התחברות

צפייה בגרסה מלאה : שאלה עזרה בהתקנת גיירו ל- TREX 600

moshe_heli
02-01-2012, 19:05:21
היי חברים
האמת שניסית לחפש בפורום הסבר להתקנת ג'יירו והתעייפתי בעמוד 43
זה מסוק של אליין דגם TREX 600 חשמלי הדור הקודם (עם flybar )
יש לי גיירו של חברת LOGICTECH דגם LTG-6100T + סרוו (זה מגיע בסט)
יש לי שלט של JR דגם XP9303
אני לא מבין איך אני מכייל את הגיירו, מה הוא צריך לעשות? , אני מבין מה התפקיד שלו ומבדיקה אני רואה שהוא מגיב טוב
במידה ואני מזיז את המסוק לצדדים (מדמה סחיפה) הוא מזיז את הסרוו וכאילו מתקן.
שאני מזיז את הסטיק הוא זז כמו שצריך אבל הוא גורם לסרוו לזוז יותר מידי והרוטו זנב מגיע לנקודות קיצון (אני חושב שזה לא תקין)
שאלה לפי מה שאני מבין התפקיד הראשי של הרוטו זנה הוא ליצור דחיפה כנגד סיבוב הלהבים וכך הוא לא מסתובב סביב עצמו, כמובן ששינוי הסטייה של רוטור זנב מסובבת את המסוק לכיוון מנדרש.
אני לא מבין באיזה מצב סרק לההבים צריכים להיות הבנתי שיש משהו שנקרא נעילת זנב.
איך מכיילים את השלט? והאם זה בסדר שאני מזיז את הסטיק ומחזיר לנקודת האמצע הלהבים צריכים לחזור למצב הקודם או שהם צריכים לשנות זוית ולא לחזור לנקודה הקודמת.
הייתי שמח לקבל הסבר בנושא אני קצת לחוץ להעלות את המסוק לאוויר בלי להבין מה בדיוק צריך לעשות.
בתודה מראש

kal1311
02-01-2012, 19:41:50
משה

לפי השאלות שלך אני מציע לך בדחיפות להפגש עם מישהו בעל ידע בתחום שיסביר לך וידריך אותך בכל מה שנוגע לכיול והטסה של מסוק.
אתה מחזיק כלי רצח בידיים
וזה ממש לא הזמן להיות לחוצים לעלות לאויר כשאתה לא מתמצא בתחום
אתה עלול לפצוע את עצמך ואחרים.
יש פה שרשורים של מדריכים ללא תשלום שישמחו לעזור לך

בהצלחה

סאונד בראש
02-01-2012, 20:04:20
אני מכיר את הלהט של להרים אותו לאוויר
אבל בלי ניסיון יש סיכוי טוב שזה יגמר במיקרה הטוב ריסוק 99% בטוח ( תיקון סדר גודל 500 ש"ח ואז כיוונים שאין לך מושג איך לעשות )
במקרה הרע פגיעה בנפש או ברכוש

moshe_heli
02-01-2012, 22:46:38
קבלתי הסבר מדוייק

rafulikos
03-01-2012, 04:27:12
רגע רגע , סימולטור כבר יש לך ???
אני חושב שזאת השאלה הראשונה שצריכה להשאל , לפני כיולים וכיוונים .

moshe_heli
03-01-2012, 12:12:35
כן יש לי סימולטור של realflight G4 ואני מטיס טוב, ריחופים נחיתות יפות, 3D אבל לא במקצועיות (אני משתמש בסימולטור כבר 3 חודשים)
בלי קשר אני מטיס טיסנים כבר 10 שנים, עולם המסוקים הוא חדש לי יחסית.
מצאתי כמה מדריכים שמסבירים על נושא הגיירו אבל אני צריך עזרה בנושא הגיירו הספציפי שלי, LOGICTECH דגם LTG-6100T.

נ.ב אני לא צריך הסברים כמו "זה כלי רצח" אני מבין מאוד עם מה יש לי עסק ואני ממש לא ילד, אשמח לקבל עזרה מהמקצוענים.
בנוסף אם שווה לעשות הסבה 3G FBL . או שזו השקעה מיותרת בשלב זה?

Friman
03-01-2012, 13:13:56
כמתחיל מאד לא סביר שתרגיש את ההבדל בין הטסה עם פלייבר לפלייברלס. לדעתי זו הוצאה מיותרת להוציא בשלב זה כשאפילו לא הטסת את המסוק כלל. מה גם שיש כיום מערכות פלייברלס עדיפות על ה3G, למיטב הבנתי הבלתי מומחית בעליל.
לגבי הדרכה- מעולה שאתה בעל נסיון בטיסנים אבל מסוק זה לא טיסן. כיוון של מסוק זו מיומנות מורכבת שצריך ללמוד מבעל נסיון, לימוד התאוריה מסרטונים והוראות כתובות באינטרנט זה בסיס טוב וחשוב, אך איננו מספיק. אני מצטרף להמלצה לקבל הדרכה מבעל נסיון.