PDA

צפייה בגרסה מלאה : טיסה ראשונה שלי על ה-Solo Pro v2

GreenBoy
05-10-2011, 18:04:54
http://www.youtube.com/watch?v=C6wFlutj2ZQ
נשאר לי קצת ניסיון מהמסוק 6 ערוצים שהטסתי לפני שנתיים ..

Friman
05-10-2011, 18:17:20
נחמד. אני באמת מתגעגע לסולו פרו שלי.
יאללה חשבתי כבר אתמול שהגיע המקלט אבל זה היה איזה קשקוש שאשתי הזמינה לסלון

Yoav Lahav
05-10-2011, 18:54:51
מת על ההגדרה שלך "קשקוש שאשתי הזמינה לסלון".

נחמד. אני באמת מתגעגע לסולו פרו שלי.
יאללה חשבתי כבר אתמול שהגיע המקלט אבל זה היה איזה קשקוש שאשתי הזמינה לסלון

walkera
06-10-2011, 19:49:26
בחורף הצעצועים האלה הם הדבר , אני אישית נהנה מה- msr

Friman
14-10-2011, 15:55:01
אחרי חודשיים כמעט שהסולו פרו שלי עמד מושבת על המדף עם מקלט שרוף, הגיע המקלט החלופי וסוף סוף הטסתי אותו קצת בבית היום.
קצת מאכזב... זכרתי אותו כהרבה יותר מלהיב. בדיעבד אני מסכים עם מה שעודד אומר עליו בד״כ - זה צעצוע מאד נחמד ומשעשע, אבל בהחלט שייך לטופ של קטגוריית הצעצועים ותו לא. משטועמים את חווית ההטסה של מסוק 6 ערוצים על כל האתגר והאדרנלין, הסולו משאיר נימה מסויימת של שיעמום. אני לא מוצא הרבה דמיון בחוויית ההטסה.
מעניין אותי ממי שמטיסים את הmcpx או הסולו פרו 180 3d, איך חווית ההטסה של הקטנטנים האלו? דומה יותר לסולו פרו או למסוק 6 ערוצים גדול?*

SEVEN
14-10-2011, 16:44:59
אחרי חודשיים כמעט שהסולו פרו שלי עמד מושבת על המדף עם מקלט שרוף, הגיע המקלט החלופי וסוף סוף הטסתי אותו קצת בבית היום.
קצת מאכזב... זכרתי אותו כהרבה יותר מלהיב. בדיעבד אני מסכים עם מה שעודד אומר עליו בד״כ - זה צעצוע מאד נחמד ומשעשע, אבל בהחלט שייך לטופ של קטגוריית הצעצועים ותו לא. משטועמים את חווית ההטסה של מסוק 6 ערוצים על כל האתגר והאדרנלין, הסולו משאיר נימה מסויימת של שיעמום. אני לא מוצא הרבה דמיון בחוויית ההטסה.
מעניין אותי ממי שמטיסים את הmcpx או הסולו פרו 180 3d, איך חווית ההטסה של הקטנטנים האלו? דומה יותר לסולו פרו או למסוק 6 ערוצים גדול?*

זה מסוק 6 ערוצים לכל דבר, מאוד תזזיתי ויחסית יציב אבל לא מומלץ לחסרי נסיון, קשה יותר להטסה ממסוק גדול בשל רגישותו וגודלו הקטן.