צפייה בגרסה מלאה : הריסוק של שלומי סירטון קצר
oren_ben_nun
05-11-2011, 13:44:41
http://youtu.be/NXqsOc5mlJc
תודה למצור הצלם
פעם הבאה תבוא עם מצלמה נורמלית ולא עם מצלמה של טלפון
סאונד בראש
05-11-2011, 14:00:26
נישברה לו המפרקת באוויר ?
igalr
05-11-2011, 14:03:26
האם הריסוק היה כפי שתוכנן בטכניון ?
bartovmoti
05-11-2011, 14:20:34
מתי זה קרה ? אתמול ?
tkolber
05-11-2011, 15:30:04
לא יפה :D
קרעת אותי!!!!!
מתי זה קרה ? אתמול ?
כן שניות ספורות לפני שהגעת.
(גריפ זנב התפרק באויר.) :eek:
bartovmoti
05-11-2011, 16:09:06
לא נכון!! כמה מצער לשמוע!
wind556
05-11-2011, 17:04:40
איזה מסוק זה?
Arman
05-11-2011, 19:42:16
1+
:D
מצטער לשמוע על הריסוק, מקווה שהמסוק יחזור לטוס כמה שיותר מהר.
asafh1
05-11-2011, 20:05:41
איזה שלומי ?
shlomiv10
06-11-2011, 05:38:27
שלומי מצוות בית העלמין ...מדובר על TREX 500 עודד ידידי גריפ זנב נתלש באוויר בטיסה הפוכה וכך הוא התרסק הפוך אל הקרקע :eek:
wonderd
06-11-2011, 07:10:19
אמרתי לך שצריך להחליף את הזנב שלו בזנב של קופטרX? יותר זול ויותר עמיד..;)
wind556
06-11-2011, 09:24:34
אמרתי לך שצריך להחליף את הזנב שלו בזנב של קופטרX? יותר זול ויותר עמיד..;)
עוד כשל לאוסף :D
מתי תקלטו שהמלך הוא עירום?
bartovmoti
06-11-2011, 10:47:40
אתה ממש מצחיק אתה יודע..
אתה לא מכיר את הכלי, את רמת התחזוקה שלו, האם החלק היה מקורי והאם היתה איזושהי פעולת אחזקה רשלנית לפני הטיסה, ושאולי בדיקה קצרה לפני הטיסה היתה מונעת את הריסוק והסקת מסקנה חד משמעית על המותג כולו..
ומנגד, אני מכיר כמה אנשים, שמטיסים את אותו מסוק כבר יותר משנתיים באופן קבוע כל שבוע רצוף ולא מרחמים על הכלי.. ואצלם הכל עובד ללא בעיות כי הם מקפידים על כללים בסיסיים של תחזוקה, לא ירכיבו חס וחלילה חיקוי זול (כי זה עניין עקרוני אצלם וככה בא להם) ואצלם המלך לבוש במיטב הבגדים והשם של המותג עושה אצלם חייל.
זאת תכונה מאד ישראלית אתה יודע, להגיד שמה ששלך הכי טוב וכל האחרים עדיף שיהיה להם כמו שלך (אבל כשהם באים הביתה הם מקללים את הרגע שקנו את מה שהם כל כך מתפארים בפני כולם)..
ורחמנא ליצלן להודות שטעו..
תתקדם.. זה תחביב, כל אחד יכול עשות מה שבראש שלו לפי איך שנוח לו ואין שום הוכחה חד משמעית שמסוק מסויים טוב יותר מהאחר..
יש סטטיסטיקה (ולא רק כאן בישראל) והיא לא משקרת.. אתה אומר שכולם טועים? אני בספק!
wind556
06-11-2011, 13:23:28
אתה ממש מצחיק אתה יודע..
אתה לא מכיר את הכלי, את רמת התחזוקה שלו, האם החלק היה מקורי והאם היתה איזושהי פעולת אחזקה רשלנית לפני הטיסה, ושאולי בדיקה קצרה לפני הטיסה היתה מונעת את הריסוק והסקת מסקנה חד משמעית על המותג כולו..
