PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה בתיקון

ido_a
30-09-2011, 13:21:22
אוקיי

מעולם לא הטסתי מסוק. וקניתי עכשיו מסוק מדגם HUAN QI
זה היה די זול אני מניח שזה חברה לא כל כך מוכרת, ובכל זאת אני מקווה שתוכלו לעזור לי.

אני גאון ובפעם הראשונה שהטסתי את המסוק תוך שניה בערך הוא עף לגובה מאוד גבוה. ובגלל שאני עוד יותר גאון ריסקתי אותו. למראית עין דבר לא קרה. אבל הלהב האחורית לא פועלת וזה כמובן אומר שהמסוק לא עף יותר.
אפשר לתקן בעצמי ? אם כן איך ? יש מעבדות שיעשו את זה במחיר משתלם ? יש בכלל מעבדות לתיקון דברים כאלה ?

תודה.

guy1a
30-09-2011, 14:40:32
אני מהמר שלא
אבל אם תוכל לתת לינק למה זה המסוק הזה אולי תהיה לי תשובה אחרת.

ido_a
30-09-2011, 15:33:41
http://www.sabuyjaishop.com/shop/aimtoys/35_Channel_HUAN_QI_859-000936-EN-pdtdetail.html

Huan Qi 859

אין שום שם של מעבדה או חנות שמתמחה בתיקון שיוכלו לעזור לי ? זה כולה חטף מכה אז אני מניח שמשהו זז או איזה כבל התנתק כך שזהאמור להיות די פשוט לתקן. אני ממש אשמח לעזרה כי זה נהרס בדקה הראשונה של שימוש וזה ממש מבאס.

סאונד בראש
30-09-2011, 15:56:19
זה מסוק חד פעמי
מה שכן תבדוק אולי התנתק אחד מהחוטים למנוע זנב

gorge2004
30-09-2011, 16:06:01
יש חניות שכן יוכלו לעזור לך.
מה שכן המסוק בעל 3 ערוצים פשוט מאוד וכמו שציינת גם זול
לתקן אותו יעלה במחיר המסוק קח בחשבון .

http://www.olam4u.com
וספיד קונטרול , הם מתעסקים במסוקים כמו שלך .

gorge2004
30-09-2011, 16:09:13
http://www.sabuyjaishop.com/shop/aimtoys/35_Channel_HUAN_QI_859-000936-EN-pdtdetail.html

Huan Qi 859

אין שום שם של מעבדה או חנות שמתמחה בתיקון שיוכלו לעזור לי ? זה כולה חטף מכה אז אני מניח שמשהו זז או איזה כבל התנתק כך שזהאמור להיות די פשוט לתקן. אני ממש אשמח לעזרה כי זה נהרס בדקה הראשונה של שימוש וזה ממש מבאס.

חח כולה חטף מכה, אתה לא רוצה לדעת מה מכה יכולה לעשות.

ido_a
30-09-2011, 16:09:44
מה זה אומר מסוק חד פעמי ? שאם הוא נדפק אי אפשר לסדר ?
איך אני בודק אם הכבל התנתק ?

בכל מקרה תודה על העזרה

gorge2004
30-09-2011, 16:11:20
הכוונה מסוק פשוט שלא שווה לתקן
אבל בקישורים תנסה שם יוכלו לעזור לך ידידי

Yoav Lahav
30-09-2011, 16:26:01
פשוט תקנה לעצמך מסוק נורמלי פשוט להתחלה כמו זה:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__18746__HobbyKing_HK_190_2_4ghz_4Ch_Fixed_Pitch_H elicopter_RTF_Mode_2_.html
חבל לך על הזמן וההשקעה עם קואקסיאלי לא תתקדם עם זה לשום מקום.
גם אני התחלתי עם דומה לזה היה שווה כל שקל.

wind556
30-09-2011, 18:09:03
המסוק שלך לא מצדיק תיקון, עלות תיקון יכולה להיות כפליים מכל המסוק.
המסוק שלך הוא בהחלט חד פעמי.חבל על כל אגורה שתשקיע בו.
קרא היטב את כל הנעוצים בראש הפורום, וכן קרא את ריכוז המידע בחתימה שלי, אולי תקבל משם כיוון.

