PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה התאמת חלקים

דור
01-12-2011, 18:33:11
ואוו הרבה זמן לא הייתי פה לאחר שלא הטסתי כמעט שנה וחצי ופרשתי מהתחום סתם נכנס בי ג'וק לקנות איזה מסוק מיני להשתעשע איתו בבית, אז רציתי בהתחלה את הסולו פרו 2 נכנסתי לסיני ולא היה במלאי אז לקחתי צ'אנס והזמנתי את המסוק הנ"ל :http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__18746__HobbyKing_HK_190_2_4ghz_4Ch_Fixed_Pitch_H elicopter_RTF_Mode_2_.html
עכשיו הוא נראה דומה לסולו פרו 2 האם גם החלקים של הפרו 2 מתאימים לו? למישהו יש כזה ויכול לתת עליו חוות דעת? תגובות כמו זבל סיני וכדומה תשמרו לעצמכם.

Friman
01-12-2011, 18:59:38
היחיד שאני יודע שרכש והטיס כזה זה יואב להב שכתב עליו כמה חוות דעת משבחות במיוחד כאן בפורום.
אם אני לא טועה החלקים אינם מקבילים, אבל היות והסיני הוא היחיד שמוכר את הhk 190 הזה אני מניח שאצלו תמצא את כל החלפים שתצטרך עבורו

דור
01-12-2011, 19:14:23
אתה יכול להביא לי קישור לתגובות שלו/ לפרופיל שלו

Trex450
01-12-2011, 20:26:53
לי יש אחד כזה אני ממש נהנה להטיס אותו כשאני במקומות סגורים (בבית ובעוד איזה אולם שיש לי גישה אליו לפעמים) צריך לציין שזה לא מסוק 6 ערוצים אז הוא לא חד כמו אחד כזה
אני לא יכול להגיד איך הוא עם השלט המקורי שלו אני מטיס אות עם 9X במחיר שהוא עולה זה אחד הדברים היותר שווים לדעתי באתר של הסיני ואני קונה שם המון.
הבעיה היחידה זה חלפים שברתי כבר איזה 4 להבים (כאן צריך לציין שזה אשמתי לא בגלל איכות ירודה, זה בעיקר כשהשתוללתי ופגעתי בקירות... נ.ב. הוא לא עושה לולאות מנסיון...) חזרה לעניים פשט יש מחסור בלהבים אצל הסיני ובכלל בחלקי חילוף.
הוא נמכר בעוד כמה מקומות תחת השם mSP 190 אבל בכל מקום אחר שראיתי רצו בין 3-5$ לסט זה לא שווה את זה אצל הסיני זה בערך 1.5$ עם באדי קוד אבל אפשר עד 3 בחבילה אם משתמשים בבאדי קוד ...
בקיצור אם אין עליך כסף לאיזה סולו פרו 100/180 זה שווה בשביל המשחק של להטיס בבית....

דור
02-12-2011, 19:19:19
זה מה שאני מחפש משהו לשחק איתו בבית שמשעמם אבל עוד לא עניתם לי אם החלקים של הSOLO PRO מתאימים

Friman
02-12-2011, 19:38:32
דור כתבת שהטסת בעבר.. אם הטסת בעבר מסוקים אולי שווה לך להשקיע קצת יותר ולקנות מסוק מיקרו 6 ערוצים? בתקופה האחרונה יש יותר ויותר דגמים שכאלו ואם אתה בעל נסיון בהטסת מסוקים אני מניח שתהנה מהם יותר מהסולו פרו. הגדלים משתנים - מסולו פרו 100 שלדעתי תוכל להטיס אפילו בסלון (הערכה בלבד, אולי אני טועה) ולמשל הmcpx של blade או הsolo pro 180 3d שמתאימים להטסה בחצר/חניה. גם המחירים, יותר יקר מסולו פרו ובוודאי מhk190, אבל לא כמו מסוק גדול. מצד שני אם הטסת משהו אחר ולא מסוקים או שאתה מרגיש ״חלוד״ מדי, עדיף להיצמד לסולו פרו וחבריו ממשפחת ה4 ערוצים.

wind556
02-12-2011, 20:02:09
דור כתבת שהטסת בעבר.. אם הטסת בעבר מסוקים אולי שווה לך להשקיע קצת יותר ולקנות מסוק מיקרו 6 ערוצים? בתקופה האחרונה יש יותר ויותר דגמים שכאלו ואם אתה בעל נסיון בהטסת מסוקים אני מניח שתהנה מהם יותר מהסולו פרו. הגדלים משתנים - מסולו פרו 100 שלדעתי תוכל להטיס אפילו בסלון (הערכה בלבד, אולי אני טועה) ולמשל הmcpx של blade או הsolo pro 180 3d שמתאימים להטסה בחצר/חניה. גם המחירים, יותר יקר מסולו פרו ובוודאי מhk190, אבל לא כמו מסוק גדול. מצד שני אם הטסת משהו אחר ולא מסוקים או שאתה מרגיש ״חלוד״ מדי, עדיף להיצמד לסולו פרו וחבריו ממשפחת ה4 ערוצים.

גיל, אתה קצת טועה בעניין המחיר:
הMCPX עולה כפליים מקופטר איקס 250 והסולו פרו 180 עולה 150% יותר מהקופטר. מחירי החלפים של הקופטר 250 זה פחות מבדיחה. למשל סט להבי פיברגלס בערך 2.5$, או כל החלק התחתון כולל סקידים בערך 80 סנט.
נכון, זה מסוק שונה , אבל טס מפתיע ביותר ובהחלט מענג

זו אחת התמורות הטובות ביותר לכל$

Friman
02-12-2011, 21:03:33
אבל לא מתאים להטסה בבית כמו שמחפש הכותב
לגבי המיקרו׳ס שציינתי אני לא יודע אם כן מתאימים, אולי הסולו פרו 100 3d. אבל C.X 250 ממש לא. לא?*

דור
03-12-2011, 19:08:43
את האמת שאני לא מחפש משהו מקצועי בעבר הטסתי מסוקים מקצועיים T-REX 500,250,450 כרגע אני סתם מחפש צעצוע להשתעשע איתו בבית אולי אם אראה שאני רוצה להמשיך אקנה את הMCPX או הSOLO PRO 100. בינתיים אסתפק בצעצוע הזה רק שיגיע כבר אני משתגעעע. הזמנתי איתו עוד 5 סוללות.
ועוד שאלה לפי מה שזכור לי לא משלמים מכס על חבילות שסכומם מעל 50$ לא כולל משלוח אם יצא לי 52$ כולל משלוח אני לא חייב במכס נכון?

asanado
04-12-2011, 10:17:30
המסוק הזה נחמד וכייפי להטסה, ההתנהגות שלו שונה משל הסולו פרו ויותר דומה לבלייד MSR. ניתן להטיס אותו בבית, אבל זה קצת יותר קשה מאשר את הסולו פרו. ניתן לעשות לו כמה שדרוגים שיהפכו אותו ליותר ניתן לשליטה להטסה בבית, והעיקרי מביניהם הוא להטיס אותו עם ה-Turnigy 9x.
המסוק הזה הוא זהה לחלוטין ל-Great Wall Xieda 9958 ולכן חלקיו מתאימים. החלקים של הסולו פרו לא ממש מתאימים, אבל אפשר את כל הראש של הסולו פרו להרכיב עליו.

תוכל לקרוא הרבה על המסוק, תיקונים, שידרוגים ועוד מהפורומים הבאים:

http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1454770

http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1536792