התחברות

צפייה בגרסה מלאה : הגעתי למסקנה

gorge2004
02-10-2011, 00:39:42
שמסוק צריך להטיס לבד, מי שלא חובב את התחום סתם מוציא מרכוז.
הלכתי עם חבר לאזור הטסה , אבל חוץ מלבקש לעלות את המסוק בגובהה שאני לא יראה אותו , הוא השתעמם .:D

חלאס רק לבד.:rolleyes:

Shay
02-10-2011, 00:48:39
לא רק שלא מומלץ להטיס לבד, אסור להטיס לבד. אנחנו מתעסקים בכלים מאוד מסוכנים שעלולים לגרום לפציעה רצינית(והיו מקרים שמעבר). יש צורך באדם נוסף על מנת שיתקשר למוקד החירום במידה ואתה נפצע.

נ.ב. אישית, נורא משעמם לי להטיס לבד

gorge2004
02-10-2011, 00:53:21
לא רק שלא מומלץ להטיס לבד, אסור להטיס לבד. אנחנו מתעסקים בכלים מאוד מסוכנים שעלולים לגרום לפציעה רצינית(והיו מקרים שמעבר). יש צורך באדם נוסף על מנת שיתקשר למוקד החירום במידה ואתה נפצע.

אתה לא מאמין כמה תענוג להטיס לבד.
במקרה של פציעה לוחץ 1 ארוך מגיע למגן דוד:)

כמובן שאם חברים חובבים תתחום עוד יותר נחמד.

אישית

wonderd
02-10-2011, 06:50:53
למה שתהיה פציעה אם שומרים על כללי הבטיחות? אל תטיס קרוב אליך וגם אם תהיה תקלה/תאונה/התפוצצות - זה לא יגיע אליך.
המסקנה אליה הגעת נכונה בהחלט, בעיקר לזמן אימונים, ככה אפשר להתרכז הרבה יותר מאשר כשיש עדת 'מעריצים' שמציקה לך מסביב

תיקון קל: אין ספק שכדאי יותר וגם כיף יותר לצאת להטיס עם מטיס אחר או עם מישהו שיכול לעזור במשהו..

Friman
02-10-2011, 06:52:43
מה שבטוח, הכי גרוע זה לנסות לבוא לשטח הטסה עם האישה והילדים.

ziki
02-10-2011, 07:53:04

צודק ב 100%
מאד לא בטיחותי, במקרה של פציעה לא תמיד ניתן להגיב מספיק מהר או נכון ולעיתים צריכים עזרה במקום.
מה גם שהמסוק יכול ליפול בשטח שלא קל להגיע אליו ולך תדע אילו זוחלים מסתובבים שם או מה צפוי לך בדרך אליו.
תמיד כדאי שיהיה איתך לפחות עוד אדם נוסף ואם מפריעים לך אז לך טיפה קדימה או עבור להטיס עם קבוצה אחרת.

dbrosh
02-10-2011, 08:55:43
אני הגעתי למסקנה שלהטיס צריך עם כינור ועז. העז כדי שלא ישעמם לבד. והכינור אני עוד לא יודע למה. עובד על זה

Paradox
02-10-2011, 09:01:44
הגעתי למסקנה שהמסקנה שהגעת אליה לא בטיחותית בעליל.

gorge2004
02-10-2011, 09:07:33
למה שתהיה פציעה אם שומרים על כללי הבטיחות? אל תטיס קרוב אליך וגם אם תהיה תקלה/תאונה/התפוצצות - זה לא יגיע אליך.
המסקנה אליה הגעת נכונה בהחלט, בעיקר לזמן אימונים, ככה אפשר להתרכז הרבה יותר מאשר כשיש עדת 'מעריצים' שמציקה לך מסביב

תיקון קל: אין ספק שכדאי יותר וגם כיף יותר לצאת להטיס עם מטיס אחר או עם מישהו שיכול לעזור במשהו..

בזמן אימונים , זה אחלה

wind556
02-10-2011, 10:28:48
אני הגעתי למסקנה שלהטיס צריך עם כינור ועז. העז כדי שלא ישעמם לבד. והכינור אני עוד לא יודע למה. עובד על זה

אני מתפלא עליך ידידי, אין הצדקה לכינור, אתה צריך קסילופון. אחרת איך תנגן את זימזום הדבורה למסוק?

http://www.youtube.com/watch?v=bfuH4135dWo

בכל זאת אנחנו חסידים של סין...