PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה בצביעת מייצבי זנב בצבע פלורוסנטי

rtf22
03-10-2011, 20:56:34
רציתי לצבוע את החלקים האחורים במסוק בשביל שיהיה יותר קל לזהות מרחוק הכל סבבה אבל יש משהו שמשגע אותי אני מנסה כבר שעה לצבוע את המייצבי זנב והצבע או שלא ניתפס או שאם כן ניהיה מלא גושים מה עושים?איך עושים בצורה נכונה?ניסתי על משטח ישר ניסתי להחזיק ביד....כלום לא הולך...

wind556
04-10-2011, 00:10:33
רציתי לצבוע את החלקים האחורים במסוק בשביל שיהיה יותר קל לזהות מרחוק הכל סבבה אבל יש משהו שמשגע אותי אני מנסה כבר שעה לצבוע את המייצבי זנב והצבע או שלא ניתפס או שאם כן ניהיה מלא גושים מה עושים?איך עושים בצורה נכונה?ניסתי על משטח ישר ניסתי להחזיק ביד....כלום לא הולך...

תנקה היטב את כל מה שכבר עשית עם טינר 21
אחרי זה תשייף בנייר מים את החלקים המדוברים
תשתדל מאד לא לגעת ביד בכל שטח שאותו אתה מתכוון לצבוע, היד שומנית.

לאחר ההכנה תרסס שכבת צבע דקה ביותר, ערפל דק ולא יותר, ותניח לזה להתייבש
ככשזה מתייבש, תחזור על אותה פעולה שוב ושוב, עם המתנה לייבוש בין השכבות, עד שתקבל שכבה אטומה של צבע.

אחרי זה תמתין יום שלם בלי לגעת בחלק, שיתייבש סופית, ואז תרסס עליו לכה שקופה, גם זה בשכבה דקה, שכבה אחרי שכבה.
לא לגעת בפני השטח של החלק עד שריססת לכה , אחרת תצטרך שוב להסיר את הצבע עם טינר.
זאת הדרך כנכונה והטובה, תמיד אפשר לקצר תהליכים, אבל על חשבון האיכות

דניאל דקל
04-10-2011, 15:05:21
הקרבון קצה קשה לצביעה. גם אני צבעתי את מיצבי הזנב לצורך הבחנה קלה יותר. לדעתי זה חובה גם לבעלי עיני נץ (:
לגבי הצביעה, שיוף קל, ואח"כ ריסוס שכבה דקה עם צבע יסוד פריימר אפור שמגיע בספריי. אם אין לך, ממליץ לך בהזדמנות זו לרכוש.
אני מבטיח לך שתוך שנה מהיום תנצל אותו עד תום לשימושים שונים.
הוא מתייבש די מהר, לאחר כרבע שעה תוכל כבר לצבוע עם הצבע הסופי, מומלץ 2-3 שכבות דקות כפי שעודד המליץ.

חשוב מאוד !!! את הריסוס יש לבצע בניצב לחלק, כאשר החלק מוחזק אופקית. כך לא יהיו נזילות צבע עליו.

חתימה טובה לכולם