צפייה בגרסה מלאה : דיון מה קורה לאחרונה עם המחירים של ההוריקאן 425 בארץ?
wonderd
08-10-2011, 18:56:36
לתומי חשבתי שההוריקאן אמור להיות מסוק זול למי שאין לו את יכולת/הרצון לממן משהו אחר, לכן אני מחפש כזה לחבר כבר כמה שבועות.
התחלתי לחפש ביד 2 וגם פה באתר מסוק יד 2, הבעיה היא שרוב ההוריקאנים 425 שיש פה למכירה נמכרים מחיר כמעט זהה לטירקס 500, ועם אלקטרוניקה סינית! האם אני מפספס פה משהו?? האם ההוריקאן לא אמור להיות זול מהטירקס 500? אם המחיר זהה - למה שאני אקנה את ההוריקאן?
kal1311
08-10-2011, 22:55:51
זה נכון לגבי הדגמים הראשונים של אליין..משמע v1
אין באמת הצדקה לקנות את ההוריקאן במחירים כאלו.
wind556
08-10-2011, 23:06:27
אלעד, למה שלא תקנה חדש?
יעלה לך בזול :D
יד שניה זה כבר מסוק עם נסיון :D:D:D
ולהבדיל מטי רקסים למיניהם, הוריקאן שורד כחדש גם בידיים גרועות, מה שאי אפשר לאמר על שום טי רקס
Pika007
09-10-2011, 02:21:19
בהתחשב במחירי היד"ש בארץ והמחיר הסופי בכלליות של הוריקן 425+סטאפ סביר, אני לא רואה סיבה למה לא לקנות חדש. מה כבר יהיה החיסכון, 300? 400 שקל?
עדיף כבר לקנות חדש, ההפרש חוזר אליך בצורת הכיף של קבלת שטף קופסאות בדואר, ולראות איך הקופסאות האלו בסוף הופכות למסוק. +הידיעה שבמהלך ההרכבה תוכל לבדוק שהכל, הכל תקין, ולמנוע פאשלות כאלו ואחרות.
ההוריקן לא מסוק זול שמיועד למי שאין לו אפשרות או יכולת לממן משהו אחר. ההוריקן הוא מסוק זול ביחס לתמורה (למרות שהוא בהחלט לא יקר, בכלליות)
זול במלוא מובן המילה שגם יכול לעוף בסופו של דבר זה 450 עם אלקטרוניקה סינית סבירה פחות או יותר. אבל בתור בעלים של אחד כזה, אני יכול להגיד לך- תקנה הוריקן. במקרה שלי זה פחות משנה כי למדתי להטיס עם מסוק קטן ותזזיתי להחריד (ESKY honey bee cp2) אז ה 450 מרגיש לי גדול ויציב אחרי זה, אבל אם מתחילים מאפס, ההוריקן מציע איזון בין גודל (שאומר גם משקל ויציבות) למחיר קניה ועלות תחזוקה לא היסטריים, וכל זה עם ביצועים מעולים במידה ואתה שם עליו סטאפ טוב. (שוב, לא חייב להתחרפן עם מחיר החלקים, יש פה המלצות מעולות לסטאפים, תעיף מבט בחתימה של wind556 לדוגמה)
guy1a
09-10-2011, 08:37:08
בהתחשב במחירי היד"ש
בשם כל הקדושים, מה זה אומר ? ..
:)
ohadsh
09-10-2011, 08:46:59
הידעת ש... :)חח
guy1a
09-10-2011, 08:48:17
באמת ? ....
לא ניראה לי מתאים למשפט אם ככה ....
ההוריקן לא מסוק זול שמיועד למי שאין לו אפשרות או יכולת לממן משהו אחר. ההוריקן הוא מסוק זול ביחס לתמורה (למרות שהוא בהחלט לא יקר, בכלליות)
תיקון קטן
ההוריקן הוא לא מסוק זול הוא זול מאד.
ebay007
09-10-2011, 09:09:34
בשם כל הקדושים, מה זה אומר ? ..
:)
היד שניה.
guy1a
09-10-2011, 09:25:47
:) ואללה ....
לא חשבתי על זה
אליקופטר
09-10-2011, 09:31:57
לתומי חשבתי שההוריקאן אמור להיות מסוק זול למי שאין לו את יכולת/הרצון לממן משהו אחר, לכן אני מחפש כזה לחבר כבר כמה שבועות.
