09-2011, 12:10:40
יהיה בסדר...שנה טובה הכל יהיה טוב

rtf22
28-09-2011, 12:27:16
יאללה לא קרה כלום בעזרת השם נשב על המסוק עם עודד והמרמור יעבור לכל מי שהקניט זה לא דרך אבל בקטנה שנה טובה לכולם!

gorge2004
28-09-2011, 13:55:17
אנחנו בסופו של דבר יוצאים טיפשים,
עודד כתב:
שהסרבואים של הראש לא תקינים,
סרבו זנב לא תקין,
כנראה שהגירו לא תקין,
אתה כתבתה שהמסוק זבל ,
ואנחנו יוצאים גרועים סחתן אליך אתה תותח
תמשיך כך תמשיך לילחוץ על המיקלדת לפני שאתה חושב תיצא מזה חכם

+1

sagi
28-09-2011, 14:15:01
על זה נאמר מה שעלה בזול בסוף יעלה ביוקר ......
הסרוואים 65 עד כמה שזכור לי מתאימים למסוק 450
ובטח לא למסוק הוריקאן 425. במסוק הוריקאן צריך סרוואים
יותר חזקים שמתאימים למסוק 500 ומעלה. לגבי ג'ירו לא תקין....
לא מאמין שהספארטן הגיע תקול יש לי ניסיון לא מועט איתו
סביר להניח שההגדרות שלו לא היו נכונות וכך גם לגבי סרוו זנב.

לסיכום :
כל מסוק עושה 3D ויודע לרחף (גם החיקוים של הטירקס) השאלה
מי מכוון ומטיס והכל תלוי בסאטאפ המתאים להם.
כמובן גם איכות החלקים והרכיבים מאוד חשוב לאורך זמן.
למרות שאני לא מאמין שאני אומר את זה ....."הבעיה לא במסוק ההוריקאן אלא במקומות אחרים".

שתהיה שנה טובה לכולם !

wind556
28-09-2011, 15:43:53
על זה נאמר מה שעלה בזול בסוף יעלה ביוקר ......
הסרוואים 65 עד כמה שזכור לי מתאימים למסוק 450 ובטח לא למסוק הוריקאן 425. במסוק הוריקאן צריך סרוואים
יותר חזקים שמתאימים למסוק 500 ומעלה. לגבי ג'ירו לא תקין....
לא מאמין שהספארטן הגיע תקול יש לי ניסיון לא מועט איתו
סביר להניח שההגדרות שלו לא היו נכונות וכך גם לגבי סרוו זנב.

לסיכום :
כל מסוק עושה 3D ויודע לרחף (גם החיקוים של הטירקס) השאלה
מי מכוון ומטיס והכל תלוי בסאטאפ המתאים להם.
כמובן גם איכות החלקים והרכיבים מאוד חשוב לאורך זמן.
למרות שאני לא מאמין שאני אומר את זה ....."הבעיה לא במסוק ההוריקאן אלא במקומות אחרים".

שתהיה שנה טובה לכולם !

שגיא, אתה זוכר טוב, זה סרוואים של 450, אבל זה לא הסרוואים שיש לו על המסוק
יש לו סרוואים גודל סטנדרט חזקים מאד, מתאימים פיקס, ועובדים מצויין על עשרות הוריקאנים אחרים.

לגבי הספרטן,אין כאן אמונות, יש עובדות וכבר היו דברים מעולם, נתקלתי ביותר מאחד שהתקלקל. ההגדרות שלו היו חד משמעית מדוייקות. כמו כל שאר הכיוונים, ועדיין בכלל לא בטוח ששם הבעייה.
לגבי הסרוו זנב, הורכב על המסוק (לפני הגיע אלי) הסרוו המצויין 8910 , והוא פשוט לא עבד, מת, פגר.

הבעייה היא באמת לא בהוריקאן, המסוק עצמו לא שונה במאומה מכל הוריקאן אחר שטס מצויין, הבעייה מסתתרת בכשל כלשהו בסט אפ

מצחיק שכולם עורכים דיאגנוזות על סמך תיאור לא מדוייק בשעה שרק אחד בדק במציאות את המסוק הנ"ל.