Friman
30-09-2011, 19:25:59
עידו, אני אענה לך בשני רבדים.
ראשית, ניתן למצוא חלקי חילוף למסוק כמו שלך ספציפית, וניתן לתקן. זה פשוט לא כדאי כלכלית אבל זה כבר הרובד השני. תבדוק האם בהזנת מתח ישירה למנוע הזנב הוא מסתובב. אם כן, יש לך בעיה במגעים במקרה הטוב, תנסה לשחק עם המגעים ואם זה גורם לו לעבוד תמצא חבר עם מלחם שילחים לך, חבל לשלם על זה. אם משחק במגעים לא מביא לפיתרון - סיכוי סביר שזו בעיה במקלט ואת זה ממש לא כדאי לתקן. במסוקים הללו לוח השליטה הוא ״הכל ב1״ וכל תקלה קטנה = לזרוק את הלוח לפח. אם אתה לא מצליח לגרום למנוע זנב לזוז גם לא בהזנת מתח ישירה - נדפק לך המנוע זנב, זה קורה הרבה במסוקי 3 ערוצים שכאלה. אפשר להזמין חלק כזה מחו״ל, בaliexpress מחזיקים חלקים של huan qi אם אני לא טועה. בדף האחרון של חוברת ההסברים אמור להיות לך רשימה של כל החלקים במסוק עם מספר סידורי של כל חלק - תעשה חיפוש בגוגל לפי המספר הסידורי של מנוע הזנב. שוב, רק אם הזנת מתח ישירה לא גורמת לו להסתובב. ואגב, זה די יקר. גלגל שיניים שלו עולה כמו של מסוק שעלותו פי 20 ממנו. אבל אפשר להזמין, ואז צריך להחליף ולהלחים לחוטים של מנוע הזנב המקורי. ויש סיכוי סביר שתצליח לתקן.
עכשיו לרובד השני - לא שווה לך לתקן. באמת שלא, מנסיון. לחברה הספציפית הזו ניתן עוד להשיג חלקי חילוף בחו״ל (אני יודע כי התחלתי ממסוק 4 ערוצים שלהם) בניגוד לרוב המסוקים הקוואקסיאליים שבד״כ בכלל לא מייצרים להם חלקי חילוף, אבל חלקי החילוף עבורם הם יקרים מאד ביחס לעלות הראשונית של המסוק (גלגל שיניים לקוואקסיאלי 4 ערוצים שלהם עלה לי בזמנו 7.5$! במחיר כזה אני מזמין שניי גג״שים ראשיים מקוריים לטי רקס 500!), קשה להשיג אותם ויש לזה סיבה - אלו לא מסוקים אלא צעצועים מעופפים שבצורתם הכללית מזכירים מסוק, אבל מלבד זאת אין באמת כוונה שמישהו יוכל להטיס אותם מעבר למספר דקות. לרוב קונים אותם כמתנה לילד ואז כשהצעצוע נשבר סוגרים את זה ב״אתה לא יודע לשמור על מה שאתה מקבל במתנה״ וזהו, לרוב לא מגיעים לשלב שבו באמת שוקלים לתקן אותם. אני לא כותב את זה כדי להסתלבט עליך- גם אני כאמור התחלתי מכזה, אלו 300 ה₪ הכי מבוזבזים שהוצאתי בשנים האחרונות. וה7.5$ על הגלגל שיניים שהחלפתי - הדולרים הכי מבוזבזים. הדברים האלו בלתי ניתנים כמעט לכיוון מדוייק וככאלה בלתי אפשרי כמעט להטיס אותם בצורה מדוייקת ומהנה.
לעומתם יש את הסולו פרו, או החיקוי שלו שיואב הציע לך, שזה פשוט מסוק צעצוע מצויין. הוא גם צעצוע, שלא יהיה ספק, והוא מאד קטן, אפילו יותר מהhuan qi שיש לך, אבל הוא מאד מדוייק, נוח לשליטה ולהטסה גם בבית וגם בחוץ עד רוח קלילה, עמיד למדי בהתרסקויות והחלפים שלו מאד זולים וזמינים לרכישה. חבל להשקיע כסף בhuan qi אבל אם תבחר להשקיע, מבין אותך - been there.

guy1a
30-09-2011, 22:38:09
אני מחזק את ידיו ומילותיו של כבוד המטיס האלמותי גיל !!

בתור אחד שהתחיל / ריסק / תיקן וריסק שוב מסוקים של 2 ערוצים, 3 ערוצים, 4 ערוצים וגולת הכותרת ! 6 ערוצים :)

אני חושב שזה מסמיך אותי כמרסק מומחה שלב 2 :)

Friman
30-09-2011, 23:16:24
אני מחזק את ידיו ומילותיו של כבוד המטיס האלמותי גיל !!

מקווה שהציניות היא כלפיי - כותב הפוסט ולא כלפי התוכן, אם כבר,
כי לתוכן התכוונתי ברצינות.

סתאאאאם, נראה לך?