PDA

צפייה בגרסה מלאה : חדשות Bert Kammerer מצטרף לקבוצת OUTRAGE!!!

lior_bar_ami
06-12-2011, 16:26:29
הרגע פורסמה ידיעה בדבר הצטרפותו של BERT אחד ממטיסי ה 3D הטובים בעולם לקבוצת OUTRAGE, יצרנית מסוקי ה VELOCITY 50/90 והפיוז'נים המדהימים.
BERT עזב את ALIGN ומצטרף לחבריו טארק המוכר והאהוב, וללוקס ריבה לטובת הטסה של מסוקי ה 3D מהטובים בעולם - להזכירכם BERT זה יחד עם בובי וואטס באליפות העולם האחרונה בתחרות הזוגות.
קבוצת OUTRAGE ישראל מברכת את BERT לרגל הצטרפותו לקבוצה החדשה שמקבלת אותו בזרועות פתוחות :)

WELCOME BERT!!!

http://www.rcheliresource.com/wp-content/uploads/2010/02/bert_kammerer51.jpg
http://eastcoastrchelis.com.au/images/about-pic.jpg

oov
06-12-2011, 16:37:07
אין פלא !! ברט מטיס קוסם , אבל אחרי שראיתי אותך מטיס בשטח, ליאור, אתה חתיכת קוסם בעצמך .

רק אל תעשה יותר נר עם ה 450 שלי :)

lior_bar_ami
06-12-2011, 16:37:38
:D:D:D

guyro
06-12-2011, 16:39:57
כל הכבוד , שיהיה בהצלחה, בהחלט חיזוק משמעותי וחשוב לקבוצת OUTRAGE !!!

http://helidaily.com/bert-kammerer-joins-team-outrage/

lior_bar_ami
06-12-2011, 16:45:48
לא יכולת לבחור תמונה אחרת?! :p
נגיד כזו עם כובע OUTRAGE.... :cool:

MrGenady
06-12-2011, 17:12:20
הכל עניין של אינטרסים אישיים,איפה שיש חסות יותר טובה לשם הם משייכים את עצמם מבלי שום קשר לכלים או לאיכויות של המוצרים!

guyro
06-12-2011, 17:17:07
הכל עניין של אינטרסים אישיים,איפה שיש חסות יותר טובה לשם הם משייכים את עצמם מבלי שום קשר לכלים או לאיכויות של המוצרים!

זה כן ולא...טייס במעמד שלו יזהר בסיכונים שהוא לוקח בבחירת חסויות לעתידו שלו. אני מאמין שהוא יעשה טוב ל-OUTRAGE.

guyro
06-12-2011, 17:20:03
ליאור בשבילך:
http://www.efly.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=58779&d=1323188397

58779

MrGenady
06-12-2011, 17:31:57
זה כן ולא...טייס במעמד שלו יזהר בסיכונים שהוא לוקח בבחירת חסויות לעתידו שלו. אני מאמין שהוא יעשה טוב ל-OUTRAGE.

זה נכון מה שאתה אומר,הרי קבוצת OUTRAGE עד עכשיו מוכיחה את עצמה יפה מאוד גם מבלי הצתרפותו,כלומר הוא יודע מה עושה..
הניידות הזאות ממותג למותג משדרת רק חוסר יושר ולא קשורה בכלל למוצרי הבית,כך שזה לא מביע שום אינדיקציה למטיסים בעולם.

lior_bar_ami
06-12-2011, 17:34:49
גיא אתה אלוף,
וגנאדי מטיס ברמת קמרר מקבל ע"ב יומי הצעות כאלו ואחרות - הבחירה היא נטו של המטיס והיא זהירה ומבוססת כך שהוא לא ירע לשמו הטוב בבחירתו.

