צפייה בגרסה מלאה : שאלה חדש בתחום המסוקים
dvdgts1
01-10-2011, 15:31:49
שלום !
אני חדש בתחום המסוקים ..אני בא מהתחום של המכוניות על שלט יש לי T4.1 בראשלסס :)
אני מעוניין להתחיל להטיס מסוק חשמלי .. רוצה ללמוד להטיס ולבצע תרגילים ותמרונים יפים חח
תקציב הוא 2500-3000 שקל אפשר יותר אם אין ברירה .
את המסוק אפשר לקנות גם בחו"ל או בארץ...
מסוק למתחילים שהיה גדול אבל שהיה קל ***
גדלים בין 450 ל600
תודה :) שבוע טוב!
guy1a
01-10-2011, 15:53:10
לא אמרת כלום
עשה טובה, קרא את הנעוצים לפני שתתחיל פה עוד מלחמת עולם ...
:)
Friman
01-10-2011, 15:58:30
איזה רדיו יש לך?
במידה ויש לך רדיו מתאים (6 ערוצים ומעלה, אמין ואיכותי), התקציב הזה יכול להספיק לTrex 500 או להוריקן 425 באיבזור של סטאפ איכותי למדי (אותו גודל בערך, ההוריקן טיפה יותר ארוך)כולל בעלות את הציוד ההקפי הנדרש, קרי סוללות, חלקי חילוף ראשוניים וכמובן עלויות המשלוחים. מעל לגודל ה500 תתקשה להכניס בתקציב הזה לדעתי כולל הציוד ההקפי; כמובן שתוכל לקנות גם Trex 450 בפחות כסף או אפילו משהו זול יותר, אבל לדעתי אם אכן זה התקציב שלך כדאי הרבה יותר להתחיל מקטגוריית ה500.
אם אין לך רדיו מתאים מעולם המכוניות, התקציב למסוק מצטמצם בלפחות 600-700₪, עלות של רדיו בסיסי וטוב מיד שנייה. אם אתה רוצה חדש, קצץ לפחות 800₪. בתקציב שנשאר אפשר להעמיד כולל הציוד ההקפי ועלויות המשלוח לדעתי או Trex 450 (או כמובן משהו זול יותר כמו קופטר X) או הוריקן עם סטאפ קצת יותר בסיסי.
אני יודע שיש אחרים שטוענים שבסכומים אלו אפשר לקנות יותר או פחות, זו המתמטיקה האישית שלי, מי שיודע למצות מהסכומים הללו טוב יותר מוזמן לכוון את הבחור.
guy1a
01-10-2011, 16:05:20
גיל,
יש הפרדה בין מערכות רדיו קרקע ומערכות אויר.
מערכת אויר על הקרקע, יש לה טווח קצר מאד.
רדיו 6 ערוצים איכותי מחברה ידועה מאד חדש עם אחריות בקניה בארץ = 700 שח למיטב הבנתי עם מקלט אחד.
dvdgts1
01-10-2011, 16:14:12
אני ירכוש את השלט הזה... http://www.amainhobbies.com/product_info.php/cPath/61_433/products_id/199404/n/Spektrum-DX6i-6-Channel-Full-Range-DSMX-Radio-System-w-AR6200-Receiver-No-Servos
אני רוצה שתרכיבו לי מסוק 500
תקציב 2500 שקל
:)
Friman
01-10-2011, 16:14:45
כן, הייתה לי תחושה שציוד הרדיו שונה לכן העליתי סימן שאלה.
ראיתי גם ב650₪ את הרדיו שעליו אתה מדבר אבל זה היה במבצע, הבנתי שהמחיר הסטנדרט סביב 800₪; אבל אתה מתמצא לגביו יותר ממני. מניח שאתה מדבר על ה6ex? בכל מקרה יש פה בחור בב״ש שמוכר יד שנייה אחד כזה כמעט חדש.
