alexk
27-10-2011, 08:36:18
מוזר ביותר???
בדרך כלל שאני עושה הרצות / בדיקות למזוודה בבית אני מחבר את היציאה של ממיר הYES שלי למזוודה.
עד אתמול לא הייתה לי שום בעיה, פתאום אני רואה תמונה בשחור לבן גם במסך 19אינטש וגם במסך גיבוי 4.3 אינטש של JXD.
אדגיש שהתמונה שבאה מממצלמת הטיסן FPV מציגה בצבע וחיברתי גם מצלמה חיצונית והכול גם מוצג בצבע ככה שאין לי בעיה אמיתית אני פשוט לא מבין למה אני רואה תמונה בשחור לבן מהממיר והסטרימר שלי ???
לא עשיתי שום שינוי לאחרונה בציוד במזוודה.
כל הבדיקות הבאות לא הניבו תמונה בצבע :
ניסיתי לעקוף את המפצל וידאו.
ניסיתי להחליף סוללות
ניסיתי לעבוד ללא מייצבים ועם מתח 12וולט ישירות
חיברתי את אות הוידאו ישירות למסך19 עדיין שחור לבן
חיברתי את אות הוידאו ישירות למסך 4.3 עדיין שחור לבן
חיברתי כבל RCA אחר יותר קצר
חיברתי את מוצא הסטרימר שלי דרך המפצל וגם ישירות למסכים עדיין שחור לבן ???
הייתי מבין את התופעה אם זה היה קורה מיום1 אבל עד לפני כמה ימים זה עבד מעולה ובצבע מאתמול אין לי צבע שאני מחבר את ממיר ה - YES ???
שוב חוזר ומדגיש מידע מהמצלמת FPV מוצג בצבע ללא בעיה.
למישהו יש רעיון ?
בדרך כלל שאני עושה הרצות / בדיקות למזוודה בבית אני מחבר את היציאה של ממיר הYES שלי למזוודה.
עד אתמול לא הייתה לי שום בעיה, פתאום אני רואה תמונה בשחור לבן גם במסך 19אינטש וגם במסך גיבוי 4.3 אינטש של JXD.
אדגיש שהתמונה שבאה מממצלמת הטיסן FPV מציגה בצבע וחיברתי גם מצלמה חיצונית והכול גם מוצג בצבע ככה שאין לי בעיה אמיתית אני פשוט לא מבין למה אני רואה תמונה בשחור לבן מהממיר והסטרימר שלי ???
לא עשיתי שום שינוי לאחרונה בציוד במזוודה.
כל הבדיקות הבאות לא הניבו תמונה בצבע :
ניסיתי לעקוף את המפצל וידאו.
ניסיתי להחליף סוללות
ניסיתי לעבוד ללא מייצבים ועם מתח 12וולט ישירות
חיברתי את אות הוידאו ישירות למסך19 עדיין שחור לבן
חיברתי את אות הוידאו ישירות למסך 4.3 עדיין שחור לבן
חיברתי כבל RCA אחר יותר קצר
חיברתי את מוצא הסטרימר שלי דרך המפצל וגם ישירות למסכים עדיין שחור לבן ???
הייתי מבין את התופעה אם זה היה קורה מיום1 אבל עד לפני כמה ימים זה עבד מעולה ובצבע מאתמול אין לי צבע שאני מחבר את ממיר ה - YES ???
שוב חוזר ומדגיש מידע מהמצלמת FPV מוצג בצבע ללא בעיה.
למישהו יש רעיון ?