ומנגד, אני מכיר כמה אנשים, שמטיסים את אותו מסוק כבר יותר משנתיים באופן קבוע כל שבוע רצוף ולא מרחמים על הכלי.. ואצלם הכל עובד ללא בעיות כי הם מקפידים על כללים בסיסיים של תחזוקה, לא ירכיבו חס וחלילה חיקוי זול (כי זה עניין עקרוני אצלם וככה בא להם) ואצלם המלך לבוש במיטב הבגדים והשם של המותג עושה אצלם חייל.
זאת תכונה מאד ישראלית אתה יודע, להגיד שמה ששלך הכי טוב וכל האחרים עדיף שיהיה להם כמו שלך (אבל כשהם באים הביתה הם מקללים את הרגע שקנו את מה שהם כל כך מתפארים בפני כולם)..
ורחמנא ליצלן להודות שטעו..
תתקדם.. זה תחביב, כל אחד יכול עשות מה שבראש שלו לפי איך שנוח לו ואין שום הוכחה חד משמעית שמסוק מסויים טוב יותר מהאחר..
יש סטטיסטיקה (ולא רק כאן בישראל) והיא לא משקרת.. אתה אומר שכולם טועים? אני בספק!
חס וחלילה, אף אחד לא טועה
בעיקר לא הסטטיסטיקה
ואני אפילו לא חושב שזה מסוק יותר גרוע מאחרים, אבל מלבישים עליו הילה שהוא לא הרוויח
אין מסוק פטור מבעיות, ובעניין התחזוקה אתה לגמרי צודק, אבל הטי רקס אינו "המלך" , הוא עוד אחד בשורה של מסוקים טובים פחות או יותר ואין לו שום עדיפות על פני רוב המסוקים האחרים, זה הכל.
ועוד משהו קטן: שלי הכי טוב עבורי, כי אני משתדל לבחור במה שהכי טוב עבורי ולא כי זה שלי, ואם הייתי "מקלל את הרגע" כדבריך, לא הייתי מגבה את זה בעוד רכישות "מקוללות".
המעניין הוא שבכל פעם שיש מילה נגד אליין, אנשים לוקחים את זה אישית...
bartovmoti
06-11-2011, 14:51:10
לוקח אישית.. אני אישית לא נפגע, אבל אחרי שה 550 שלי התקשר אלי בבכי וברקע אני שומע את ה 500 צורח.. לזה כבר לא הייתי מוכן!! אמרתי עד כאן!
נו באמת, השאלה שלך באיזה מסוק מדובר והתגובה שלא איחרה לבוא, זה היה צפוי יותר מלוח שנה של שנה שעברה. :rolleyes:
ohadsh
06-11-2011, 16:33:15
איפה הקישור לסרטון??
wind556
06-11-2011, 17:38:55
לוקח אישית.. אני אישית לא נפגע, אבל אחרי שה 550 שלי התקשר אלי בבכי וברקע אני שומע את ה 500 צורח.. לזה כבר לא הייתי מוכן!! אמרתי עד כאן!
נו באמת, השאלה שלך באיזה מסוק מדובר והתגובה שלא איחרה לבוא, זה היה צפוי יותר מלוח שנה של שנה שעברה. :rolleyes:
מוטי, אני אשלח טישו למסוקים שלך, ואתה לטף להם את הראש בשמי :D
בדיוק באותה מידה היה צפוי שמישהו מבעלי הטירקסים יקח את זה למקום הלא נכון ;)
(אתה משאיר את המסוקים עם סוללה מחוברת???? :cool: )
dror_z
06-11-2011, 21:39:10
שלומי
יש לך חודש לשכוח את הריסוק
תעשה חיים כמה שיותר
תחזור בריא ואם מסתדר גם עם מסוק חדש
המעניין הוא שבכל פעם שיש מילה נגד אליין, אנשים לוקחים את זה אישית...
