התחברות

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! טיסן שלב שני

tamos
11-12-2011, 12:32:24
הי, מעוניין בהמלצות לטיסן שלב שני טוב.
חשבתי על כמה אופציות:
great planes escapade
סיגול
H9 pulse, קצת יקר.
מה מומלץ יותר?
גם ראיתי שהטיסנים ברובם מיועדים למנועי 40-55. איזה מנוע עדיף לשים 55AX או 46AX של OS? או שבכלל 4 פעימות?

adibenbasat
11-12-2011, 12:55:06
תחפש שרשורים שקשורים במנוע חיפוש, יש מלא שנפתחו עם השאלה שלך.
לדעתי, האסקפד הטיסן הכי מומלץ בתור שלב שני, קיט איכותי וטס נהדר גם ניטרו וגם חשמל.

tamos
11-12-2011, 12:57:03
ומה לגבי המנוע, איזה גודל מומלץ?
הקטע שבשרושים אחרים כל אחד מכוו למשהו אחר. אני פחות או יותר ננעלתי על 3 דגמים. כמו כן, שמתי לב שהמון ממליצים על האסקפייד.
אולי בסוף אני ילך עליו.

adibenbasat
11-12-2011, 14:41:28
ax46 הכי מומלץ לדעתי.

סתיו72
11-12-2011, 14:52:51
אחי, רק סיגול טיסן מדהים !! מכל הבחינות!

Barvze X100
11-12-2011, 22:55:15
אני מאד מאד הייתי ממליץ לכה לקנות את ה- Tiger 3 של Phoenix Model זה גם השלב שני שלי
אני מאד מאד מאד מרוצה ממנו, הוא כלכך סלחני ואווריובטי באוטו הזמן הוא אולי קצת פחות מהיר מה-escapde אבל בשלב הזה אתה לא צריך טיסן מהיר כזה
אם אתה שולט בטריינר שלך אז זה הזמן לעלות מדרגה, אני שמתי עליו מנוע O.S. 46 AX והא יושב עליו בול!
קניתי אותו מ-בני אברמוביץ (טיסן הקריות) במחיר מצחיק :http://www.maof-rc.co.il/182400/TIGER-3
הנה הטלפון שלי:050-9306770 תרגיש חופשי להתקשר מתי שבא לכה :cool:

Zzap
12-12-2011, 07:35:01
מניסיון עם שניהם, אסקפד שלי וסיגול של חבר,
אני יכול להגיד לך כמה דברים,
קודם כל, מבחינת טיסה, נהינתי יותר מהאסקפד, אך כשהוא היה אצלי הייתי כמה רמות מעל שלב שני, ככה שאני יודע איך זה יתאים לך,
הוא יותר אירובטי ומהיר, הסיגול יותר סלחני ויותר עצלן כזה, אך זה יכול ליהיות טוב ללימוד...
מבחינת המראות זה אותו הדבר בערך.
מבחינת נחיתות הסיגול יותר קל ונוח לנחיתה, קודם כל בגלל הגלגל אף שלו, וגם בגלל שהוא יותר איטי ויציב,
האסקפד בא במהירות נורא גבוהה לנחיתה, ודי קשה להנחית אותו, אפילו אני שממזמן עברתי את השלב שני, התקשתי לנחות עם האסקפד (גם הגלגל זנב לא תורם הרבה לנחיתה) :cool:

מבחינת איכות וקלות בנייה, האסקפד לוקח ובגדול, הרבה יותר איכותי וקל לבנייה, אין הדבקות בזנב (ברגים), וכמו כן איכות החומרים טובה מאוד!

מכאן זאת ההחלטה שלך,
בהצלחה!

tamos
12-12-2011, 14:17:20
היה ברור לי מההתחלה שהאסקפד יהיה קשה לנחיתה, בגלל גלגל הזנב.
מבחינת הטיסה עצמה אני לא מפחד, נהפוך הוא, אני מעדיף טיסן אירובטי יותר, שלא יתקע אותי מאחור.
מצד שני מה שמפחיד אותי זו הנחיתה. וכאן הסיגול טוב יותר לפי מה שהבנתי.
אבל, שוב אני מפחד שטיסן שלב שני שהוא קל מדי לנחיתה, בכל זאת גלגל אף, יתקע אותי שלב מאחור.בשביל נחיתה קלה יש טריינר.
מצד אחד אני פוחד מנחיתה קשה כמו באסקפד אבל מצד שני אני מעדיף נחיתה קשה, כי רק ככה אני ילמד ועכשיו זה הזמן, לא אחרי כמה טיסנים.
אני יחשוב על זה קצת, אם למישהו יש מה להוסיף, לכוון אותי מה עדיף(משהו סלחני יותר או קשה יותר) אני יותר מאשמח!
ד"א Zzap איזה מנוע ישב על שני הטיסנים?

Zzap
12-12-2011, 14:34:52
את האסקפד הטסתי עם מגנום 52 וגם OS46.
את הסיגול עם מגנום 52 וגם OS 40.

לדעתי תלך על האסקפד, לא תצטער, בהתחלה יהיה לך קצת קשה לנחות, אבל תסתדר,
עוד דבר, הוא דורש חיזוק בקטנה בכני נסע, כמה וכמה פעמים הוא נתלש לי עד שחיזקתי אותו, פשוט בגלל שקשה להנחית אותו, ועוד תוסיף לך תושבת כנסע חלשה יחסית= כל כמה טיסות תלישה.
זה משהו שהוא לא בעיה, ואל תקטול את האסקפד בגלל זה, זה שטויות...

tamos
12-12-2011, 14:38:20
קראתי עליו קצת והייתה המלצה להחליף את הגלגל זנב לגלגל sullivan.
ואיך ניתן לחזק אותו, אפוקסי אולי? או שזה מוברג עם ברגים ואפשר פשוט לוקטייט?