לשואל - רדיו כדאי לך לקנות בארץ, מהרבה סיבות. ואם אתה רוצה ש״נרכיב״ לך מסוק 500, צמצם 800₪ מהתקציב, זו העלות הממוצעת שלוקחים להרכבת מסוק. או שתעשה קצת שיעורי בית ותבין מה ולמה לקנות.
guy1a
01-10-2011, 17:00:45
הוא לא רוצה שתרכיב את המסוק חח ח
הוא רוצה שתתן לו רשימה מה לקנות
אז שיטריח את עצמו לרשימת המכולת של עודד ויקנה לעצמו מסוק 500 כרוח הסערה :)
Friman
01-10-2011, 17:12:37
נו גיא, כבר סיכמנו שאני לא באמת טמבל, לא...?
זה היה בציניות. חוץ מזה שמי שלא מטריח את עצמו ללמוד מה הוא קונה וסומך על אחרים שירכיבו לו רשימת קניות, גם לא יידע מה לעשות עם כל הרכיבים- ובסוף באמת ישלם על הרכבה.
gorge2004
02-10-2011, 00:43:04
ממליץ לך טירקס 450 או 500.
בקומבו קצת יקר אבל שווה כול אגורה.
Paradox
02-10-2011, 09:00:03
ממליץ לך טירקס 450 או 500.
בקומבו קצת יקר אבל שווה כול אגורה.
על מה אתה מסתמך? כי לפי הנושאים שלך ראיתי שאתה בעל KING 3 ומצד שני, פתחת נושא על שלט 14MZ שהיה ברור שלא תירכוש כי הוא אפילו יותר מדי לצרכים שלך ולא מצדיק את קנייתו, אז איך אתה עדין עם קינג 3 ורצית לרכוש שלט שעולה כמו 2 TREX 600?
יש לי הרגשה ששעמום גורם לפיטפוטי יתר.
gorge2004
02-10-2011, 09:16:24
על מה אתה מסתמך? כי לפי הנושאים שלך ראיתי שאתה בעל KING 3 ומצד שני, פתחת נושא על שלט 14MZ שהיה ברור שלא תירכוש כי הוא אפילו יותר מדי לצרכים שלך ולא מצדיק את קנייתו, אז איך אתה עדין עם קינג 3 ורצית לרכוש שלט שעולה כמו 2 TREX 600?
יש לי הרגשה ששעמום גורם לפיטפוטי יתר.
קודם כול שמח שאתה עוקב אחר הנושאים שאני פותח , 2 לא הכי כדאי להתלכלך בפורום פתוח מול כולם .
אני אומר לך משהו ידידי טירקס והשלט הם בגדר המלצה גם אם זה עולה במחיר של צי המסוקים שלך .
ולך תדע אולי זה לצרכים שלי וכן מצדיק קנייה.
ולשאלתך על מה אני מסתמך ?על אנשים שמעלים את המפלצת הזאת הזאת לאויר,חברים טובים שלי.
וגם על תחושת בטן שיהיה לך מה להגיד;)
:rolleyes:
wind556
02-10-2011, 10:20:39
קודם כול שמח שאתה עוקב אחר הנושאים שאני פותח , 2 לא הכי כדאי להתלכלך בפורום פתוח מול כולם .
אני אומר לך משהו ידידי טירקס והשלט הם בגדר המלצה גם אם זה עולה במחיר של צי המסוקים שלך .
ולשאלתך על מה אני מסתמך ?על אנשים שמעלים את המפלצת הזאת הזאת לאויר,חברים טובים שלי.
