PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה היי חברים זקוק לעזרא בנושא הסיני

rossg1
28-10-2011, 10:30:46
אני ביצעתי הזמנה מי הסיני ולחר מיכן ראיתי שהמחיר לא נכון ושמתי לב שההזמנה לא "רצה "אלא מתבצעת לאט לאט אך הימשחתי בהזמנה כאשר עברתי לתשלום בPAYPAL עשיתי כול מהצריך ושילמתי על החבילה ...
לאחר בדיקה נוספת עליתי על טעויות בהזמנה שהם כמויות לדוגמא רכשתי סוללה 1 מסוג אחר 3 סוללות ובבדיקה עליתי שחויבתי על 3 סוללות מיסוג
אני מיד ביטלתי את ההזמנה ופניתי לשרות הלקוחות שלהם וקיבלתי תשובה שההזמנה בוטלה...
יופי
אבל מה קורה עם הכסף איך אני מקבל אותו בחזרה מי PAYPAL ?????????????????????????????????????????????????? ?
רק אל תתחילו ללמד אותי חיים שצריך לבדוק לפני תשלום אני כבר אומר שבדקתי טוב מאוד אולי היה בג במערכת שלהם
כי לאחר מכן ביצעתי הזמנה חדשה והכול היה בסדר גמור אפילו קיבלתי מכתב מיהם שהזמנה שלי בטיפול?????????????
מה עליי לעשות :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad::mad::mad:

Pika007
28-10-2011, 11:09:14
מה שעליך לעשות:
1- להירגע עם הסימני שאלה.
2- להירגע עם הסמיילים הכועסים.
3- להירגע.
4- לבדוק שיש לך בכלל כסף בחשבון הפייפאל ושהם לא נתנו לך זיכוי כקרדיט לקניות בחנות.

במידה ויש לך כסף בחשבון הפייפאל, אתה יכול למשוך אותו חזרה לחשבון בנק בעמלה של כ 22 שקלים. לדעתי פשוט עדיף להשאיר אותו שם לקניות הבאות, זה לא כאילו הכסף בורח לאנשהו.

rossg1
28-10-2011, 11:17:24
אני רגוע ביותר מדובר ב400 חש
אני משלם בכרטיס אשרי אין לי כסף בחשבון של פייפל:o:o

Pika007
28-10-2011, 11:31:33
אם אין לך חשבון בפייפאל, אז למה בדיוק אתה רוצה לקבל מהם את הכסף? מה הם קשורים בכלל?
כמו שרשמתי קודם- בדוק אם יש לך בחשבון בהוביקינג קרדיט חנות. אם כן, הכסף שלך שם, אתה מוזמן להתחיל להתוכח איתם שיחזירו לך אותו לכרטיס.
אם אין- כנראה החזירו לך לכרטיס, בדוק את החשבון שלך.