צפייה בגרסה מלאה : שאלה הטסם מסוק עם TURNIGY 9X ...
YarivD
15-12-2011, 10:40:20
שלום רב.
רציתי לשאול האם ישנם כאלה שמטיסים מסוקים עם שלט טורניג'י 9X ?
במידה וכן- האם אין לכם בעיות עם הזנב במצב שומר כיוון בג'ירו ?
ברשותי קופטר X-450 וג'ירו פוטאבה 401 - הזנב פשוט לא שומר כיוון במצב שומר כיוון (במצב לא שומר- הכל תקין). העסק אצלי מוגדר כך :
GYRO SENS = ACT
MODEL = GY
UPRATE = AVC 50%
DOWNRATE = NOR 50%
האם צריך להגדיר עוד משהו בנוסף ?
תודה לכל העונים.
יריב.
Friman
15-12-2011, 11:32:01
לא מכיר לא את השלט ולא את הג׳יירו, אבל בכל אופן הגיין שלך נשמע לי די גבוה.
תגדיר מה זה מבחינתך ״לא שומר כיוון״? יש נדידה איטית של הזנב לאחד הצדדים? רעידות מהירות? רעידות איטיות? זריקת זנב כשאתה מעלה מצערת?
kobigozlan
15-12-2011, 11:48:39
יש לשלט בעיה שהוא לא מאבד את האפס ואז זה גורד לנדידה ימינה או שמאלה לי זה קורה אני יודע על מה אתה מדבר
YarivD
15-12-2011, 14:10:13
הי.
לגבי הגיין- גם אם הוא הרבה יותר נמוך זה לא עוזר לצערי ...
כמו שמישהו כבר ענה כאן- יש נדידה לצד ימין וכשאתה מקזז יש נדידה לצד השני וכו' ...
כל מה שציינתי קרה בריחוף- עוד לא הגעתי למצב שבו אעלה את המצערת (ממש קשה לשלוט על המסוק ...)
יריב.
eli-f
15-12-2011, 14:11:06
סכנת נפשות
+100
rafulikos
15-12-2011, 16:11:06
סכנת נפשות
+1
spooky
LiorNT
16-12-2011, 06:39:07
אני גם מטיס עם השלט הזה.
לא מוכרת לי התופעה שאתה מדבר עליה.
מה שכן... עד היום כשהרמתי מצערת בצורה קיצונית הזנב נזרק.
עד עכשיו חשבתי שאולי זה פסיכולוגי ואולי אני דוחף קצת את הסטיק אבל מכיוון ומישהו כאן הזכיר את זה אז...
זו תופעה מוכרת בשלט הזה??? יש אפשרות לתקן את זה או שאני כבר אחשוב לכיוון של ספקטרום?
rafulikos
16-12-2011, 07:36:55
אני גם מטיס עם השלט הזה.
לא מוכרת לי התופעה שאתה מדבר עליה.
מה שכן... עד היום כשהרמתי מצערת בצורה קיצונית הזנב נזרק.
עד עכשיו חשבתי שאולי זה פסיכולוגי ואולי אני דוחף קצת את הסטיק אבל מכיוון ומישהו כאן הזכיר את זה אז...
זו תופעה מוכרת בשלט הזה??? יש אפשרות לתקן את זה או שאני כבר אחשוב לכיוון של ספקטרום?
תחשוב לכיוון ספקטרום ...
אפשר למצוא אותו במחירים סבירים ביד שניה .
Yoav Lahav
16-12-2011, 10:06:05
סכנת נפשות
תחליף מהר את השלט הזה למשהו איכותי לפני שיקרה משהו במקרה הטוב רק למסוק ומקרה הגרוע
למישהו.
eli-f
16-12-2011, 16:26:36
מה התקציב שלך לשלט?
saportas
16-12-2011, 18:42:12
תוריד את הMANUAL של הג'ירו פוטאבה 401 שם יש הסבר על שומר זנב
איזה סרוו יושב על הבום ?
rberkner
16-12-2011, 21:47:32
Liornt
התופעה של זריקת זנב מוכרת.
לא קשורה לסוג הרדיו.
קשורה לטיב הגירו, כייון גירו, להבי זנב, כיוונים והתאמות של זוויות הפסיעה של להבים ראשיות וזנב, סרוו זנב וכנראה עוד כה דברים.
