התחברות

צפייה בגרסה מלאה : שאלה מנועים במסוקים

Shay
30-12-2008, 17:25:18
עד עכשיו בתחביב הבנתי די הרבה וחלק מהדברים שהבנתי זה שמנוע 4 פעימות הוא יותר חזק:D
ביחס למנוע 2 פעימות וההבדל במשקל הוא זניח אם כך למה לא מטיסים מסוקים עם מנוע 4 פעימות כאשר הוא יכול להניף "פרופלור" הרבה יותר גדול?

קרמבו
30-12-2008, 18:16:38
ממש ממש לאאאאאא!!!! 2פעימות חזק בערך פי 2 מי ארבע שהרי השרפה שלו כפולה.כול עליה של הבוכנה למעלה מיתבצעת בערה וב4 יש הפסד של בערה אחת לטובת הפלטה.לא יודע מי אמר לך את זה אבל זה שטויות.אתה יכול ליראות טבלת הספקים שלos ותיראה שמנוע60 2פעמות חזק כמו 120 4פעימות.כמובן שיש ל4 את ההיתרונות שלו והם רבים

Shay
30-12-2008, 19:05:43
אם כך אז למה בכל זאת יש טיסנים שבהם משתמשים במנועי 4 פעימות (בהנחה שאנו לא מתייחסים לרעש המיוחד)

קרמבו
30-12-2008, 20:03:14
מה זה למה? למה יש אופנועים 4פעימות ו2?התכונות שלהם שונות.עד כמה שאני זוכר בf3a היתה הגבלה של תחום אווירי שבו הייתה חייב לבצע את התרגילים שלך הוא ניקרא הקופסא.כאשר אתה צריך הרבה כוח בלי מהירות(כדי לא לחרוג מהקופסא)המנוע המתאים ביותר הוא ה4.ההספק שלו גבוהה כבר בסל"ד נמוך.או 2פעימות מהלך ארוך שדומה מעט יותר ל4פעימות.רק לידע 4פעימות חסכוני משמעותית מי 2פעימות מישום שיש לו שסטומים כך שישנה הפרדה בין התערובת הטריה לשרופה מה שאין ב2.ועוד סיבה היא הבערה הנמוכה יותר כמו שכתבתי מיקודם.(חצי מי מיספר הפעימות ב2).4פעימות עובד עגול יותר למרות הרעידות וכמובן בלאי נמוך משמעותית.אתה יכול ליראות בקטנועים שכאשר ישנה הגבלה בנפח כמו 50 סמ"ק היצרנים מעדיפים 2פעימות כדי להצהיר על הספק גבוה יותר.(למרות שהיום יש כבר 4פעימות חזקים מספיק)

קרמבו
30-12-2008, 20:17:00
אני קורא נילהב של מוטו ואוהב אופנועים.אני יכול להגיד לך שבשנים האחרונות ימהה וכול היצרניים הגדולים האחרים כבר היצליחו לפתח מנועי 4פעימות עם הספקים דומים ל2.כמובן שהם שפכו שם מיליוני $ בישביל זה(לטובת הgp) אני די משוכנע שגם os יכולים.חבל שזה לא הכיוון שלהם.ל4 יש יתרונות שקשה מאוד לוותר עליהם.

ליאור זהבי
30-12-2008, 21:56:20
בעיה נוספת בשימוש במנוע 4 פעימות במסוק הינה רעידות.

אורח
04-01-2009, 05:30:30
מה זה למה? למה יש אופנועים 4פעימות ו2?התכונות שלהם שונות.עד כמה שאני זוכר בf3a היתה הגבלה של תחום אווירי שבו הייתה חייב לבצע את התרגילים שלך הוא ניקרא הקופסא.כאשר אתה צריך הרבה כוח בלי מהירות(כדי לא לחרוג מהקופסא)המנוע המתאים ביותר הוא ה4.ההספק שלו גבוהה כבר בסל"ד נמוך.או 2פעימות מהלך ארוך שדומה מעט יותר ל4פעימות.רק לידע 4פעימות חסכוני משמעותית מי 2פעימות מישום שיש לו שסטומים כך שישנה הפרדה בין התערובת הטריה לשרופה מה שאין ב2.ועוד סיבה היא הבערה הנמוכה יותר כמו שכתבתי מיקודם.(חצי מי מיספר הפעימות ב2).4פעימות עובד עגול יותר למרות הרעידות וכמובן בלאי נמוך משמעותית.אתה יכול ליראות בקטנועים שכאשר ישנה הגבלה בנפח כמו 50 סמ"ק היצרנים מעדיפים 2פעימות כדי להצהיר על הספק גבוה יותר.(למרות שהיום יש כבר 4פעימות חזקים מספיק)
תשובה מדויקת ונכונה.