התחברות

צפייה בגרסה מלאה : ה trex700N VBARed שלי

עוז
19-11-2011, 07:28:48
סוף סוף התחדשתי בויבר אחרי שלא הקשבתי ועברתי כמעט דרך כל סוגי הפלייבלס (כמובן כדי לחסוך כסף) - המערכת הזו פשוט מדהימה, אל תתבלבלו כמוני:)

http://www.youtube.com/watch?v=wSY4kcajmvA

עוז

guyro
19-11-2011, 07:42:44
תתחדש :cool:

saportas
19-11-2011, 08:34:20
היזהרו! מכל שטיחים ומשטחים

http://www.youtube.com/watch?v=cbk5Gr633B4

עוז
19-11-2011, 08:50:43
אמת כבר ראיתי את זה קורה, השטיח הזה ממוסמר לקרקע באופן קבוע והוא לא הולך לשום מקום (-:

sagi
19-11-2011, 13:47:00
סוף סוף התחדשתי בויבר אחרי שלא הקשבתי ועברתי כמעט דרך כל סוגי הפלייבלס
(כמובן כדי לחסוך כסף) - המערכת הזו פשוט מדהימה, אל תתבלבלו כמוני:)
עוז
הטסה ממש יפה ומדויקת......
המנוע נשמע מכוון כמו שצריך !
עוז האם ניסית את המערכת -BEASTX ?
ועם איזה אגזוז אתה על המסוק ?

שיהיה שבוע טוב !

עוז
19-11-2011, 15:04:19
תודה שגיא, זה לא היה ככה עד שלא עברתי ל VBAR, המסוק פשוט עושה מה שאומרים לו כמו בסימולטור, גם ב 450 זה עובד פצצה.
כל הזמן אמרו בכל הפורומים שהויבר טוב יותר, אז לא הבנתי על מה הם מדברים ניסיתי את ה 3G וה FUTABA (את ה BEASTX לא ניסיתי)
אבל עכשיו שהגעתי לנחלה הבנתי מה הסיפור - זה מתחיל מתמיכה טכנית של מקאדו, אתה שולח מייל ועונים לך במקום יותר מהר מהפורום, סטאפ עם WIZARD ברור שלב אחרי שלב לא מפספסים שום דבר. והדובדבן זה חיבור bluetooth מטלפון = כיול הפרמטרים בזמן טיסה + אינדקטורים ... בקיצור ליגה אחרת מומלץ בחום

ועם איזה אגזוז אתה על המסוק ?

אני משתמש ב #939 HATORI , נראה לי שגם הגוברנור שלהם עושה עבודה יפה

שחר לזרוב
19-11-2011, 15:34:58
תודה שגיא, זה לא היה ככה עד שלא עברתי ל VBAR, המסוק פשוט עושה מה שאומרים לו כמו בסימולטור, גם ב 450 זה עובד פצצה.
כל הזמן אמרו בכל הפורומים שהויבר טוב יותר, אז לא הבנתי על מה הם מדברים ניסיתי את ה 3G וה FUTABA (את ה BEASTX לא ניסיתי)
אבל עכשיו שהגעתי לנחלה הבנתי מה הסיפור - זה מתחיל מתמיכה טכנית של מקאדו, אתה שולח מייל ועונים לך במקום יותר מהר מהפורום, סטאפ עם WIZARD ברור שלב אחרי שלב לא מפספסים שום דבר. והדובדבן זה חיבור bluetooth מטלפון = כיול הפרמטרים בזמן טיסה + אינדקטורים ... בקיצור ליגה אחרת מומלץ בחום

מסכים עם כל מילה.
ה-VBAR מדהימה, עושה את החיים כל כך קלים, פשוטים, נוחים, מדוייקים וצפויים.
ניסיתי שלוש מערכות פלייברלס עד שהחלטתי לעבור ל- VBAR ולהפסיק את ההתקשקשות וביזבוז הזמן והכסף בנסיונות לגרום למסוק לטוס כמו שצריך - אחת מההחלטות החכמות שעשיתי עד עכשיו בתחביב.
ולקראת המסוק הבא - יש כבר מערכת נוספת בדרך אלי . . . ;)
עכשיו צריך רק להחליט איזה מסוק זה יהיה . . . . :confused:

