צפייה בגרסה מלאה : עזרה! אלקטרוניקה בטיסן
israel_gt
04-10-2011, 21:51:10
טוב כמו שכולם רואים אני צ'ונג בעסק ואין לי הרבה ממי לילמוד אלה רק מהפורום פה שלמדתי הרבה מאוד עד עכשיו ...
בגדול רציתי לדעת את אלקטרוניקה של טיסן הולכת איזה סוללות מתאימות לפעיל טיסן מה זה הבקר שאני תמיד רואה אנישם מדברים ואיך הכל בעצם מתחבר ביחד..?
אם אפשר פירושים והסברים לדברים למה מיועד ומה מומלץ..?
מה זה הבקר שיש בטיסן למה ממיועד?
איזה סוללה בדרך כלל הולך בטיסן ממוצע לי יש טיסן TIGER עם סרוואים של הייטק 322HS איך סוללה מומלצת? ולפי מה אני קובע איזה סוללה...
וכללי מבנה של האלקטרוניקה..של הטיסן...ושל המשדר..
תודה לכל העוזרים באמת שלמדתי מפה הרבה...
Flying_student
04-10-2011, 21:56:00
הי, יש מדריך למתחיל באתר. העצה הכי טובה שתקבל שם היא לקחת מדריך שיעזור לך.
בהצלחה
israel_gt
04-10-2011, 22:01:42
תביא לי מדריך אני יקרא בכיף קראתי כמה שלא היה חומר מפורט על זה ואני רוצה לדעת על הדברים ששאלתי ספציפית
אייל שפירא
04-10-2011, 22:15:42
http://www.eFly.co.il/forums/showthread.php?t=42173
israel_gt
05-10-2011, 05:28:40
אין סכמה של כל המערכת איך הטיסן בנוי מבחינה של אלקטרוניקה..?
למה במדריך לא כתוב כמו שצריך מה מתאים למה איזה סוללה לאיזה מערכת לא רשום שם על בקר שרציתי לדעת מה זה בקר...
והכוונה שלי כמו ציור של מטוס שעליו הכל מסורטט האלקטרוניקה..
וכל זה דרך אגב כי הזמנתי טיסן חדש ואני רוצה לעשות לו את האלקטרוניקה שזה טיסן טריינר
Flying_student
05-10-2011, 08:16:04
דפדף להודעות הבאות בשרשור ותראה סכימה של כל האלקרוניקה. אייל עשה עבודה יפה כדי לעזור למתחילים.
למה לא כתוב איזה סוללה לאיזה מערכת?<??? עם כל הכבוד יש הרבה קונפיגורציות אפשריות... זה כבר מוגזם. לכל מנוע שתתעניין בו יהיה רשום בדף המוצר לאיזה משקל טיסן הוא מיועד... קרא גם את התגובות בדף מוצר ותקבל את הרושם לאילו טיסנים הוא מתאים. בנוסף, עיין בתת-פורום - סטאפים- אנשים כבר חישמלו טריינרים ושיתפו את הסטאפ.
israel_gt
05-10-2011, 11:42:58
איפה יש סכמה יש קישור?
אייל שפירא
05-10-2011, 11:44:43
אין סכמה של כל המערכת איך הטיסן בנוי מבחינה של אלקטרוניקה..?
למה במדריך לא כתוב כמו שצריך מה מתאים למה איזה סוללה לאיזה מערכת לא רשום שם על בקר שרציתי לדעת מה זה בקר...
והכוונה שלי כמו ציור של מטוס שעליו הכל מסורטט האלקטרוניקה..
וכל זה דרך אגב כי הזמנתי טיסן חדש ואני רוצה לעשות לו את האלקטרוניקה שזה טיסן טריינר
אני מציע שתקנה RTF
אם כל מה שכתבתי וציירתי לא מספיק בשבילך אתה רחוק מאוד מלעשות לטיסן חדש את כל האלקטרוניקה שזה טיסן טריינר.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.