צפייה בגרסה מלאה : עזרה! משדר X9 בעיה בהגה כיון
eitanbin
15-11-2011, 07:06:12
הגה הכיוון בשלט לא עובד ,גם כאשר אני עובר מטיסן לטיסן ,גם כשאני מסתכל במצב display לא רואים תגובה של הסטיק הגה כיון,כל השאר הסטיקים עובדים ,לדעתי נגעתי ושיניתי משהו בתיכנות של המשדר ולכן זה לא עובד ,היכן יכולה להיות הבעיה?
מה יכול להשבית את הגה הכיון בשלט?
תודה
Menash
15-11-2011, 08:56:18
איתן, כניראה נגעת בהגדרות המיקס שבשלט.
מה שנדרש לעשות זה דבר מאוד פשוט- כנס להגדרות המיקס- יש שם סוגי טיסנים מוגדרים מראש ותבחר סוג 4 ערוצים.
אין לי יכולת לתת לך נתיב מדוייק מכיוון שיש לי ER9X אבל זה בכיוון.
אם עדיין לא תצליח תתקשר אלי.
בברכה.
Flying_student
15-11-2011, 17:06:24
ניסית לפתוח מודל חדש (כזה שבו ההגדרות מאופסות) ולראות מה קורה שם?
eitanbin
15-11-2011, 18:51:13
ניסית לפתוח מודל חדש (כזה שבו ההגדרות מאופסות) ולראות מה קורה שם?
כן ניסיתי מודל חדש ,עדיין אין הגה כיוון.
Flying_student
15-11-2011, 19:09:20
כן ניסיתי מודל חדש ,עדיין אין הגה כיוון.
אם הכוונה במודל חדש בשלט שטרם היה בשימוש (קרי מודל מספר X במקום מודל מס' 1 שבטח היה בשימוש) אז כנראה הבעיה בשלט אינה נובעת ממשחקים שלך אלא מתקלה טכנית...
eitanbin
16-11-2011, 08:18:05
אם הכוונה במודל חדש בשלט שטרם היה בשימוש (קרי מודל מספר X במקום מודל מס' 1 שבטח היה בשימוש) אז כנראה הבעיה בשלט אינה נובעת ממשחקים שלך אלא מתקלה טכנית...
שחר
זה כיוון הבדיקה עכשיו תודה
Menash
16-11-2011, 09:17:55
איתן,בהמשך לשיחתנו- כנס ל:
menu/system setting/ctick set
תבחר mode שונה ממה שמוגדר אצלך ותבדוק אם אותו הסטיק עובד בערוץ אחר.
אם הסטיק עובד בערוץ אחר וסטיק אחר ששולט על הגה כיוון לא מתפקד אז יכול להיות נתק בחוטים המחוברים לסטיק.
אם סטיק אחר ששולט עכשיו על הערוץ של הגה כיוון לא עובד אז בעיה יכולה להיות במקלט.
בכל מקרה תעביר את השלט לפיקוד על מסוק ותחזיר לטיסן, ההגדרות אמורות להתאפס.
בלי קשר לתקלה הייתה אמור לפתוח את המכסה האחורי של השלט ולבדוק שאכן כל ההלחמות תקינות עוד לפני השימוש הראשון.
דבר איתי עם משהו לא ברור.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.