צפייה בגרסה מלאה : שלדה לרחפן VC-450 Quad Frame Kit
guy1a
09-10-2011, 21:36:51
הזמנתי לפי המלצת החברים פה בפורום מחברת HoverThings (http://www.hoverthings.com/)
השלדה כניראה לא הכי זולה שיש, אבל יש לה יתרונות ( כניראה )
חגיעה בדאר שליחים עד הבית( כניראה, אני הייתי בעבודה )
השלדה מגיעה מפורקת בשקיות ואקום, המון חלקים, המון ברגים, מפתח אלן מתאים .. חוברת הסבר והדרכה להרכבה באנגלית עם תמונות ( חברה אמריקאית )
ההרכבה די אינטואיטיבית, פשוטה, ולא נדרשות יותר מ 2 ידיים :)
הם אומרים במפורש שאפשר להוסיף דבק כחול אם יש אבל זאת לא חובה ( לוקטייט )
זמן הרכבה בערך שעה ( תו"כ קשקוש בטלפון ) ובהתחשב שזאת הפעם הראשונה שאני כל כך קרוב לרחפן .. אני מניח שזה זמן דיי סביר.
לאחר ההרכבה, השלדה מרגישה קשיחה מאד, איכותית וחזקה.
משקל ערום - 280 גרם.
יש אפשרות בקלות רבה לשנות את גובה הרגלים / מרחק הגוף מהרצפה בין 4.5 ס"מ ו 14 ס"מ
מרחק הרגליות עומד על 43 ס"מ והשלדה מרגישה מאד יציבה על הרצפה.
מצורפות תמונות מתהליך ההרכבה.
54796547995480054798
guy1a
09-10-2011, 22:32:52
איפה ?
צודק, עדכנתי את הפוסט :)
igalr
09-10-2011, 22:40:40
לקחת את גרסת ההסוואה לחיפוש קל בשיחים ?!?
תתחדש
חפש קופסה עגולה של דיסקים
זול ויעיל לבנות חיפוי והגנה על האלקטרוניקה בהתהפכויות (ויהיו כאלה המון)
guy1a
09-10-2011, 22:55:07
לקחתי את היחיד שהיה במלאי :)
יהיה עליו זמזם, לדים בכמה צבעים ומאתר GPS - מקווה שנצליח לאתר אותו כשהוא יאבד :)
עודד מזור
10-10-2011, 09:39:48
אני מקנא. ללא ספק שילדה מעולה ל fpv. ניתן להוסיף קומות נוספות לפי הצורך.
אני משתמש בשילדה של gaui שעליה מבוססת השילדה של גיא אך מוקשחת בהרבה (זו של גיא).
גיא, כל האלקטרוניקה בידיך ? מה עם לוח ?
guy1a
10-10-2011, 09:57:55
:)
שום דבר.
המשלוח היחיד שהגיע זה השלדה .. המנועים בדאר אולי אני אספיק לאסוף אותם מחר.
מעבר לזה, שום דבר לא מאותת שהוא הגיע.
yoshinoa
10-10-2011, 15:52:31
אני מקנא. ללא ספק שילדה מעולה ל fpv. ניתן להוסיף קומות נוספות לפי הצורך.
אני משתמש בשילדה של gaui שעליה מבוססת השילדה של גיא אך מוקשחת בהרבה (זו של גיא).
גיא, כל האלקטרוניקה בידיך ? מה עם לוח ?
למעשה השלדה של vic היא שלדה שהתחילה כהרחבה לשלדה המקורית של gaui והתפתחה לשלדה בפני עצמה, ורק אז gaui הוציאו את ה-450 שלהם שדי העתיקה (בצורה די בוטה) את vic היה לי את השלדה של gaui הבעיה בה זה ריסוק קטן והזרועות נשברות/מתעקמות. חוץ מזה זו באמת שלדה נוחה לכל החיווטים והציוד. השלדה של גיא די נפוצה ונחשבת טובה לפי הרבה תגובות, יש ב-rcg שרשור לא קטן עליה.
guy1a
10-10-2011, 15:59:16
רק תיקון אחד - השלדה נועדה לרחפן של חבר :)
אני מתכנן על השלדה של איפליי .. או משהו תוצרת בית ...
עודד מזור
10-10-2011, 15:59:42
למעשה השלדה של vic היא שלדה שהתחילה כהרחבה לשלדה המקורית של gaui והתפתחה לשלדה בפני עצמה, ורק אז gaui הוציאו את ה-450 שלהם שדי העתיקה (בצורה די בוטה) את vic היה לי את השלדה של gaui הבעיה בה זה ריסוק קטן והזרועות נשברות/מתעקמות. חוץ מזה זו באמת שלדה נוחה לכל החיווטים והציוד. השלדה של גיא די נפוצה ונחשבת טובה לפי הרבה תגובות, יש ב-rcg שרשור לא קטן עליה.
זאת אומרת ש-vlc העתיקו את השילדה של GAUI שבהמשך העתיקו את השילדה של vlc ... ? :)
מסכים לגבי זה שהחומר ממנו עשויה השילדה של GAUI עדין מדי (פיבר דק), אבל מאוד נוחה ל-FPV.
yoshinoa
10-10-2011, 16:06:38
זאת אומרת ש-vlc העתיקו את השילדה של GAUI שבהמשך העתיקו את השילדה של vlc ... ? :)
מסכים לגבי זה שהחומר ממנו עשויה השילדה של GAUI עדין מדי (פיבר דק), אבל מאוד נוחה ל-FPV.
בדיוק ככה! כנראה שהגונב מגנב פטור...
נוח מאוד ל-fpv הפלטה המרכזית עדיין משמשת אותי ברחפן היום רק החלפתי לזרועות אלומיניום, היא פלטה רחבה.
;)
גיא נראה נהדר , אני כבר הזמנתי עקב המלצות קודמות ....אחרת ...
כל הקודם זוכה ...
אגב חיפשתי יש הרבה מקום למצלמה ומעמד למצלמה מתחת לשילדה אך משום מה הם לא מוכרים מעמדים .
עד היום המעמדים הסבירים המקצועיים היחידים למצלמה שראיתי היו אצל אינפיניטי ופוקס
S500 ותוספת שני צירים.
http://www.infinity-hobby.com/main/product_info.php?products_id=6688&cPath=198_230
הראשון עולה 100 ירוקים והשני עוד 65 צריך את שניהם.
מי שרוצה אחד מקצועי יאלץ להיפרד מאלף ירוקים ואני לא עד כדי כך חולה ....
ויקטור עצמו YCOPTER או אולי ויקטור אחר מבטיח שיהיה לו מעמד משלו בקרוב ....
מחיר לא מצוין ...
נו זה כבר הרמה להנחתה לחפירה של IGALR... :)
היחידי שיש לו מעמד משכך סביר שלושה צירים הוא פוקס וכאן צריך להוסיף גם שלושה גירואים והוא כמובן sold out ....המחיר עוד 70 ירוקים ... אך מתאים רק לגו פרו שאני לא אוהב .
נו שוין שיהיה ...
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.