התחלתי לחפש ביד 2 וגם פה באתר מסוק יד 2, הבעיה היא שרוב ההוריקאנים 425 שיש פה למכירה נמכרים מחיר כמעט זהה לטירקס 500, ועם אלקטרוניקה סינית! האם אני מפספס פה משהו?? האם ההוריקאן לא אמור להיות זול מהטירקס 500? אם המחיר זהה - למה שאני אקנה את ההוריקאן?
ככה זה אצלנו ,שאתה קונה אתה רוצה מחיר זול שאתה מוכר אתה רוצה מחיר יקר !!וחוץ מזה ההוריקאן כבר לו מסוק של כמה בודדים הביקוש עולה והמחיר גם..
תזמין מחוו"ל הכי זול ,גם אני חיפשתי כמוך והגעתי למסקנה שהכי זול להזמין מחוו"ל.
wonderd
09-10-2011, 09:59:58
אלעד, למה שלא תקנה חדש?
יעלה לך בזול :D
יד שניה זה כבר מסוק עם נסיון :D:D:D
ולהבדיל מטי רקסים למיניהם, הוריקאן שורד כחדש גם בידיים גרועות, מה שאי אפשר לאמר על שום טי רקס
אתה טועה לדעתי, הכל עניין של טיפול ואכפתיות למסוק, את הטירקס 500 שלי מכרתי לפני כחצי שנה אחרי כשנה של הטסות, המסוק היה כחדש! האדם שקנה ממני בירך אותי על המסוק הרבה אחרי הקנייה...
wonderd
09-10-2011, 10:06:34
ככה זה אצלנו ,שאתה קונה אתה רוצה מחיר זול שאתה מוכר אתה רוצה מחיר יקר !!וחוץ מזה ההוריקאן כבר לו מסוק של כמה בודדים הביקוש עולה והמחיר גם..
תזמין מחוו"ל הכי זול ,גם אני חיפשתי כמוך והגעתי למסקנה שהכי זול להזמין מחוו"ל.
"הביקוש עולה והמחיר גם"??
אם המחיר עולה - זה צריך להתחיל מהחנויות ולא ממי שמנסה למכור יד 2, לא הגיוני שהמחיר כיד 2 יעלה יותר מאשר חדש.. לא ראיתי שהמחיר עלה בחנויות השונות.
לפעמים גם חיסכון של 400 ש"ח זה משמעותי למי שמנסה לחסוך (רק שלא ייצא מזה שאני תומך במהלך..אני בכלל לא בעד חסכנות יתר, אבל לפעמים זה מה שאנשים מחפשים ומבקשים ממני ואני עוזר גם אם אנחנו לא תמיד מסכימים על הדרך..)
אליקופטר
09-10-2011, 10:14:05
אם המחיר עולה - זה צריך להתחיל מהחנויות ולא ממי שמנסה למכור יד 2, לא הגיוני שהמחיר כיד 2 יעלה יותר מאשר חדש.. לא ראיתי שהמחיר עלה בחנויות השונות.
לפעמים גם חיסכון של 400 ש"ח זה משמעותי למי שמנסה לחסוך (רק שלא ייצא מזה שאני תומך במהלך..אני בכלל לא בעד חסכנות יתר, אבל לפעמים זה מה שאנשים מחפשים ומבקשים ממני ואני עוזר גם אם אנחנו לא תמיד מסכימים על הדרך..)
לא חייב שהמחיר יעלה בחנות כשהביקוש עולה ,אנשים מרגישים בטוחים לדרוש יותר למרות שהם יודעים שאתה יכול להזמין בזול כל יום יש באתר שיחות על המסוק הזה ועוד ועוד קונים אותו או כבר לא מה שהיה לפני כחצי שנה ,בעלי עסק עובדים על רווחים בצורה אחרת מזה שמוכר אדם פרטי.
אתה באמת חושב שיש כאן מטיסים שחושבים שלא כולם יודעים את מחירי הציוד והמסוק בחו"ל?!
wind556
09-10-2011, 12:34:09
אתה טועה לדעתי, הכל עניין של טיפול ואכפתיות למסוק, את הטירקס 500 שלי מכרתי לפני כחצי שנה אחרי כשנה של הטסות, המסוק היה כחדש! האדם שקנה ממני בירך אותי על המסוק הרבה אחרי הקנייה...