אז אין קשר לאיכות השלט אבל ההחלטה על השלט שלך...
wind556
16-12-2011, 22:37:42
יריב ידידי המאד יקר, כבר אמרתי לך בטלפון ואחזור על זה כאן לטובת כולם:
השלט הזה לא מתאים למסוקים, לכל היותר לצעצועי קלקר.
יש היום בעולם הרחב מבחר שלטים באיכויות מדהימות ובמחירים מצויינים.
אולי אערוך פוסט המכיל בתוכו את כל הששלטים החביבים עלי
התחביב הזה מחייב שלט איכותי, לא ניתן לעקוף את זה.
אתה לא תראה אף מטיס מנוסה שמטיס איתו מסוק, למעט כאלה שרכשו בתחילת דרכם ועכשיו חוסכים לשלט אמיתי.
saportas
17-12-2011, 08:26:57
http://youtu.be/nZhyzrJtjCw?hd=1
ציטוט After having gained a bit more confidence after the last bit of hovering I've also flown around some more with the Hughes MD500e now. I think it might still actually be a bit tail heavy and you'll notice that in nose-in flight for a bit. I'm thinking about adding a little more weight to the nose, about 20gr or so. Not sure yet.
I really like the scale fuselage. Also I am flying with the Turnigy 9X v2 transmitter now, which proves to be a great buy as well. Cheap, but so far very reliable
rafulikos
17-12-2011, 08:36:45
http://youtu.be/nZhyzrJtjCw?hd=1
ציטוט After having gained a bit more confidence after the last bit of hovering I've also flown around some more with the Hughes MD500e now. I think it might still actually be a bit tail heavy and you'll notice that in nose-in flight for a bit. I'm thinking about adding a little more weight to the nose, about 20gr or so. Not sure yet.
I really like the scale fuselage. Also I am flying with the Turnigy 9X v2 transmitter now, which proves to be a great buy as well. Cheap, but so far very reliable
עם דגש חזק על ה so far ...
Boogle
17-12-2011, 08:56:01
אף אחדלא הציע לפותח השרשור להשקיע 55$ וחצי שעה של התעסקות ולשדרג לשלט את התוכנה.
אז אני מציע לו!
אפילו עודד נפטר מהדיאיכס7 שלו. ... (מצטער, אחרי נאומים חוצבי להבות על כך שלא צריך לעולם שום שלט אחר, אני לא קונה את "סיפור" השדרוג)
Sent from my ARCHOS 80G9 using Tapatalk
nirozen
17-12-2011, 09:20:15
אני מטיס עם clone X9 את ה copterx 450pro
ואני חייב לציין שאני ממש נהנה איתו
כל הקיזוזים שקשורים לrudder על אפס??? כולל subtrim או stnttrim ? ואחרי שדאגת שכל הקיזוזים אפס הוא עולה יציב לאויר בלי שומר זנב?
החוט של הרגישות של הגירו מחובר לערוץ 5 במקלט?
כיוונת לימיטים?(
אולי משהו מכני במסוק ? כמו חופש יתר איפהשהו בזנב או ציר זנב עקום שגורם לרעידות ומשגע את הגירו?
שב על ה מדריך של ה 401 ותקרא אותו טוב אולי משהו ששכחת לעשות אני פשוט לא יצא לי להתעסק עם ה 401 עדיין אז אני לא מכיר אותו
ואני חייב לציין שבהתחלה גם לי היו סחיפות זנב בעומס גבוה אבל אחרי שהעלתי את הגיין בשלט ל 62 (בדיוק כשנדלקה לי ה נורה השלישית בlogitech 2100t) הכל הסתדר!!
אצלי בכל אופן זה מוגדר כך :
gyro sens
stata act
uprate nor 062
dnrate nor 062
model gy
בהצלחה
nirozen
17-12-2011, 09:27:03
אני מטיס עם clone X9 את ה copterx 450pro
ואני חייב לציין שאני ממש נהנה איתו
כל הקיזוזים שקשורים לrudder על אפס??? כולל subtrim או stnttrim ? ואחרי שדאגת שכל הקיזוזים אפס הוא עולה יציב לאויר בלי שומר זנב?
החוט של הרגישות של הגירו מחובר לערוץ 5 במקלט?
