התחברות

צפייה בגרסה מלאה : שאלה כלי עבודה למסוק

yuvalnet
19-12-2011, 21:45:50
היי עברתי פה על הסרטון מה צריך אבל לא היה ברור לי חלק מהשמות שהוא השתמש
וגם בדקתי לגבי מברגי אלן יש ים של סוגים
מישהו טס להונג קונג שבוע הבא ואני רוצה שיביא לי את הדברים
העניין שהוא לא מבין ולכן אני רוצה לתת לו מידע מדוייק מה צריך ומה לא לקנות
1. סווש משהו שמכוון ציר ראשי?
2.מד פיץ (מסוק הוריקן 425)?
3.בולינג פלייר?
4.מברגי אלן מידות 1.5-4 ?
5.לוקטייד ?

Friman
20-12-2011, 07:18:41
מברגי הלן קנה סט מברגי אלן של Align, 1.5,2,2.5 ו3 מ״מ. זה סט של ארבעה מברגים עולה סביב 20$ נדמה לי. יש עוד הרבה סוגים טובים אבל של אליין מאד נפוץ והוא ימצא אותו בקלות.
לוקטייט זה סוג של חומר הדבקה לקיבוע ברגים. יש המון חברות, לחברות שונות יש שמות שונים. אתה צריך לוקטייט בחוזק חלש, לרוב הוא מגיע בצבע כחול. יש של חברת אליין שנקרא holdtite, הוא מגיע בסט של שניים - כחול וירוק. הכחול לברגים, הירוק לקיבוע מיסבים. אני לא יודע אם צריך ירוק בבניית ההוריקן, ב500 שלי לא היה בו צורך. כדאי כבר לקנות את הסט שמגיע גם עם גריז לבן - צריך כזה למיסבי הלחץ ולמיסב החד כיווני. תבדוק אם הגריז והלוקטייט לא מגיעים עם הקיט של ההוריקן ברוב המסוקים זה מגיע עם הקיט. אם אתה רוצה רק לוקטייט לברגים יש לוקטייט כחול של חברת לוקטייט, מספר 42 אם אני לא טועה
Swash leveler - אתה צריך כזה שמתאים לציר של מסוק 500. יש של חברות מוכרות כמו אליין וגאווי, אני משתמש בשל טורניג׳י והוא 100%.
מד פיטץ׳ - כנ״ל. לוודא שמתאים למסוקי 500. לי יש של טורניג׳י, לבן. השם באנגלית זה pitch gauge
Ball link plyer- יש של המון חברות. לי יש של הובי קינג והוא לא הכי מוצלח בעולם, אבל אני מסתדר איתו. ממליץ לקנות של align הבנתי ששלהם טוב מאד. *

SEVEN
20-12-2011, 09:43:05
תיקון קטן: לוקטייט הוא מותג ולא מוצר, המוצר נקרא Threadlocker.

Friman
20-12-2011, 09:49:35
ידוע, לא רציתי לסבך את הבחור.