יופי של טיסה עוז, התחלת גם לרדת בגובה וזה נראה טוב יותר.

danny z
19-11-2011, 17:07:03
בתכלס SAB Goblin נראה נחמד...

sagi
19-11-2011, 17:23:53

בקיצור השילוב המנצח איך שלא תסובב את זה
זה אגזוז האטורי עם מערכת V-BAR וכל השאר סתם בזבוז זמן !!!!

שיהיה אחלה שבוע טוב !

ziki
19-11-2011, 20:41:45
וכשאני טענתי את זה עוד לפני כשנה וחצי אמרו לי שאני סתם זורק כסף וחבל.
חברים, ה V-BAR היא כמו יין, רק משתבחת עם הזמן ומגירסה לגירסה :)

בקשר לאטורי, אגזוז טוב מאד.
ממה שאני מכיר יש כיום שתי חברות מובילות אטורי ופאנטק, הבעיה היחידה היא המחיר אבל אין ברירה בשביל איכות צריך לשלם.

הבוררר
19-11-2011, 21:46:27
אני לא יודע מה איתכם אבל אני חושב שאין כמו NITRO:cool:

sagi
20-11-2011, 01:08:04
אני לא יודע מה איתכם אבל אני חושב שאין כמו NITRO:cool:
אתה צודק רק אל תשכח שחייב סאטאפ נכון
כדי לנצל אותו כמו שצריך ולהנות ממנו כמו חשמלי.

עוז
20-11-2011, 08:41:21
דרך אגב שגיא המנוע הזה סיים את הגלון ה 19 שלו ומכוון לעבוד ב 90 מעלות :p

guyro
20-11-2011, 08:51:54
מסכים עם כל מילה.
ה-VBAR מדהימה, עושה את החיים כל כך קלים, פשוטים, נוחים, מדוייקים וצפויים.
ניסיתי שלוש מערכות פלייברלס עד שהחלטתי לעבור ל- VBAR ולהפסיק את ההתקשקשות וביזבוז הזמן והכסף בנסיונות לגרום למסוק לטוס כמו שצריך - אחת מההחלטות החכמות שעשיתי עד עכשיו בתחביב.
ולקראת המסוק הבא - יש כבר מערכת נוספת בדרך אלי . . . ;)
עכשיו צריך רק להחליט איזה מסוק זה יהיה . . . . :confused:

יופי של טיסה עוז, התחלת גם לרדת בגובה וזה נראה טוב יותר.

וצריך לנחש?

sagi
20-11-2011, 09:30:11
דרך אגב שגיא המנוע הזה סיים את הגלון ה 19 שלו ומכוון לעבוד ב 90 מעלות :p
כמו שכבר אמרתי בסאטאפ נכון הכל אפשרי !
ובמילים פשוטות ההשקעה הגבוהה במוצרים
שמוגדרים top end משתלמת !

Pinion
20-11-2011, 09:43:17
יופי של הטסה! יש גיוון, יש גובה יש דיוק. המשך כך!
המטויושי

נועם ג
21-11-2011, 18:49:34
עוז סחטיין על הרמת הטסה!!!
בהחלט ויבאר היא מהמערכות המובילות אם לא "ה"!
ניפגש בשמחות

TooLy
23-11-2011, 18:22:39

לפניי מספר שנים רועי היה בין הראשונים בארץ שהתקין כיוון ובחן את מערכת הוי.באר עוד בגירסת ה-4 על 600 חשמלי , 700 נייטרו והריג'יד האגדי הראשון בארץ...
לא חידשת ידידי...:D.זו אכן המערכת האולטימטיבית לטעמי...כבר הרבה שנים...וכמו שכתב ידידי ציקי היא רק מישתבחת עם השנים...
מובטחת לך הנאה צרופה..
תהנה.
עוזי

מטיס1
24-11-2011, 13:07:42
מה המחיר של מערכת כזו ?

ns1
24-11-2011, 14:14:07
רק חבל שצריך בנוסף לציוד ההטסה הרגיל לפטופ או לקנות צד ייעודי של המערכת.