איך אני טועה אם אתה מצדיק אותי? :D
דיברתי על ידיים "רעות" ואתה מציג "יד טובה"
ההוריקאן יותר עמיד ליחס רע מהטי רקס, יותר עמיד לתאונות, ושורד היטב התעללויות (הטסה זה לא התעללות- טיפול לקוי, כן).
wind556
09-10-2011, 12:36:20
הכל עניין של הצע וביקוש וכוחות השוק, לא שום דבר אחר. אין חוקים
hagpel
09-10-2011, 12:44:25
אני דווקא חושב שהמחיר הגבוהה לדבריכם הוא לא בגלל ביקוש גבוה,
לדעתי אנשים מוסיפים ערך כי המסוק כבר בנוי,
לא כולם שותפים לערך העליון של בנה לך את המסוק שלך, רבים בעיקר בהתחלת הדרך יעדיפו ללמוד להטיס לפני שהם לומדים לבנות!
הרכיבו והטיסו אותו, הוא במצב טיסה וזה לוקח זמן להביא אותו לזה,
וזמן איז מאני
כשאתם רוצים לימכור דבר מסוים אתם מוכרים במחיר דומה למחיר החדש (יש לי סוללה מיותרת אחת, במצב חדש לגמרי, עברה כ 10 טעינות.
250 ש"ח.)
כשאתם רוצים ליקנות אתם לא מבינים למה המחיר לא ראלי.
wonderd
09-10-2011, 16:52:47
דווקא אני מבין כשמוכרים מוצר טוב במחיר שקרוב לחדש, זו לא הבעיה שהעליתי;
הבעיה היא שלפי מה שאני רואה ב'שוק', המחירים קרובים מאוד למחיר של טירקס 500, כל הרעיון מההתחלה היה שההוריקאן זול בהרבה מהטירקס, אז לדעתי משהו השתבש כאן...
אם אני יכול לקנות טירקס 500 היום באותו מחיר של הוריקאן - מה לדעתך הייתי בוחר (או אתה לצורך העניין..)?
כמובן שהאיתי בוחר טיקרס ,או GAUI X5
הבעיה שבזמנו כשקניתי את ההוריקן מחירי הטירקסים 500 היו בשמיים מאז המחירים ירדו פלאיים,
בעקבות כניסת ה550 לשוק וה600 החדשים,
שלא תבין אותי לא נכון אני מאוד אוהב את ההוריקן ,הוא קידם אותי והריסוקים לא כואבים כלכלית כמו הטירקס
בסופו של דבר אחלה מסוק
ואים אתה צריך עזרה עם קיט דבר איתי, וכמו שאתה כותב תמורת המחיר שלו
+ עמלה אתה חהיה הבעלים החדש שלו :):):)
wonderd
09-10-2011, 21:13:57
אני מכיר אותך או שאתה סתם מחפש להיכנס לויכוח מיותר על קנייה ומכירה? עם כל הכבוד אתה לא יכול לקנות מסטיק במחיר שאני קונה ואת רוב דברים שמכרתי אדם מהשורה לא יכול לקנות בפחות.
rossg1
09-10-2011, 21:45:57
אני חושב שאתה טועה הוריקן חדש עולה בין 60 ל80$ קיט + כול האליקטרוניקה שלו לא מתפשר באיכות רק הגירו 70 $ ,אני לא חושב שאתה רוצה גירו או סרווים זולים נכון???!!!
אז אתה תגיע למחירים נורמלים ...אין ספק שפה מגזמים במחירים כי אנשים רוצים להרביח על אחרים בחזירות רבה כולל חנויות אלו ואחרות ...
לסיכום של דבר תזמין מיחו"ל ותרקיבו לבד:o:o:o:o
guy1a
09-10-2011, 22:27:30
אני כל כך מקווה שאתה עולה חדש :(
danoneyal
09-10-2011, 23:51:56
... איזה כיף שוב וויכוח על הוריקן :).... :D:D
אני חושב שמה שאלעד מתכוון לומר הוא שאם המחיר של הוריקן שווה למחיר של trex 500 עדיף לקנות trex 500
wonderd
10-10-2011, 04:34:32
לא ויכוח, כתבתי כבר כמה פעמים אבל אני אתמצת את זה כך;
הוריקאן חדש עולה הרבה פחות מהטירקס 500, כיד שנייה אנשים מנסים למכור אותו באותו מחיר כמו הטירקס או מאוד קרוב. במחיר כזה בהחלט לא כדאי לקנות את ההוריקאן.