כיוונת לימיטים?(
אולי משהו מכני במסוק ? כמו חופש יתר איפהשהו בזנב או ציר זנב עקום שגורם לרעידות ומשגע את הגירו?
שב על ה מדריך של ה 401 ותקרא אותו טוב אולי משהו ששכחת לעשות אני פשוט לא יצא לי להתעסק עם ה 401 עדיין אז אני לא מכיר אותו
ואני חייב לציין שבהתחלה גם לי היו סחיפות זנב בעומס גבוה אבל אחרי שהעלתי את הגיין בשלט ל 62 (בדיוק כשנדלקה לי ה נורה השלישית בlogitech 2100t) הכל הסתדר!!
אצלי בכל אופן זה מוגדר כך :
gyro sens
stata act
uprate nor 062
dnrate nor 062
model gy
בהצלחה
בוגל היקר
עודד הפסיק להטיס DX7 או לא הפסיק זה בכלל לא משנה, לא צריך לחפש קונספרציות, לטעמי פשוט בחר לקנות מערכת יותר חדישה ובחר במערכת טובה מאד.
אף אחד לא אמר אף פעם שה DX7 זו המילה האחרונה ולהזכירך השלט הזה יצא מזמן לשוק, צריך להתחדש גם מדי פעם ולא תמיד כתוצאה מאכזבה.
אישית אני עדיין מטיס עם DX7 (אותו שלט שנקנה על ידי איי שם ב 2006 ומשרת נאמנה כל שבוע).
אני מחזיק 2 מסוקים ששווים לא מעט כסף (אתה מוזמן להציץ באלבומים שבפרופיל שלי ולהתרשם), אלו (למרבה הפתעתך) טסים כאמור עם השלט המדובר.
הנסיון הזה מספק אותך או שאתה עדיין סבור שאני לא מבין על מה אני מדבר?
ובקשר ל 9X, סכנת נפשות בכל מה שקשור במסוקים (בפעם המיליון לאלו שעדיין מתקשים להבין)
השלט הזה סובל מחוסר אמינות קשה ביותר, רמת גימור שלא ראויה לשלט של סימולטור וזו הבעיה העיקרית שלו.
זה שיש לו מודול שידור טוב ושהוא תומך בשיטות כאלו או אחרות ובמספר ערוצים כזה או אחר זה לצערי לא מספיק כדי להפוך אותו לשלט ראוי.
סטיקים לא לינארים, תנועות לא רציפות, בעיות בגרסאות תוכנה, אלו רק חלק מהבעיות שיש בו אז בשביל מה להכנס בכלל לסרט הרע הזה?
rafulikos
17-12-2011, 13:11:51
בוגל היקר
עודד הפסיק להטיס DX7 או לא הפסיק זה בכלל לא משנה, לא צריך לחפש קונספרציות, לטעמי פשוט בחר לקנות מערכת יותר חדישה ובחר במערכת טובה מאד.
אף אחד לא אמר אף פעם שה DX7 זו המילה האחרונה ולהזכירך השלט הזה יצא מזמן לשוק, צריך להתחדש גם מדי פעם ולא תמיד כתוצאה מאכזבה.
אישית אני עדיין מטיס עם DX7 (אותו שלט שנקנה על ידי איי שם ב 2006 ומשרת נאמנה כל שבוע).
אני מחזיק 2 מסוקים ששווים לא מעט כסף (אתה מוזמן להציץ באלבומים שבפרופיל שלי ולהתרשם), אלו (למרבה הפתעתך) טסים כאמור עם השלט המדובר.
הנסיון הזה מספק אותך או שאתה עדיין סבור שאני לא מבין על מה אני מדבר?
ובקשר ל 9X, סכנת נפשות בכל מה שקשור במסוקים (בפעם המיליון לאלו שעדיין מתקשים להבין)
השלט הזה סובל מחוסר אמינות קשה ביותר, רמת גימור שלא ראויה לשלט של סימולטור וזו הבעיה העיקרית שלו.
זה שיש לו מודול שידור טוב ושהוא תומך בשיטות כאלו או אחרות ובמספר ערוצים כזה או אחר זה לצערי לא מספיק כדי להפוך אותו לשלט ראוי.
סטיקים לא לינארים, תנועות לא רציפות, בעיות בגרסאות תוכנה, אלו רק חלק מהבעיות שיש בו אז בשביל מה להכנס בכלל לסרט הרע הזה?
+1
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.