אבי משעלי
06-12-2011, 17:59:56
עשה בחירה נכונה מסוקים מקצועיים שמתאימים גם למטיסים מקצועיים! אין על פיוזן ווילוסיטי מסוקים מנצחים!
למבינים בלבד!!!
ברצוני להודות לגדול מכולם ליאור בר עמי על העבודות המקצועיות שיצר לי מערכות פליברלס שהפך את הTRI G למערכת גרמנית! אלה דברים שרק ליאור יכול לעשות!

חן תם
06-12-2011, 19:01:18
גאנדי לדעתי המעבר בין החברות מעידה על תחרות בריאה ומוצלחת בין החברות השונות- דבר שבסופו של דבר יתרום לנו הצרכנים בקניית המסוק הבא שלנו. אם במחיר ואם באיכות המוצר.

כמובן בהצלחה לברט ולחברה.

MrGenady
06-12-2011, 19:38:40
איזה יתרום ואיזה לנו?! הבן אדם רק אתמול שיבח את מערכת 3G והציף את כל YOUTUBE כאשר כולנו וכולל הוא יודעים שזה לא בדיוק מה שאליין מנסים להוכיח ויש מערכות הרבה יותר טובות...
אבל בהצעת כמה ג'ובות יותר הוא מהר מאוד נוטש אותם ועובר לחברה מתחרה,אז מה זה מעיד על העסק הזה,תחרות בריא??
כמובן בהצלחה!

גאנדי לדעתי המעבר בין החברות מעידה על תחרות בריאה ומוצלחת בין החברות השונות- דבר שבסופו של דבר יתרום לנו הצרכנים בקניית המסוק הבא שלנו. אם במחיר ואם באיכות המוצר.

כמובן בהצלחה לברט ולחברה.

Friman
06-12-2011, 20:06:36
איזה יתרום ואיזה לנו?! הבן אדם רק אתמול שיבח את מערכת 3G והציף את כל YOUTUBE כאשר כולנו וכולל הוא יודעים שזה לא בדיוק מה שאליין מנסים להוכיח ויש מערכות הרבה יותר טובות...
אבל בהצעת כמה ג'ובות יותר הוא מהר מאוד נוטש אותם ועובר לחברה מתחרה,אז מה זה מעיד על העסק הזה,תחרות בריא??
כמובן בהצלחה!
גנאדי אתה מפתיע אותי.
כסף מניע את העולם וזה ברור. אבל לנסות לצייר הפרדה ברורה של שחור או לבן, זה קצת... נאיבי?
מה ציפית, שבזמן שהוא מייצג את אליין הוא יפיץ באינטרנט סרטונים שלו עצמו מטיס מסוקים של אאוטרייג׳? ברור שהוא מייצג את מי שמשלם לו, וברור שפרסומת שמשתמשת בסלבס מהתחום לאו דווקא מעידה על איכות המוצר בפועל. בין החברות שתואמות את מעמדו המקצועי (וולקרה וטארוט אני מעריך שלא תראה מטיס ברמתו מייצג, אבל לך תדע), הגיוני להניח שהמעברים בין החברות קשורים גם בכסף. ולא רק, גם מן הסתם בפוליטיקות הנוגעות לקריירה שלו. ההקשר בין מעבר המטיסים בין ספונסר לספונסר לבין איכות המוצרים קלוש בעיניי. אלא אם מדובר בהפתעה מאד מאד יוצאת דופן, שכן כאמור יש לו שם לשמור עליו.

sabi
06-12-2011, 21:02:02
לא לשכוח שגם שחקנני כדורגל וכדורסל עוברים מקבוצה לקבוצה .... הכל עניין של כסף ואיפה שהם נמצאים היום זו הקבוצה "הכי טובה":rolleyes:

MrGenady
06-12-2011, 21:07:59
בישבילם :)

לא לשכוח שגם שחקנני כדורגל וכדורסל עוברים מקבוצה לקבוצה .... הכל עניין של כסף ואיפה שהם נמצאים היום זו הקבוצה "הכי טובה":rolleyes:

חן תם
06-12-2011, 21:08:23
תשמע בסופו של דבר זה פרסום...