אני נאלץ להסכים עם זה שלפני
המלצות צריכות להתבסס על נסיון אמיתי, ולא על דעות
חשוב ללמוד לעומק את ההבדל בין דעה וידיעה
מי שנכנס חדש לפורום, עבורו כל מילה מודפסת נשמעת כמו בר סמכא, ולכן חשוב להקפיד לאמר את הדברים שבאים מידיעה ולא מדעה
דעות הן לא אובייקטיביות
Paradox
02-10-2011, 13:49:28
1. הלכלוך היחיד פה זה להסתמך על משהו ללא בסיס, לראות סרטונים זה לא חוכמה. [אני כמעט בטוח ש"חברים טובים שלך" מחזיקים במסוקי איסקיי למינהם אם בכלל, למה? רוב השטויות שהעלת בנושאים שלך יכולים לשקף מה כן יש לחברים שלך, נניח שכן ראית טירקס שבאוויר, זו לא סיבה מספיק יציבה עם בסיס להמליץ עליו בטח שלא ל-Newbie.
2. ממש לא עוקב אחרי נושאים שאתה פותח, אני מאוד מתעניין בלהוציא אנשים מסויימים מהבועה שבא הם נמצאים :)
3. כן המלצה לא המלצה, לשאול על מוצר שכבר מלכתחילה תדע שלא תרכוש, זה להוציא מאנשי מקצוע את הידע הנרכב מזמנם הפנוי לשווא.
5. לא ראית שדילגנו על 4.
משהו נוסף, אם שמך הוא ג'ורג' אני מציע לשנות - george
gorge2004
02-10-2011, 16:34:25
תן כבוד לכול מסוק בחור צעיר, גם ל E-SKY .
הדרך שבא אתה מציג את הכתוב מעוררת בי רחמים ,אל תכתוב דברים ללא עובדה מדוייקת .
יחד עם זאת אתה ממשיך להתלכלך בפורום פתוח.
ואתה יותר ממוזמן להציג את המסוק שלך ואת המסוק העתידי שלך לשנה הקרובה במקום להטיף מוסר לאנשים .
בזה אני אסכם שאם יש לך משהו לומר אשמח בפרטי ולא לבזבז כאן הודעות בלי שום קשר לנושא.
שנה טובה ידידי.
tkolber
02-10-2011, 16:52:01
אני בכלל אומר להתחיל עם סימולטור - הכי זול והכי יעיל בשביל התחלה ובכדי לדעת אם בכלל מדובר על משהו שאתה מתחבר אליו.
בהצלחה :D
Scooter007
02-10-2011, 17:01:19
גם לי הייתה התלבטות דומה, בסוף הלכתי על TREX 500 , טסט פלייט בקרוב .... (ב"ה)
שלום !
אני חדש בתחום המסוקים ..אני בא מהתחום של המכוניות על שלט יש לי T4.1 בראשלסס :)
אני מעוניין להתחיל להטיס מסוק חשמלי .. רוצה ללמוד להטיס ולבצע תרגילים ותמרונים יפים חח
תקציב הוא 2500-3000 שקל אפשר יותר אם אין ברירה .
את המסוק אפשר לקנות גם בחו"ל או בארץ...
מסוק למתחילים שהיה גדול אבל שהיה קל ***
גדלים בין 450 ל600
תודה :) שבוע טוב!
יש כל-כך הרבה מידע על הנושא הזה ועוד בעברית רהוטה.
אני ממליץ לך לקרוא ולא פעם אחת.... אחרי זה תצא לשטח
באיזור מגוריך תשאל שאלות ואני בטוח שישמחו לעזור לך.
במידה ועדין החלטת ללכת על עיוור אתה מוזמן לציין את
מקום מגורייך ואשלח לך שם של מטיס שישמח לעזור לך.
לא כל בעל ניסיון מצדיק את היותו מטיס.
בהצלחה.
Friman
02-10-2011, 17:21:25
גם לי הייתה התלבטות דומה, בסוף הלכתי על TREX 500 , טסט פלייט בקרוב .... (ב"ה)
כל הכבוד, בשעה טובה.
מה עם תמונות?? אני רוצה לראות מה עשית עם המתקון של הג׳יירו בסוף.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.