צפייה בגרסה מלאה : עזרה! עזרה בבחירת סוללת מקלט לטירקס e700 וייעוץ בהרכבה.
mustaki
20-10-2011, 16:46:46
שלום לכולם,
האם במסוקי 700(Electric) נהוג למשוך מתח מהסוללות הראשיות או שכדאי להשתמש בסוללה נפרדת לסרווים ומקלט?
אם האפשרות השנייה אז אשמח לקבל המלצות לסוללה אמינה.
רמת העומס היא נמוכה. 3D בסיסי..
בנוסף, אשמח לקבל סיוע טכני. (לא להבהל, הכוונה לייעוץ בטלפון..)
רכשתי קיט של Trex-700e V2 והרבה מהאלמנטים פה הם חדשים לי לגמרי..
טוב לדעת שיש מישהו מנוסה יותר שיסמן "v" על התהליך. יש מתנדבים, או שאני אצטרך לנדב מישהו ;)
תודה מראש.
wonderd
20-10-2011, 18:16:14
אם אתה מאיזור הצפון או מתכוון להגיע לביקור - אני אשמח לעזור לך.
בכל מקרה - סוללת לייף 6.6V תהיה מצויינת בשבילך - יש אצל הסיני סוללות שנראות בדיוק כמו ליפו.
אופציה נוספת היא ליפו 2 תאים שגם יכולה להתאים במידה ואתה משתמש ב BEC או במידה והמקלט שלך הוא AR7100.
ספר ההרכבה מצויין ובעזרתו אפשר להרכיב את המסוק בלי בעיות. אם יש לך שאלות נקודתיות - תשאל פה ואני (ובטוח שגם אחרים) נשמח לעזור.
עריכה:
בדיוק ראיתי למכירה בפורום סוללות 2 תאים שיתאימו לך, 2600mah יהיה אידיאלי מבחינת קיבולת, גודל ומשקל לדעתי.
שלום לכולם,
האם במסוקי 700(Electric) נהוג למשוך מתח מהסוללות הראשיות או שכדאי להשתמש בסוללה נפרדת לסרווים ומקלט?
אם האפשרות השנייה אז אשמח לקבל המלצות לסוללה אמינה.
רמת העומס היא נמוכה. 3D בסיסי..
בנוסף, אשמח לקבל סיוע טכני. (לא להבהל, הכוונה לייעוץ בטלפון..)
רכשתי קיט של Trex-700e V2 והרבה מהאלמנטים פה הם חדשים לי לגמרי..
טוב לדעת שיש מישהו מנוסה יותר שיסמן "v" על התהליך. יש מתנדבים, או שאני אצטרך לנדב מישהו ;)
תודה מראש.
רצוי להשתמש בסוללת מקלט נפרדת גם אם לא מושכים ממנה זרם גבוה כאמצעי בטיחותי.
קאט מנוע או בעיה בבקר ועדיין תוכל להמשיך לשלוט במסוק ללא תלות בסוללות המנוע או בבקר.
בקשר לעניין העומס, כאן חשוב להבין האם אתה מטיס פלייברלס, האם מדובר בסרוואים HV או לא, אלו פרמטרים שמשפיעים על צריכת הזרם הכללית ודרכם ניתן להמליץ לך על סוללה מתאימה.
mustaki
20-10-2011, 20:37:57
תודה על התגובות.
אין לבקר BEC אז אין לי ממש ברירה.
אבל לעניין הבחירה, אז כן, מדובר בקיט flybarless עם המערכת החדשה 3GX. אני מתכוון להשתמש בסרווים שבאים עם הקיט DS610 או DS620 של אליין שאני לא יודע מה המתח המקסימלי שהם יכולים לעמוד בו.
דבר נוסף, אני שואף שהוא יראה בסוף כמו המסוק שאתה בנית :)
שחר לזרוב
20-10-2011, 21:18:09
מסוק ה-700 V2 החשמלי מגיע עם תושבת קדמית שונה מעט מהתושבת של דגם ה-V1.
סוללת LIFE או סוללות ליפו גדולות לא מתאימות למסוק מאחר והחופה לא תוכל להיסגר.
על המסוק שלי מורכבת סוללת מקלט נפרדת (עדיף - במיוחד במסוקים הגדולים) של PULSE בנפח 2500 מיליאמפר והיא מתאימה בדיוק: http://helidirect.com/pulse-receiver-pack-74v-2550mah-spektrum-jr-futaba-p-23428.hdx.
שים לב למידות, סוללה גדולה יותר לא תאפשר לסגור את החופה.
תיהנה עם המסוק - זוהי ממש מפלצת מדהימה :)
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.