בכל מקרה חברים, אני כנראה אלך על חדש, אלקטרוניקה סינית וכאלה...אני לא מאמין שייצא לי יותר מ 1500 ש"ח.
גיא, עולה חדש או לא - הבחור צודק, כולנו נרקיב לבד בסופו של דבר.. :)
מחשבה בצד;
אם המחירים של ההוריקאן ימשיכו לעלות, אולי אני אתחיל לייבא GAUI - אני רואה פה פוטנציאל להרבה רווח במצב של היום..:eek:
rossg1
10-10-2011, 06:05:31
כן ,למה יש הרבה שגיעות כתיב???
או מה:o:o:o:o:o
הכול בסדר כך לומדים יותר גרוע כאשר ישראלים עושים שגיעות או טויות כתיב כמו מילה "למלא " אבל כולם אומרים "למלות" כך אללה
אבל אנחנו לא נעשה מי הפורום שיעורי עברית נכון אבל אתה יכול לתקן אותי וזה בסדר:p:p:p:p:p:p:o:o:o:o:o
guyro
10-10-2011, 06:22:21
לא ויכוח, כתבתי כבר כמה פעמים אבל אני אתמצת את זה כך;
הוריקאן חדש עולה הרבה פחות מהטירקס 500, כיד שנייה אנשים מנסים למכור אותו באותו מחיר כמו הטירקס או מאוד קרוב. במחיר כזה בהחלט לא כדאי לקנות את ההוריקאן.
בכל מקרה חברים, אני כנראה אלך על חדש, אלקטרוניקה סינית וכאלה...אני לא מאמין שייצא לי יותר מ 1500 ש"ח.
גיא, עולה חדש או לא - הבחור צודק, כולנו נרקיב לבד בסופו של דבר.. :)
מחשבה בצד;
אם המחירים של ההוריקאן ימשיכו לעלות, אולי אני אתחיל לייבא GAUI - אני רואה פה פוטנציאל להרבה רווח במצב של היום..:eek:
ניסיתי להבין מה מטרת שירשור הייתה..עכשיו אני מתחיל להבין...תזהר מלהיכנס להרפתקאה שבסופה רק תפסיד כסף :(
ניסיתי להבין מה מטרת שירשור הייתה..עכשיו אני מתחיל להבין...תזהר להיכנס להרפתקאה שבסופה רק תפסיד כסף :(
בקצב הזה הפורום יקבל את אות העסק המובחר לשנת 2011.
guy1a
10-10-2011, 08:53:20
כן ,למה יש הרבה שגיעות כתיב???
או מה:o:o:o:o:o
הכול בסדר כך לומדים יותר גרוע כאשר ישראלים עושים שגיעות או טויות כתיב כמו מילה "למלא " אבל כולם אומרים "למלות" כך אללה
אבל אנחנו לא נעשה מי הפורום שיעורי עברית נכון אבל אתה יכול לתקן אותי וזה בסדר:p:p:p:p:p:p:o:o:o:o:o
סבבה :)
אני חושב בדיוק כמוך, אדם צריך לדעת את שפת האם שלו.
wonderd
10-10-2011, 09:29:33
ניסיתי להבין מה מטרת שירשור הייתה..עכשיו אני מתחיל להבין...תזהר מלהיכנס להרפתקאה שבסופה רק תפסיד כסף :(
טעות בידך, מטרת השירשור בדיוק כפי שנכתבה - להבין מה קרה עם המחיר של ההוריקאן 425..
guy1a
10-10-2011, 09:47:51
טעות בידך, מטרת השירשור בדיוק כפי שנכתבה - להבין מה קרה עם המחיר של ההוריקאן 425..
אני יכול לקנות ממך במחיר מפולפל ?
rossg1
10-10-2011, 18:11:02
עוד לא מבין מה הקשר בין דיון למה שאני עולה חדש או לא?????:D:D:D
guy1a
10-10-2011, 20:55:55
אחי אין שום קשר :)
ברוך בואך !
rossg1
10-10-2011, 21:29:43
:o:o:o:o:oתודה רבה גבר
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.