PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! כמה שאלות על מושגים

israel_gt
04-12-2011, 21:07:15
שלום לכולם אני חודשים בעסק ואני כל הזמן נתקל במושגים ודברים חדשים אז אני אוסף כמה שאלות ואני שואל ותמיד אם נותנים תשובות שלא נשכחות תודה ...
אז ככה ראיתי שדברנו על משהו שנקרא רגולטור מה זה ולמה הוא עוזר?...
בקשר לסוללות איזה סוללות מתאימות למקלט של טיסן.?
איזה סוללות מתאימות להפעלה של טיסן חשמלי כמו וולט הערך C ואם יש למישוה דוגמא של סטאפ של טיסן שמוסבר שם איך התאימו סוללה לטיסן מבחינת מנוע סרבואים וכו.....
והאם הסוללה בטיסן חשמלי שמפעיל את המוע היא הסוללה שגם מפעילה את המקלט והסרבואים.?
ומה זה הערך KV במנוע חשמלי..?
וזהו בנתיים אם יהיה משוה אני אעלה בשירשור..
תודה רבה לכולם על הסבלות והעזרה!

mixerfix
04-12-2011, 21:58:23
שלום לכולם אני חודשים בעסק ואני כל הזמן נתקל במושגים ודברים חדשים אז אני אוסף כמה שאלות ואני שואל ותמיד אם נותנים תשובות שלא נשכחות תודה ...
אז ככה ראיתי שדברנו על משהו שנקרא רגולטור מה זה ולמה הוא עוזר?...
בקשר לסוללות איזה סוללות מתאימות למקלט של טיסן.?
איזה סוללות מתאימות להפעלה של טיסן חשמלי כמו וולט הערך C ואם יש למישוה דוגמא של סטאפ של טיסן שמוסבר שם איך התאימו סוללה לטיסן מבחינת מנוע סרבואים וכו.....
והאם הסוללה בטיסן חשמלי שמפעיל את המוע היא הסוללה שגם מפעילה את המקלט והסרבואים.?
ומה זה הערך KV במנוע חשמלי..?
וזהו בנתיים אם יהיה משוה אני אעלה בשירשור..
תודה רבה לכולם על הסבלות והעזרה!

1. רגולטור - עזוב כרגע, לך על ציוד פשוט (מייצב מתח לטיסנים עם צרכני חשמל רבים)
2. סוללות למקלט - 4.8 וולט או 6.0 וולט. יש היום גם ציודים שחיים עם 7.4 וולט
3. סוללות לטיסן חשמלי נעות בין 3.7 וולט לכ- 50 וולט כשגדלים הפפולוריים הם בין 11.1 וולט ל- 22.2 וולט
4. הערך C הוא המכפיל של הספקת זרם מקס' של הסוללה - סוללה 1.6 אמפ' 56C יכולה לספק כ- 89.6 אמפ' לצרכן (לרוב - המנוע)
5. התאמת סט-אפ: שקול טיסן. חלק ב- 2.2, הכפל ב- 100 (טריינר) או ב- 150 (ספורט) או ב- 200 (3D מוגבל) או ב- 250 (יאללה יאללה, מגבלות שמיגבלות): המספר שקיבלת הוא הכמות וואטים שהמנוע שתבחר צריך לצרוך
6. יש טיסנים בהם יש רק סוללה בודדת ויש כאלה שיש בהם בין שלוש לחמש סוללות
7. הערך Kv מציין את הסל"ד לוולט שהמנוע מייצר - למנוע 539Kv על סוללה 17 וולט, סל"ד מקסימלי נומינאלי יהיה 9163
8. מצא מדריך

israel_gt
04-12-2011, 22:31:10
תודה רבה רבה :-)
ועוד משההו קטן איך אני יודע איזה סרבו להתאים לטיסן ככה שאני לא ישים סרבו חלש מדי או חזק מדיי לטיסן ..?

mixerfix
05-12-2011, 05:07:25
לרוב, יהיה כתוב בספר טיסן.
עם הזמן, תלמד להעריך