PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה שאלה

yosef
23-10-2011, 02:17:11
יש לי KDS-Q אני די מאוכזב מהאיכות של החלקים שלו. ברגים באיכות ירודה. סרוואים מחרידים. בקיצור תיסכול אחד גדול.
אני כבר מזמן רציתי להחליף אותו למשהו באיכות יותר טובה. ממה שאני מבין יש מסוק בשם הוריקן או משהו כזה כבר יותר גדול [550 ] במחיר שקניתי את [3000 ] KDS יכולתי לקנות אותו בחו"ל כולל הכול זה נכון? בתודה לכולם.

Friman
23-10-2011, 06:36:19
כן.
מה בעצם אתה שואל? או שרק רצית להכות על חטא ;)

wind556
23-10-2011, 10:03:58
אל תתייסר, רבים וטובים נפלו בהתחלה עם רכישות לא נכונות.
החכמה היא לדעת מתי לחתוך , ולפתוח בדרך חדשה ונכונה
יש לך הודעה פרטית בנושא

Yoav Lahav
23-10-2011, 11:44:10
פותח השרשור תקרא היטב:
זה נראה שמישהו פשוט עקץ אותך.
לקחת 3000 ש"ח על מה שאתה מתאר זה פשוט נוכלות, אלא אם הוא מכר לך בעסקה איזה שלט FUTABA הכי חדיש או GYRO מזהב ויהלומים או משהו כזה.
בהנחה שזה לא כך אני הייתי פונה אליו בליווי מישהו שמבין (היטב!!!) ומתעמת איתו ודורש הסבר איך בדיוק הציוד
שמכר לי מסתדר עם המחיר. אני זהיר בדברי אבל לפי מה שאתה מתאר נראה לי שפשוט ניצלו את חוסר הידע שלך ודפקו אותך.

במידה ולאחר בירור יסודי יתברר שאכן הייתה קורבן לנוכלות אני מבקש שתפרסם פה מי היה בית העסק שנדע לא להתקרב לשם יותר.

רק שתבין עד כמה נפלת אני אגיד לך שב 3000 ש"ח אני קונה מסוק 450PRO (זה מה שאני אוהב) בן בן ז**ה עם כל החלקים הכי טובים, שלט מצויין, כמה סוללות טובות, מטען וחלקי חילוף בשפע!

יש לי KDS-Q אני די מאוכזב מהאיכות של החלקים שלו. ברגים באיכות ירודה. סרוואים מחרידים. בקיצור תיסכול אחד גדול.
אני כבר מזמן רציתי להחליף אותו למשהו באיכות יותר טובה. ממה שאני מבין יש מסוק בשם הוריקן או משהו כזה כבר יותר גדול [550 ] במחיר שקניתי את [3000 ] KDS יכולתי לקנות אותו בחו"ל כולל הכול זה נכון? בתודה לכולם.

yosef
23-10-2011, 13:53:57
אני לא חושב שנפלתי קורבן לנוכלות. פשוט לא הבנתי יותר מידי בתחום קניתי את המסוק בטיסני חולון

T_A
23-10-2011, 15:23:34
ניצלו את החוסר ידע שלך ומכרו לך ב3000 ציוד של אולי 1000 שח

שונא שחנויות מנצלות חוסר ידע של מתחילים

Sent from my Galaxy S 2 Using Tapatalk

Friman
23-10-2011, 17:44:39
המסוק הזה עולה בחו״ל החל מ270$ בגרסא מוכנה להטסה כולל רדיו, סוללות ומטען. תוסיף כמה עשרות דולרים למשלוח ונניח 30% מכס, עדיין מקסימום הגעת ל350$. פחות מחצי מ3000₪. יחד עם זאת, אין מה לעשות- כשקונים מחנות בארץ צריך להוסיף את עמלת הרווח של החנות, מסי ייבוא וכדומה. היתרון הוא האחריות. לכן במקומך הייתי מנצל את היתרון הזה, מניח על הדלפק בחנות את כל מה שקיבלת מהם ומבקש שיתקנו אותו למצב טיסה. אם זו חנות רצינית (אני לא מכיר) מן הראוי שיקחו אחריות על מוצר שהם מכרו ויתנו לך שירות מתאים.
לגבי איכות המסוק, אין מה לעשות, ברוב החנויות בארץ מוכרים לא מעט ג׳אנק זול יחסית כי לזה יש ביקוש בארץ. רוב החנויות מוכרות לצד הג׳אנק גם מוצרים איכותיים יותר אבל לקונה חסר ידע ונסיון בתחום באמת קשה לברור מה שווה ומה לא. ראה בזה ״שכר לימוד״... יש אנשים שביזבזו בתחום הזה הרבה יותר מ3000₪ על ג׳אנק עד שלמדו מה לקנות ומה לא. יחסית עוד יצאת בזול. *