PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! קניתי מסוק יד 2 במצב חדש

תומרע
23-12-2011, 18:37:22
שבת שלום ! אני חדש פה ...

לפני שבוע קנית את המסוק הבא e flite blade sr עם השלט של ספקטרום

קניתי אותו במחיר זעום של 350 שקל כולל ארגז אלומיניום והוא במצב חדש אך הייתי צריך להחליך מספר חלקים במחיר 120 שקל (דרך האיביי )

בזמן ההמתנה למשלוח התאמנתי בסימולטור טיסה של dynam עם התוכנה של pheonix 3.0 שקיבלתי יחד עם המסוק והלך לי מעולה אחרי שבועיים אימונים הצלחתי להטיס כולל היפוך וכו'.

יש לי מס' שאלות :
1.שניסיתי להדליק את המסוק שלי הוא נדלק עפ"י ההוראות שקראתי ביו טיוב אך שמתי לב שאני מרים את הסטיק הרוטור מסתובב ואחרי 3 שניות מפסיק - כאילו מגיע לנוקדה של עומס ומפסיק מה יכול לגרום לכך ?
. המנוע האחורי עובד רק לכיוון אחד :( מה שאומר שאני לוקח את הסטיק השמאלי לכיוון ימין הרוטור מסתובב אך שאני לוקח אותו שמאלה הוא לא מגיב כנ"ל שאני מזיז את הזנב לקבל תגובה מהגירו נגד הכיוון הוא מתחזק ועם כיוון הסיבוב הוא פשוט מפסיק הוא לא מתקן ....

מה יכול להיות ? חיבור לא נכון למשדר? מנוע תקול? או שמה העסקה לא הייתה שווה את הסכום הזה

תודה לכל העונים אני חדש פה וכן ניסיתי לחפש בפורומים אך ללא הועיל תודה מראש חג שמח ושבת שלום ....

wind556
23-12-2011, 18:57:26
1- צריך לבדוק בפועל, ולא בהתכתבות
2- רוטור הזנב שלך תקין לגמרי, עליך ללמוד את הפיזיקה והמכאניקה של מסוקים כדי לדעת מיד שהוא תקין
3- העיסקה נשמעת סבירה ביותר, אין לי מושג מה קיבלת, אבל במושגי מסוקים זה כסף קטן מאד.

אם יהיו לך שאלות נוספות, אתה תמיד מוזמן ליצור קשר

תומרע
23-12-2011, 18:59:54
עודד יצא לי לדבר איתך טלפונית אני עוד יפגש איתך אבל משום מה הסטיק של הזנב ימינה עובד ושמאלה לא וגם העיניין של הסיבוב של הרוטור נראה לי שהוא לא היה אמור להפסיק אחרי 3 שניות כי ממה שאני מכיר מהסולו פרו שאתה מרים סטיק יסתובב הרוטור עד שתוריד או יגמר הסוללה

Friman
23-12-2011, 19:50:49
הזנב שלך רוב הסיכויים תקין כמו שכתב לך עודד. הרוטור הראשי מסתובב עם כיוון השעון ודוחף את גוף המסוק כנגד כיוון השעון. לכן כדי שהמסוק יישאר יציב קדימה, יש את רוטור הזנב שמתנגד לנטיית המסוק כנגד כיוון השעון ע״י דחיפה של הזנב ימינה כהתנגדות לנטייה שמאלה שיוצר הרוטור הראשי. כשאתה מנסה לפנות ימינה - יש צורך ביותר תיקון בזנב. כשאתה פונה שמאלה צריך לתקן פחות בזנב ואז במסוק יפנה מעצמו שמאלה בגלל ההתנגדות לסיבוב הרוטור הראשי. בהטיה חדה שמאלה ייתכן מצב שרוטור הזנב מפסיק לגמרי לפעול.
לגבי הרוטור הראשי - זה כבר לא נשמע תקין אך את הזיבה לזה לא תמצא רוב הסיכויים בהתכתבות. גם את זה עודד כתב למיטב זכרוני. *

תומרע
24-12-2011, 09:31:41
אוקיי תודה רבה כן עכישו הבנתי ומה אולי יכול להיות שהסוללה לא טעונה מספיק ?

Friman
24-12-2011, 10:57:44
לא נשמע ככה. אבל אני לא מכיר את הדגם הזה. תנסה לאתר מישהו שיש לו כזה ותתייעץ איתו.