התחברות

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! קבלת תמונה בשחור לבן במזוודה שלי ב2 המסכים

alexk
27-10-2011, 08:36:18
מוזר ביותר???

בדרך כלל שאני עושה הרצות / בדיקות למזוודה בבית אני מחבר את היציאה של ממיר הYES שלי למזוודה.

עד אתמול לא הייתה לי שום בעיה, פתאום אני רואה תמונה בשחור לבן גם במסך 19אינטש וגם במסך גיבוי 4.3 אינטש של JXD.

אדגיש שהתמונה שבאה מממצלמת הטיסן FPV מציגה בצבע וחיברתי גם מצלמה חיצונית והכול גם מוצג בצבע ככה שאין לי בעיה אמיתית אני פשוט לא מבין למה אני רואה תמונה בשחור לבן מהממיר והסטרימר שלי ???

לא עשיתי שום שינוי לאחרונה בציוד במזוודה.
כל הבדיקות הבאות לא הניבו תמונה בצבע :
ניסיתי לעקוף את המפצל וידאו.
ניסיתי להחליף סוללות
ניסיתי לעבוד ללא מייצבים ועם מתח 12וולט ישירות
חיברתי את אות הוידאו ישירות למסך19 עדיין שחור לבן
חיברתי את אות הוידאו ישירות למסך 4.3 עדיין שחור לבן
חיברתי כבל RCA אחר יותר קצר
חיברתי את מוצא הסטרימר שלי דרך המפצל וגם ישירות למסכים עדיין שחור לבן ???

הייתי מבין את התופעה אם זה היה קורה מיום1 אבל עד לפני כמה ימים זה עבד מעולה ובצבע מאתמול אין לי צבע שאני מחבר את ממיר ה - YES ???

שוב חוזר ומדגיש מידע מהמצלמת FPV מוצג בצבע ללא בעיה.

למישהו יש רעיון ?

Scooter007
27-10-2011, 08:46:44
סתם ניחוש...
הממיר של YES מוציא PAL ואילו המקלט עובד על NTSC ?

מוזר ביותר???

בדרך כלל שאני עושה הרצות / בדיקות למזוודה בבית אני מחבר את היציאה של ממיר הYES שלי למזוודה.

עד אתמול לא הייתה לי שום בעיה, פתאום אני רואה תמונה בשחור לבן גם במסך 19אינטש וגם במסך גיבוי 4.3 אינטש של JXD.

אדגיש שהתמונה שבאה מממצלמת הטיסן FPV מציגה בצבע וחיברתי גם מצלמה חיצונית והכול גם מוצג בצבע ככה שאין לי בעיה אמיתית אני פשוט לא מבין למה אני רואה תמונה בשחור לבן מהממיר והסטרימר שלי ???

לא עשיתי שום שינוי לאחרונה בציוד במזוודה.
כל הבדיקות הבאות לא הניבו תמונה בצבע :
ניסיתי לעקוף את המפצל וידאו.
ניסיתי להחליף סוללות
ניסיתי לעבוד ללא מייצבים ועם מתח 12וולט ישירות
חיברתי את אות הוידאו ישירות למסך19 עדיין שחור לבן
חיברתי את אות הוידאו ישירות למסך 4.3 עדיין שחור לבן
חיברתי כבל RCA אחר יותר קצר
חיברתי את מוצא הסטרימר שלי דרך המפצל וגם ישירות למסכים עדיין שחור לבן ???

הייתי מבין את התופעה אם זה היה קורה מיום1 אבל עד לפני כמה ימים זה עבד מעולה ובצבע מאתמול אין לי צבע שאני מחבר את ממיר ה - YES ???

שוב חוזר ומדגיש מידע מהמצלמת FPV מוצג בצבע ללא בעיה.

למישהו יש רעיון ?

guy1a
27-10-2011, 09:06:46
מקלט לא עובד לפי שיטת פענוח / מריחת וידאו ...

זה מצלמה מול מסך ..

בטלויזיה אני מניח שאתה רואה בצע מהלויין ? ...

Arman
27-10-2011, 10:04:19
בהנחה שהכל תקין מצלמה ומסך והכל בשיטת PAL אז תנסה להחליף כבל, פעם היה לי שבגלל כבל עיבדתי צבע , זה יכול להיות כאשר אדמה לא נוגעת טוב ואז המידע של צבע שמאופנן באות וידאו קומפוזית נעלם בגלל שעוצמת מתח שלו יותר נמוכה מאות בהירות.

sharonx
28-10-2011, 01:40:09
קרה לי היום אותו הדבר לאחר שהחלפתי את החוט וידאו-אדמה מחוט סרוו מסובב לחוט מסוכך.
כשהגברתי את ההגברה במגבר ע"י סיבוב הבורג הצבע חזר. עכשיו הבורג במקסימום. השאלה אם כדאי לחפש את הבעיה או שזה תקין ככה ?

במדידה של התנגדות עולה שלחוט המסוכך התנגדות גדולה פי 4 מחוט סרוו (4 אום למסוכך ל 3 מטר)

alexk
28-10-2011, 02:33:43
גיא, בטלוויזיה אני רואה בצבע - כמובן.
נבדק גם ב PAL וגם בNTSC לא הזיז לצבע
בדקתי כבר עם כבל אחר כמו שציינתי בהודעה המקורית.
לצערי מפצל הוידאו שלי ללא ברגי כיוון GAIN אז אין לי איך לשכפל את הפתרון שלך שרון...

Arman
28-10-2011, 10:53:13
גיא, בטלוויזיה אני רואה בצבע - כמובן.
נבדק גם ב PAL וגם בNTSC לא הזיז לצבע
בדקתי כבר עם כבל אחר כמו שציינתי בהודעה המקורית.
לצערי מפצל הוידאו שלי ללא ברגי כיוון GAIN אז אין לי איך לשכפל את הפתרון שלך שרון...
בדרך כלל במגברים יש נגד תרמינציה אני חושב 75 OHM , תגדיל את הנגד ואז זה אמור לעזור.