כמובן שיש קשר לכסף כי אם הוא מקבל תנאים טובים יותר מאאטרייג' הוא ילך אלייהם אבל אלו שיקליו האישיים.

תנסה לראות את החלק הפרסומי שבעניין לאאוטרייג יש אינטרס שהוא ייצג אותם על מנת להגדיל את המכירות ולכן יתנו לו תנאים טובים יותר. ועכשיו אליין יצטרכו לפעול על מנת "להחזיר" את הצרכנים לקנות את המוצרים שלהם. אם בהורדת מחירים או בדגמים חדשים\ משודרגים או מפרסם (מטיס) חדש וכד'.
לא שאני אומר שלאליין חסרים לקוחות אבל עדיין מבחינת ייצוג הוא יחסר להם.

ziki
07-12-2011, 08:34:32
משחק הכיסאות
היום אתה כאן מחר אתה שם.
המוצרים נשארו אותו דבר, אל תשכחו שאתם לא קונים את המטיסים אתם קונים את המסוקים וזה מה שחשוב באמת.
הפרסום גורם לאנשים להתרכז בעטיפה במקום במוצר.
בבחירת מסוק כנסו לפורומים בחו"ל, שאלו שם את השאלות וקראו את הדעות של האנשים והמפרט הטכני של המוצרים, הרבה יותר חשוב ונכון מכל הפרסומים חסרי המשמעות הללו.

שחר לזרוב
07-12-2011, 11:02:17
ברשותכם, אני רואה זאת מנקודת מבט קצת אחרת -

איתן גולדשטיין (הידוע בכינויו - תותי) האלוף האחד והיחיד פינה את מקומו בחברת OUTRAGE. החברה היתה צריכה מישהו שימלא את החור הענק שנוצר אחרי עזיבתו המפתיעה של תותי. BERT KAMMERER גילה שתותי עזב את OUTRAGE, קפץ על המציאה והציע לחברה להיות מטיס שלהם. חברת OUTRAGE שעדיין בשוק ובקושי הספיקה לעכל את עזיבתו המפתיעה של מר איתן גולשטיין שעד היום עשה לחברה המון המון המון כבוד בכל העולם, הסכימה לקבל לשורותיה את BERT מתוך תקווה שהוא יוכל להיכנס לנעליים הגדולות שתותי השאיר אחריו . . . . :cool:

BERT KAMMERER הוא מטיס מוכשר ומוכר בעולם. אחרי עזיבתו את קבוצת ALIGN לפני מספר חודשים, הוא התנסה בכמה מסוקים כדוגמת ה-WHIPLASH של חברת MINIATURE AIRCRAFT וה- GOBLIN של חברת SAB. מלבד היותו מטיס בחסד (לא כמו תותי כמובן . . . :rolleyes:) ל-BERT יכולות טכניות שיכולות לתרום לכל חברה שבה הוא יעבוד. אני בטוח ששיתוף הפעולה בין חברת OUTRAGE לבין BERT יעשה טוב לשני הצדדים וגם לנו כצרכנים. כל שנותר זה לאחל הצלחה לשניהם ולחכות ולצפות לבאות. :)

ziki
07-12-2011, 13:04:35
ברשותכם, אני רואה זאת מנקודת מבט קצת אחרת -

איתן גולדשטיין (הידוע בכינויו - תותי) האלוף האחד והיחיד פינה את מקומו בחברת OUTRAGE. החברה היתה צריכה מישהו שימלא את החור הענק שנוצר אחרי עזיבתו המפתיעה של תותי. BERT KAMMERER גילה שתותי עזב את OUTRAGE, קפץ על המציאה והציע לחברה להיות מטיס שלהם. חברת OUTRAGE שעדיין בשוק ובקושי הספיקה לעכל את עזיבתו המפתיעה של מר איתן גולשטיין שעד היום עשה לחברה המון המון המון כבוד בכל העולם, הסכימה לקבל לשורותיה את BERT מתוך תקווה שהוא יוכל להיכנס לנעליים הגדולות שתותי השאיר אחריו . . . . :cool:

BERT KAMMERER הוא מטיס מוכשר ומוכר בעולם. אחרי עזיבתו את קבוצת ALIGN לפני מספר חודשים, הוא התנסה בכמה מסוקים כדוגמת ה-WHIPLASH של חברת MINIATURE AIRCRAFT וה- GOBLIN של חברת SAB. מלבד היותו מטיס בחסד (לא כמו תותי כמובן . . . :rolleyes:) ל-BERT יכולות טכניות שיכולות לתרום לכל חברה שבה הוא יעבוד. אני בטוח ששיתוף הפעולה בין חברת OUTRAGE לבין BERT יעשה טוב לשני הצדדים וגם לנו כצרכנים. כל שנותר זה לאחל הצלחה לשניהם ולחכות ולצפות לבאות. :)

ברט קרמר הוא לא המטיס הטוב הראשון שעוזב את אליין ואליין לאורך כל הדרך עדיין מובילה במכירות אז על מה בדיוק המהלך הזה מעיד?

התשובה: כלום !

הכל מסתכם במי משלם או נותן יותר.

liran
07-12-2011, 13:25:32
ברט קרמר הוא לא המטיס הטוב הראשון שעוזב את אליין ואליין לאורך כל הדרך עדיין מובילה במכירות אז על מה בדיוק המהלך הזה מעיד?

התשובה: כלום !

הכל מסתכם במי משלם או נותן יותר.

לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר גם אם הייתי מתאמץ...
ואחרי שאמרתי את זה...גם אני רוצה ספונסר :mad::mad:
פשיו מצטער...לא יודע מה נכנס בי...הייתי חייב להוציא את זה מהסיסטם...:o
מה שבטוח, לילדים שלי יהיה אחלה "ספונסר", רק שירצו כבר להטיס משהו...;)

Hagay
07-12-2011, 14:48:08
lol
צודק

ziki
07-12-2011, 15:28:23
lol
צודק

להזכירך
את ההצגה הטובה בהטסות 3D נתן ונותן עד היום טארק והוא בכלל לא מתחרה ב 3D מאסטרס לא כי הוא לא טוב מספיק, זה פשוט לא מעניין אותו (כדבריו).
אני מאד אוהב את איתן, גם איך שהוא מטיס וגם כאדם/חבר ובאופן אישי אבל עם כל הכבוד על אילו נעליים גדולות אתם מדברים?
גם מטיסים טובים בעולם שלא מתחרים מוכרים את הסחורה כאמצעי שיווק, זה מושפע מאד מכמות ההופעות שלהם בעולם ובאירועים מרכזיים בהם השתתפו הרבה יותר מהעובדה האם הם מתחרים ואיפה הם השנה בדירוג העולמי.

asafh1
07-12-2011, 15:50:24
בסדר
ידיעה מרעישה ..... כולם בהלם .

די עבר אז עבר

שיהיה לו בהצלחה, אני בטוח שהוא קורא את הפירגון פה בפורום ותכף הוא יגיב .......

זה לא מה שיגרום לי ולמטיס הממוצע לקנות את מוצרי OUTRAGE .....

כל שירשור פה יוצא מפרופורציה

guyro
07-12-2011, 16:23:28
2 סרטים של ברט מטיס וולסיטי 90 ו-50:

http://helidaily.com/bert-kammerer-using-the-new-os-105-engine-with-his-new-velocity-90/

http://helidaily.com/bert-kammerer-testing-the-new-n2-50-size-helicopter-from-outrage-rc/

גבי א
07-12-2011, 17:13:15
גנדי, מסכים ב 100% עם כל מילה שכתבת.