עזוב, קופטראיקס המסוק הכי טוב בעולם
s.mario
07-11-2011, 17:23:40
עזוב, קופטראיקס המסוק הכי טוב בעולם
אחרי ההוריקן:D:D:D
עמיתפורת
07-11-2011, 20:01:42
חברים יקרים
אנא שמרו על פורום מיקצועי בלי להכפיש אנשים כל אחד עם דעתו הוא ואם מישהו קונה משהו על סמך שפלוני אמר לו שזה מעולה והוא בעצמו לא סקר בדק ושאל בכל המקומות לפני שיגהץ את הוויזה שלו זו בעייה שלו בלבד.
אני כבר כתבתי בעבר כי מה שבשועל יעלה ביוקר אבל יש כאלה שמבינים רק אחרי שמקבלים בומבה וחבל.
ולמרסק אל תדאג לאליון אין שום כשלים אצלי בידיים עברו יותר מעשרות כאלה ולא צירים עקומם ולא גריפים נתלשים.
מה כן?
לא בונים נכון
לא שמים לוקטייק
לא מהדקים נכון
מטיסים עם להבים משופשפות וסדוקות ויהיה בסדר.
יש לי עוד רשימה ארוכה של אהבלות של אנשים.....
wind556
07-11-2011, 20:46:33
עודד,
מי שעירום פה זה אתה ואתה הינך אפילו לא קרוב ללהיות מלך, אתה פשוט טרחן מעצבן שבאופן שיטתי מנסה להכפיש את אליין ולא מרפה ולא מפספס אף פוסט נוסח ״עף לי הספינדל באוויר״ ותשובתך המיידית תוך הסתערות צפויה לתוך השרשור ״כשל נוסף באליין״, על פי מה אתה מבסס את טענותיך? מי אתה שתחליט שכל האלקטרוניקה של אליין באיכות ירודה ועוד הבסיס לדיעותך הוא בכלל הסתבכות עם ג׳ירו שהיה לך שבאופן תמוה הפסיק לעבוד באוויר ועוד בסוף מסתבר שזה אתה שלא יודע לכוון ג׳ירו.
אתה יודע מה עוד יותר תמוה בעיני?? זו העובדה שאתה לא ״מצאת״ כשלים בשום מותג אחר, מעניין, כל המותגים מושלמים, אין כשלים אין מחלות פשוט מושלם, או שבטח אין לך נסיון איתם אבל זה לא זה, כבר הוכחת שאין צורך בנסיון על מנת להכפיש ולקבוע איכות ירודה של מוצר.
מילא דיעותיך היו בדוקות ונסמכות על משהו מבוסס (ולא, נסיון אישי שלך לא נחשב למבוסס) עוד הייתי מבין ומכבד אבל זה כבר כזה שקוף ששמת לך ליעד את ההכפשה של המותג כך שזה הפך לבדיחה על חשבונך ואתה לא תורם בכך במאומה לתחביב ולאנשים המבקשים מידע מהימן ומבוסס על גבי דפי פורום זה.
עכשיו, אם אתה כל כך משועמם, תחזור אל שולחן הכתיבה אל ״סיכום התקופה במספרים״
ותוסיף שורה : 1,000,000,000 הקלדות בנסיונות חוזרים ונשנים להכפיש את אליין ללא שום בדיקה מעמיקה לפני רק לצורך הכפשה.
1,000,000 שעות מבוזבזות מזמני ולשווא כי עם הצלחה לא מתווכחים !
רק בריאות חביבי..
אצטט לך את השורה שכנראה חמקה מעיניך:
אין מסוק פטור מבעיות, ובעניין התחזוקה אתה לגמרי צודק, אבל הטי רקס אינו "המלך" , הוא עוד אחד בשורה של מסוקים טובים פחות או יותר ואין לו שום עדיפות על פני רוב המסוקים האחרים, זה הכל
זאת הכפשה???
