צפייה בגרסה מלאה : שאלה שאלה ממתחיל בקשר למסוק
Doron-to
01-11-2011, 21:02:34
ערב טוב
אני חדש בתחום ואין לי ניסיון בהטסה מלבד צעצועים של שלושה ערוצים[שגיעה של מתחיל].
הרצון שלי כרגע זה ללמוד להטיס בצורה רגועה [הקפות,שמיניות....]ומחפש מסוק למטרה הזאת.
השאלה שלי היא איך המסוק funcopter ולמי יש ניסיון בכלי הזה.
אני כרגע עובד כול יום בסימולטור ומכין את עצמי.וכמו שכבר כתבתי אין לי עניין כרגע בטיסת 3D.
תודה
wonderd
01-11-2011, 21:23:25
הטסת מסוקי 3 ערוצים זו לא טעות - זה כיף מסוג אחר.
אתה יכול גם לקנות מסוק 4 ערוצים קטן ונחמד שיגרום לך לא פחות הנאה, תוכל לעשות איתו הקפות ושמיניות כמה שתרצה, גם בתוך הבית כמו מסוק 3 ערוצים.
פאן קופטר זה מסוק 4 ערוצים, פשוט גדול יותר, אתה יכול לקנות אותו ולהנות מאוד. מצד שני אתה יכול לבחור לקנות מסוק קצת יותר מקצועי (6 ערוצים כלשהו) אבל אז תקציב ההוצאות שלך צריך להיות גדול יותר.
מה התקציב שלך ומהיכן אתה?
Doron-to
01-11-2011, 21:45:21
תודה על התגובה.
אני מהדרום במושב ליד אופקים והתקציב בסביבות 3000--3500.
אתה יכול להמליץ על סוג מסוים ?
ohadsh
01-11-2011, 22:00:47
סולו פרו ניראה לי יענה לך לדרישות.
יש לך שלט?
wind556
01-11-2011, 22:02:33
נתחיל מהפאן קופטר:
במילה אחת- חרא. אל תיגע בו (וזה מנסיון, לא משמועות)
לגבי כל השאר, מציע לך לקרוא בריכוז המידע בחתימה שלי, זה יעזור לך להבין כמה דברים
ברוך הבא ובהצלחה
Friman
01-11-2011, 22:05:53
בתקציב הזה אתה יכול להעמיד מסוק 6 ערוצים עם מערכת רדיו טובה. חבל שתלך על הפאן קופטר, הוא אמור להיות מאד נחמד ומתאים בדיוק למה שאתה מחפש אבל לא מעבר לכך, ואתה צריך לקחת בחשבון שכשתכנס לעניין יכול להיות שבעתיד תרצה להתפתח הלאה. במובן הזה פאן קופטר הוא לא השקעה כדאית לטעמי האישי. אתה יכול בתקציב הזה לקנות הוריקן 425 עם סטאפ סביר (יש המלצה לסטאפ בחתימה של עודד - wind556) עם משדר ספקטרום DX7 או פוטאבה 7c כולל הוצאות הקפיות של סוללות, מטען וספק וחלקי חילוף וכמובן עלויות המשלוחים, או אולי אפילו Trex 500E (הגרסא הזולה יותר עם הנעת זנב ברצועה) ושלט פוטאבה 6ex או ספקטרום DX6 יד שנייה, עם קצת התפשרויות בדרך. גם כן כולל ההוצאות ההקפיות והמשלוחים. לגבי הTrex 500E, לפני 3 חודשים רכשתי כזה ואני מאד מרוצה, אם תצטרך עזרה אשמח להפנות אותך לאתרים רלוונטיים לרכישת הציוד הנדרש וכמובן המסוק.
אבל לפני שאתה מתחיל לחשוב על מה לקנות, כדאי לך להגיע לשטחי הטסה, לראות קצת כלים ולהתייעץ. יש באזורינו שני שטחי הטסה עיקריים - ליד בסיס חצרים - שם מטיסים בעיקר טיסנים אך יש גם קצת מסוקים לפעמים, או באנדרטת חטיבת הנגב שם מטיסים בעיקר מסוקים וקצת טיסנים. בשני המקומות יהיה לך רוב הסיכויים עם מי לדבר בשבת בבוקר. עוד המלצה - תקרא קצת שרשורים מהחודשים האחרונים בכותרות דומות לשלך (״מחפש המלצה למסוק למתחיל״ וכל הוריאציות לשאלה זו)- השאלה עלתה הרבה מאד פעמים בשבועות האחרונים, תלמד לא מעט מקריאת התשובות והדעות השונות שכבר עלו בשרשורים הקודמים לגבי הסוגיה הנ״ל.
Pika007
01-11-2011, 22:13:46
לדעתי- אתה כבר בסימולטור, אתה יכול לקנות סולו פרו בשביל ללמוד אוריינטציה בסיסית (וגם בשביל סתם כיף של הטסות ושטויות בתוך הבית אחרי שתלמד להטיס) במקביל לסימולטור, ואחרי זה לקנות הוריקן 425 עם אחלה סטאפ+שלט טוב, איזה DX7 או פוטאבה EX6 או משהו.
wonderd
01-11-2011, 22:37:05
ההמלצה הכי טובה לתקציב שלך - טירקס 500 (חדש בלבד) עם שלט DX7 משומש.
אתה יכול לקנות מסוק זול יותר כמו שהציעו פה, אבל גם פה תדאג שיהיה חדש ולא משומש - אתה לא מספיק מבין כדי לקנות כלי משומש שבסופו של דבר יעלה לך הרבה יותר ויתסכל אותך מאוד.
תזכור שצריך גם לקנות מטען לסוללות (כ 150 ש"ח) וסוללות.
ההצעה שהעלו פה להגיע קודם לשטחי ההטסה ולראות במו עיניך וגם לשמוע דעות שונות והסברים של מטיסים נכונות ביותר ואף מומלצות. אל תוותר על זה.
בנוסף תנסה להתחבר עם מדריך (גם בתשלום) ל 3 או 4 הטיסות הראשונות - זה יחסוך לך הרבה כסף בריסוקים אח"כ.
Yoav Lahav
02-11-2011, 07:58:54
+1
לסולו פרו. מעולה להתחיל איתו.
Doron-to
02-11-2011, 22:02:50
תודה רבה לכול המגיבים.כייף לדעת שיש מקום עים אנשים שאכפת להם.
בחשתי את כול התגובות ומה שיצא הוא שאני המשיך להתמיד בסימולטור והשבת הגיע לאנדרטת חטיבת הנגב להיתרשם.
עודד...תודה על ההצעה לטלפון.אני אתקשר.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.