יכול להיות שהויבר טס ברמה הכי גבוהה אבל להגיד שהתפעול שלו פשוט וידידותי (יחסית למערכות אחרות) תהיה לטעמי קצת הגזמה.

שחר לזרוב
24-11-2011, 14:49:33
רק חבל שצריך בנוסף לציוד ההטסה הרגיל לפטופ או לקנות צד ייעודי של המערכת.

יכול להיות שהויבר טס ברמה הכי גבוהה אבל להגיד שהתפעול שלו פשוט וידידותי (יחסית למערכות אחרות) תהיה לטעמי קצת הגזמה.

הטיעון של צורך במחשב כבר עבר מהעולם. נכון להיום, בכל מערכות הפלייברלס מלבד זו של פוטאבה, יש צורך במחשב כדי לכוון את המערכת לביצועים מיטביים.
אני מסכים עם עוז - התפעול של הויבאר פשוט וידידותי. אחרי סטאפ פשוט וקל בבית דרך המחשב (באמצעות תוכנה סופר ידידותית ואינטואיטיבית), כל מה שהייתי צריך לעשות בשטח היה לכוון את הרגישות בזנב (GAIN). לא צריך לעשות שום דבר מיוחד כדי שהמסוק יטוס מושלם, אין התנהגות מוזרה שצריך לשבור את הראש ממה היא נובעת ואיזה פרמטר צריך לשנות כדי לתקן את התופעה . . . פשוט לצאת ולהטיס. תוך טיסה אחת המערכת היתה מכוונת לטעמי ואני מטיס עד היום עם אותם הכיוונים. אפילו כשעברתי לסרוואים HV, מלבד סטאפ חדש השארתי את כל הפרמטרים אותו הדבר וראה זה פלא - מושלם.

דרך אגב, גם כדי לשנות כיוונים בקר צריך מחשב . . . מה זה אומר ?

אני דרך אגב, לשטח ההטסה לא לוקח מחשב. את כל הכיוונים והשינויים שאולי אני ארצה לעשות אני עושה עם הטלפון הנייד שלי (מבוסס אנדרואיד). אפשר אפילו לשנות את הפרמטרים תוך כדי טיסה עם הטלפון, ואפשר אפילו לראות בטלפון נתונים חיים בזמן ההטסה (כמו מתח סוללה, רעידות וכו').

בקיצור, גם אני כמו עוז, מאד מרוצה מהויבאר. לא רק מהיכולות בזמן טיסה, גם ובעיקר מהעובדה שהמערכת עובדת בצורה מושלמת.
נכון, היא יקרה יותר מחלק מהמערכות שיש היום בשוק, אבל לדעתי הצנועה - שווה כל שקל - ויכולים להעיד על כך רק מי שמטיסים עם ויבאר ;)

ziki
24-11-2011, 18:52:09
מה המחיר של מערכת כזו ?

זול יותר מלהתנסות באחרת ומאוחר יותר לעבור ל וי באר.

שחר לזרוב
25-11-2011, 11:40:41
ועכשיו במחיר מוזל ב- http://www.readyheli.com/Mikado-V-Bar_c_4448.html
50$ פחות לכבוד יום שישי השחור

מטיס1
26-11-2011, 12:41:34
זול יותר מלהתנסות באחרת ומאוחר יותר לעבור ל וי באר.
ולמה לבזבז כסף על משהו שמראש יוחלף?

ziki
26-11-2011, 13:40:03
ולמה לבזבז כסף על משהו שמראש יוחלף?

אני איתך !