הכפשה זו כתיבה המנסה לפגוע אישית באדם, ולא ביקורת כזו או אחרת על מוצר
ואתה כמובן צודק, עם הצלחה לא מתווכחים
מה קורה עודד?
עד שאני נותן לך קצת שקט אז אחרים מתעוררים?
חברים
בשבת האחרונה יצא לי סוף סוף להכיר את עודד בשטח מעבר לדקה שתיים שנפגשנו בעבר.
האמת, הפורום הזה מטעה, פגשתי אדם צנוע ונחמד מאד מה שגרם לי להרגיש קצת רע עם חלק מהדברים שכתבתי לו כאן בפורום בעבר.
זה לא אומר שאני מסכים עם כל מה שהוא אומר אבל לאור מה שראיתי בשטח החלטתי איתו לפחות לעדן מעט את הדרך.
ווידוי קטן :o
dror_z
07-11-2011, 21:48:15
ועוד ווידוי קטן
גם אני הייתי בשטח
ראיתי את ציקי מטיס את הרולסרוייס של המסוקים הTDR
חייב להגיד שמדובר במסוק מדהים
ציקי מטיס אותו נפלא
מכונה מדהימה שבנוייה למופת ועובדת בצורה מדוייקת להפליא
ציקי ענה לכל שאלה של חברה בשטח בהרבה סבלנות וללא שמץ של דאווין
הייתי בטוח שאפגוש סוג אחר של בחור
כנראה שטעיתי ממה שהבנתי מעל דפי הפורום
וזה גם לא אומר שאני מסכים עם כל מה שהוא אומר
Friman
07-11-2011, 21:52:21
מה נהיה עם כל ההשתפכויות האלה...
תיכף נתחיל לדבר פה על סריגה ;)
צוחק, דווקא פוסטים מהסוג המכובד יותר לטעמי, הפעם בלי ציניות
הבוררר
07-11-2011, 22:12:53
נו מה אני לא כאן כמה ימים וכבר מתחילים להתפרע??!!
אני קורא לכם לסדר.
:)
bartovmoti
08-11-2011, 08:35:56
נו מה אני לא כאן כמה ימים וכבר מתחילים להתפרע??!!
אני קורא לכם לסדר.
:)
אתה מתכוון לחזור לקרחנה ?
יואב איפה אתה ?
וציקי אתה צודק..
אנשים מאחורי המקלדת לפעמים יכולים להיות שונים לגמרי מאיך שהם במציאות.
wind556
08-11-2011, 12:22:59
מה קורה עודד?
עד שאני נותן לך קצת שקט אז אחרים מתעוררים?
חברים
בשבת האחרונה יצא לי סוף סוף להכיר את עודד בשטח מעבר לדקה שתיים שנפגשנו בעבר.
האמת, הפורום הזה מטעה, פגשתי אדם צנוע ונחמד מאד מה שגרם לי להרגיש קצת רע עם חלק מהדברים שכתבתי לו כאן בפורום בעבר.
זה לא אומר שאני מסכים עם כל מה שהוא אומר אבל לאור מה שראיתי בשטח החלטתי איתו לפחות לעדן מעט את הדרך.
ווידוי קטן :o
הצלחתי לעבוד עליך, אה? ;)
ובנימה רצינית, אל דאגה, אני לא לוקח שום דבר מהנאמר כאן ברצינות .
ובכלל למדתי שבחיים לא צריך לקחת שום דבר ברצינות כי ממילא לא תצא חי מהם...
בשורה התחתונה לכולנו דרך שונה, דעות שונות והבנות שונות.
המשותף העיקרי הוא האהבה שלנו לעיסוק בתחביב הבלתי שפוי הזה :D
כמו שאמר לי חבר אחד: "אני ממש לא מבין מה גורם לך הנאה בלערבב שתי ידיות קטנות, לא עדיף לשחק דוקים?"
צודק, לא?
:cool:
אגב דוקים עודד
האם ידוע לך מה ההבדל בין אישה לדוקים?
wind556
08-11-2011, 12:49:07
אני בטוח אדע בקרוב :D
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.