צפייה בגרסה מלאה : איזה שמן לשים במנוע brushed?
Friman
31-10-2011, 13:54:22
יש לי מנוע מברשות קטן. בטווח מסויים מאד של המצערת הוא משמיע קול שריקה כזה. לדעתי טיפה שמן פנימה יפתור את הבעיה. הבעיה היא שאני לא יודע איזה שמן לשים? יש לי בבית שמן סיליקון, שמן מכונות תפירה, שמן מנוע לרכב, שמן קנולה ושמן זית ;)...
למישהו יש מושג אם אפשר לשמן מנוע כזה, ובמה? הוא לא שווה הרבה ככה שלא אתחיל לפרק אותו ולהסתבך מעבר לשימון בסיסי, אם זו לא הבעיה אסתדר עם מה שיש. מצד שני לא הייתי רוצה לשים שמן לא נכון ולקצר או לשרוף אותו, אני זקוק לו לפרוייקט קטן ומשעשע שאני עובד עליו.
erazz
31-10-2011, 14:19:09
מה אתה רוצה לשמן? את המיסבים או את המברשות?
הייתי שם קצת שמן סיליקון על המיסבים. לדעתי זה לא יפתור את הבעיה כי רוב הסיכויים שיש לך מיסבי החלקה מארד ואלה כנראה כבר שחוקים.
לא הייתי שם שמן על המברשות.
Friman
31-10-2011, 14:50:44
זה מנוע פשוט של מסוק קוואקסיאלי זול, לא ניתן לפרק אותו לצורך שימון או תיקונים. זו הסיבה שכתבתי קודם שאין לי כוונה לפרק אותו, זה פשוט בלתי אפשרי, כך שאין לי איך להגיע לשמן את המברשות או כל חלק פנימי אחר. אני מניח שאנסה לשמן את המיסבים מבחוץ עם קצת שמן סיליקון.
אם המיסבים היו שחוקים המנוע לא היה מרעיש בכל טווח המהירות שלו? הוא מרעיש בטווח מאד ספציפי, בערך בין 3/8 לחצי מצערת.
Menash
31-10-2011, 15:56:11
מיסבי החלקה מרעישים בתחום סל"ד מסויים ולרוב כאשר המנוע פועל ללא עומס.
מיסבים כדוגמת אלה קיימים במאוררים של מחשבים ואת הרעש שהם מפיקים כשהם מתעייפים כולנו מכירים.
אין לך אפשרות לפטור את הבעיה. אתה יכול לשים כמות קטנה של שמן כלשהו על המיסבים אך הבעיה לא תפטר.
Friman
31-10-2011, 17:50:19
תודה מנשה וארז. בת׳כלס זה באמת מנוע שאני מתעקש לנסות להפיק ממנו תועלת כלשהי לפני שהוא עף לפח אז זה באמת לא ביג דיל.
אם הפרוייקט יצליח לטוס והמנוע יישרף, אחפש מנוע אחר דומה
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.