צפייה בגרסה מלאה : כיוון ג'ירו 401 עם JR9303
ori_lavee
31-12-2008, 16:22:48
את הרגישות של הג'ירו (401) ב Trex 450 שלי אני מכוון דרך ערוץ ה Gear בתפריט Trvl Adj
(במצב זה הפונקציה של ה Gyro Sens על INH).
האם יש איזה שהיא משמעות איך אני בוחר לכוון את הרגישות (דרך ה Gear או דרך ה Gyro Sens) ?
תודה
אורי
bartovmoti
31-12-2008, 16:57:05
יש הבדל גדול.
אני מבין ממה שכתבת שברדיו שלך ישנן שתי אופציות לכיוון עוצמת ה gain של הג'ירו:
1. דרך כיוון end point של ערוץ gear.
2. דרך תפריט כיוון עבור gyro.
הגיין שרואה הגי'רו בשני המצבים שונה.
קודם כל, הגיין שאתה רואה בשלט, זה לא הגיין האמיתי שהגירו רואה (בשלט של פוטבה זה כן האמיתי)
קיימות שתי נוסחאות שאיתן אתה יכול לדעת מה הגיין האמיתי שהג'ירו רואה במקרה של שלט JR וכל נוסחא נכונה לשתי האפשרויות שציינתי בהתחלה:
1. כאשר אתה עובד עם ערוץ GEAR הנוסחא היא:
True Gain = Gear_Value/1.44
2. כאשר אתה עובד עם התפריט של הג'ירו הנוסחא היא:
True Gain = 1.44x(Menu_val - 50)
כמו כן, הגיין האמיתי שהג'ירו צריך לראות הוא לא יותר מ 37% ככה לפני Bob White.
אני באמת מציע לך לצפות בסרטון שמסביר על Gyro_Gain של Bob white בעמוד הזה (http://www.helifreak.com/showthread.php?t=41692)
אחרי שתצפה בסרטון הזה אתה תהיה מומחה בכל מה שקשור בכיוון gain של ג'ירו ! במיוחד שהוא מסביר על שלט בדיוק כמו ששאלת עליו !
סרט חובה !
מקווה שעזרתי
ori_lavee
31-12-2008, 19:27:49
תודה רבה מוטי :)
mini_guy
01-01-2009, 06:41:00
סרט מעולה.
באיזה שיטה עדיף לעבוד?
bartovmoti
01-01-2009, 16:10:25
לעניות דעתי, עדיף להשתמש בתפריט המיועד במיוחד לג'ירו כי אני חושב שזה נותן לך אפשרות להגדיר בדיוק איזה מוד עבודה אתה רוצה של הג'ירו (שומר או לא-שומר זנב) וכמה גיין עבור כל מצב טיסה שקיים (Idle1, Idle2 ומצב רגיל) בעוד שנדמה לי שבאפשרות של Tarv' Adj עם ערוץ gear זה לא אפשרי , שם אתה קובע גיין למצב נועל-זנב וגיין למצב לא נועל-זנב וזהו.
ישנם שלטים שאין להם כזאת פונקציה של כיוון ג'ירו כגון ה DX6 שברשותי ושם אני חייב לעבוד עם ה Trav' Adj של ערוץ ה Gear.
לעניות דעתי, עדיף להשתמש בתפריט המיועד במיוחד לג'ירו כי אני חושב שזה נותן לך אפשרות להגדיר בדיוק איזה מוד עבודה אתה רוצה של הג'ירו (שומר או לא-שומר זנב) וכמה גיין עבור כל מצב טיסה שקיים (Idle1, Idle2 ומצב רגיל) בעוד שנדמה לי שבאפשרות של Tarv' Adj עם ערוץ gear זה לא אפשרי , שם אתה קובע גיין למצב נועל-זנב וגיין למצב לא נועל-זנב וזהו.
ישנם שלטים שאין להם כזאת פונקציה של כיוון ג'ירו כגון ה DX6 שברשותי ושם אני חייב לעבוד עם ה Trav' Adj של ערוץ ה Gear.
בעקרון ניתן עם שניהם.אבל המטיס הממוצע והחדש ימצא את תפריט ה ATV נוח יותר לתיפעול לדעתי.:)
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.