PDA

צפייה בגרסה מלאה : סרטון AQ50 וריסוקון

yoshinoa
09-12-2011, 19:17:51
אני עכשיו עם השילדת קרבון מפוקסטק, שילדה מחורבנת! תושבות מנוע הכי גרועות בעולם, אני מזיז את התושבת עם המנוע ביד!!! הזמנתי כבר תושבות נורמליות חדשות.
המנועים הותיקים שלי DT700 כבר עברו המון ו-3 מתוך ה-4 זורקים בטירוף ולא מאוזנים, מעיין ראה בשבת שעברה כמה הם גמורים כבר.
הייתה רוח חזקה מאוד, אבל הרחפן היה יציב כמו תמיד עם כל התנאים הגרועים הללו, זה לוח מרשים ביציבות שלו.
אחרי טיסה של 9.5 דקות בדיוק, חשבתי להנחית ואז הרחפן פשוט איבד כוח והתהפך, בלי סיבה נראית לעין. התאים היו ב-3.7 ואין לי קאט אוף בבקרים.
הגופרו תפוסה עם אזיקונים לזרוע, בגלל זה יש "גלים" מהפרופים.
טסתי הרבה פעמים עם סוללות שירדו ל-3.3V והנחתתי בלי בעיה. זה היה מוזר. יכול להיות אפילו שתושבת אחת הסתובבה עם המנוע באוויר )מעיין אמר לי שנראה לו שזה יקרה(
אני לא יכול לדעת בוודאות, כי אחרי ההתהפכות כל המנועים זזו עם התושבות על הבומים כתוצאה מהנפילה.
זה קורה בערך ב-3 דקות בסרטון. אחרי זה יש קצת הטסה שלי ושל דרימר ביחד בשבת שעברה.

***הסרטון הוסרָ***

guy1a
09-12-2011, 22:19:32
נחמד :)

יש מצב שהג'יירואים ו/או האקסלרומטרים התיאשו מהויברציות .. התחממו או משהו .... לא ? ...
קרה לי פעם עם הלוח של פיו ..

s.mario
09-12-2011, 22:38:52
מדליק!
איפה איזור ההטסה הראשון?
אשמח להצטרף לאיזה סשן הטסות חפוז:o

yoshinoa
09-12-2011, 22:39:12
האקסל אמורים לתקן את הסחיפה של הג'יירואים בעקבות התחממות, לא הגיוני כל כך...
ככל שאני חושב על זה, נראה לי שמנוע הסתובב באוויר. גם רואים אותו מתהפך לכיוון שמאל כאילו בצד שם קרה משהו...

yoshinoa
09-12-2011, 22:41:53
מדליק!
איפה איזור ההטסה הראשון?
אשמח להצטרף לאיזה סשן הטסות חפוז:o
איתי, לא יצא לנו להפגש באמת, רציתי אבל העבודה לא נותת מנוח...:mad:
זה מאחורי היכל הספורט\אולם כדורסל של הפועל ירושלים בקרית יובל, קרוב לי לבית ואני הולך לשבור שם קריזים...
אני אדבר איתך נקבע שיהיה מזג אוויר יפה, לא רואים בסרטון אבל היו רוחות באמת חזקות.

guy1a
09-12-2011, 22:55:32
יצא לי בחמישי לשחק עם ה46 ברוח לא פשוטה בכלל

לדבר הזה יש יכולת לא מועטה. !!

אני לא מעלה סרטון לאחר בקשות הרחמים בעקבות התוצרת של מצלמת ריגול המעאפנה שלי ...

כמעט לא זז ברוח.

זה הבדל ענק מהסיני.

MDreamer
10-12-2011, 03:13:55
זה בוודאות תושבת מנוע שהסתובבה. מ2 סיבות:
1. הריסוק היה "עדין מדי" לתקלה שכיחה אחרת.. רוב התקלות האחרות נגמרות בצורה אגרסיבית הרבה יותר
2. יש לך סבסוב בנוסף לנפילה.. זה בהרכח אומר הטיה של דיסקת הפרופ

דבר אחרון, לא להעלות סרטים של הטסה במקום שיש בו ריכוז אוכלוסין/מקום אסור לטיסה אתה מסכן אחרים, את עצמך ובנוסף חושף את עצמך לצרות כי אתה מתעד את עצמך עובר על החוק ומישהו שנכנס ל eFly עלול לחשוב שהטסה כזאת זה דבר מקובל

מעיין:)

נ.ב.
הייתה שבת כיפית

yoshinoa
10-12-2011, 13:42:15
כן, הגעתי למסקנה שזו תושבת שהסתובבה, בין היתר בגלל הסבסוב וההטייה הקלה.
הסרטון הוסר.

הייתה אחלה שבת :)