PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! יש על המנוע ב-trex 700 דלק אחרי הטיסה

adi 29338
15-10-2011, 17:45:16
יש לי מנוע חדש HZR 3D מנוע חזק ביותר שמתי אגזוז של CURTIS YOUNGBLOOD MP6 עם אטם ואני לא יודע למה יש לי דלק על המנוע,אולי(אטם מנחושת) שהיה על המסוק .עם האגזוז של אליין הכל היה בסדר.היתה לי בעיה שאני רוצה לשתף את כל מטיסי הניטרו, עם האגזוז של אליין שהייתי מניע אחרי 20 שניות שהמסוק על הריצפה הוא היה נכבה ,החלפתי מנוע עם האגזוז של CURTIS YOUNGBLOOD המנוע עובד יותר יפה ( שלט DX7 ) ולא נכבה גם בטורים נמוכים.

orendar181
15-10-2011, 21:39:34
היי עדי

אמרתי לך אתה צריך חשמלי....זה יפתור את כל בעיית הנזילות

תכין מזומנים...עד ל20 לנובמבר אני יביא לך אחד

ניפגשים מחר...אני צריך אותך

אורן

AMIR
15-10-2011, 22:17:23
נשמע כמו שהמנוע שלך לא מכוון היטב בסרק...
החלפת האגזוז לא אמורה לפתור זאת.

באיזה איזור במנוע אתה מוצא דלק?
תחליף/ תוריד את האטם ותבדוק אם יש לך דליפות משם.
תבדוק את הרגולטור של המנוע אם הוא משוחרר

תענה על אלה ונוכל לעזור לך...

sagi
15-10-2011, 22:18:40
יש לי מנוע חדש HZR 3D מנוע חזק ביותר שמתי אגזוז של CURTIS YOUNGBLOOD MP6 עם אטם ואני לא יודע למה יש לי דלק על המנוע,אולי(אטם מנחושת) שהיה על המסוק .עם האגזוז של אליין הכל היה בסדר.היתה לי בעיה שאני רוצה לשתף את כל מטיסי הניטרו, עם האגזוז של אליין שהייתי מניע אחרי 20 שניות שהמסוק על הריצפה הוא היה נכבה ,החלפתי מנוע עם האגזוז של CURTIS YOUNGBLOOD המנוע עובד יותר יפה ( שלט DX7 ) ולא נכבה גם בטורים נמוכים.
לי לא הייתה בעיה כזו עם אגזוז של אליין !
מה שכן לא היה לי מספיק כוח בטיסה.........
אני ממליץ לך לבדוק כיוונים כי המנוע לא אמור להתכבות
בטורים נמוכים ולא משנה עם איזה אגזוז אתה.... הרי זה סרק.

ziki
15-10-2011, 22:54:07
לי לא הייתה בעיה כזו עם אגזוז של אליין !
מה שכן לא היה לי מספיק כוח בטיסה.........
אני ממליץ לך לבדוק כיוונים כי המנוע לא אמור להתכבות
בטורים נמוכים ולא משנה עם איזה אגזוז אתה.... הרי זה סרק.

+1
עדי, אתה מתאר בעיה של כיוונים ולא של אגזוז.
לכל אגזוז דיחוס מעט שונה יתכן ובאגזוז אחד שילוב תערובת הסרק עם דיחוס המיכל החזיקה את הטורים יפה בסרק ובאגזוז אחר התערובת עשירה מידי ביחס לדיחוס המיכל מה שגורם למנוע להכבות בסרק (בשביל זה יש סיכה נגדית).
בנוסף אם יש לך נזילה מאיזור האטם של האגזוז ניתן להכין אטם חליפי בצורה פשוטה וזולה ע"י גזירה של קלף לפי צורת האטם רק לא לשכוח לגזור את חור הפליטה באופן מדוייק (הכוונה לקלפי משחק רגילים).

wonderd
16-10-2011, 07:25:50
עדי -תביא את התחת שלך באור יום ונעבור קצת על הכיוונים...אם תפסיק להחליף אגזוזים יהיה אפשר לכוון כמו שצריך פעם אחת.

דרך אגב הפתרון שלך לבעיות פשוט - תחליף את ה HZR ב MX...:cool:

שחר לזרוב
16-10-2011, 08:04:15
ויכול להיות גם שאם המנוע חדש, ואתה נמצא בתהליך הרצה, אז המנוע עובד עשיר והמון דלק נפלט מהאגזוז ????? :confused:

saportas
16-10-2011, 16:50:56
אם יש לך נזילה מאטם של האגזוז לא הייתה רואה דלק על המנוע זה היה מלכלך לך את החלק התחתון של המסוק
בגלל שהאגזוז לא מקורי של המנוע הוא לא מצליח להוציא את כל השמן החוצה בגלל זה הוא נחנק ומעלה חלק מהפסולת חזרה לקרבורטור
1 תבדוק שוב שהקוטר הפנימי של האטם תואם את הקוטר של היציאה במנוע
2 ותסגור את הסיקה הדלק ותפתח את סיכת אוויר לפי הצורך
3 תבדוק את הפלג בהצלחה

sagi
17-10-2011, 15:12:29
אם יש לך נזילה מאטם של האגזוז לא הייתה רואה דלק על המנוע זה היה מלכלך לך את החלק התחתון של המסוק
בגלל שהאגזוז לא מקורי של המנוע הוא לא מצליח להוציא את כל השמן החוצה בגלל זה הוא נחנק ומעלה חלק מהפסולת חזרה לקרבורטור
1 תבדוק שוב שהקוטר הפנימי של האטם תואם את הקוטר של היציאה במנוע
2 ותסגור את הסיקה הדלק ותפתח את סיכת אוויר לפי הצורך
3 תבדוק את הפלג בהצלחה
מה קשור אגזוז לא מקורי של המנוע לבעיה ?
אני החלפתי אגזוזים ולא נתקלתי בתופעה הזו.

saportas
17-10-2011, 18:03:02
מה קשור אגזוז לא מקורי של המנוע לבעיה ?
אני החלפתי אגזוזים ולא נתקלתי בתופעה הזו.

אתה צודק:) לדעתי גם קומבינות של אגזוזים צריך לחשב ,לדעתי אגזוז לא מתאים מחמם מנוע יכול להרס מנוע

adi 29338
17-10-2011, 20:44:20
ציקי תודה על הטיפים, אתה יודע אני גם מטיס חדש וגם מטיס מסוק 700 ניטרו אני עדיין לא יודע ממש איך לפתור תקלות.

adi 29338
17-10-2011, 20:51:32
ערב טוב שחר! המנוע אחרי הרצה אבל הוא עשיר מאוד בהתחלה באמת המון דלק היה נפלט מהאגזוז,אבל עכשיו הרבה פחות, הבעיה היא שבין החיבור של האגזוז למנוע אחרי כמה טיסות יש על המנוע דלק,זה מנוע חדש HZR 3D אולי באמת האטם לא אוטם מספיק טוב.

adi 29338
17-10-2011, 21:00:36
עכשיו שאתה אומר את זה באמת האטם לא מכסה את כל היציאה של מהמנוע,בקיצור שאני שם את האטם אני רואה חלק קטן גם מלמעלה וגם מלמטה של היציאה מהמנוע שהאגזוז מתחבר אליה.

adi 29338
17-10-2011, 21:09:15
אורן עד שאתה תיסע אני חושב שאני יצליח לארגן את כל הכסף ותודה רבה על האגזוז CURTIS YOUNGBLOOD MP6, מה קורה לגבי הנסיעה ביום רביעי?