moshe_heli
02-01-2012, 19:05:21
היי חברים
האמת שניסית לחפש בפורום הסבר להתקנת ג'יירו והתעייפתי בעמוד 43
זה מסוק של אליין דגם TREX 600 חשמלי הדור הקודם (עם flybar )
יש לי גיירו של חברת LOGICTECH דגם LTG-6100T + סרוו (זה מגיע בסט)
יש לי שלט של JR דגם XP9303
אני לא מבין איך אני מכייל את הגיירו, מה הוא צריך לעשות? , אני מבין מה התפקיד שלו ומבדיקה אני רואה שהוא מגיב טוב
במידה ואני מזיז את המסוק לצדדים (מדמה סחיפה) הוא מזיז את הסרוו וכאילו מתקן.
שאני מזיז את הסטיק הוא זז כמו שצריך אבל הוא גורם לסרוו לזוז יותר מידי והרוטו זנב מגיע לנקודות קיצון (אני חושב שזה לא תקין)
שאלה לפי מה שאני מבין התפקיד הראשי של הרוטו זנה הוא ליצור דחיפה כנגד סיבוב הלהבים וכך הוא לא מסתובב סביב עצמו, כמובן ששינוי הסטייה של רוטור זנב מסובבת את המסוק לכיוון מנדרש.
אני לא מבין באיזה מצב סרק לההבים צריכים להיות הבנתי שיש משהו שנקרא נעילת זנב.
איך מכיילים את השלט? והאם זה בסדר שאני מזיז את הסטיק ומחזיר לנקודת האמצע הלהבים צריכים לחזור למצב הקודם או שהם צריכים לשנות זוית ולא לחזור לנקודה הקודמת.
הייתי שמח לקבל הסבר בנושא אני קצת לחוץ להעלות את המסוק לאוויר בלי להבין מה בדיוק צריך לעשות.
בתודה מראש
האמת שניסית לחפש בפורום הסבר להתקנת ג'יירו והתעייפתי בעמוד 43
זה מסוק של אליין דגם TREX 600 חשמלי הדור הקודם (עם flybar )
יש לי גיירו של חברת LOGICTECH דגם LTG-6100T + סרוו (זה מגיע בסט)
יש לי שלט של JR דגם XP9303
אני לא מבין איך אני מכייל את הגיירו, מה הוא צריך לעשות? , אני מבין מה התפקיד שלו ומבדיקה אני רואה שהוא מגיב טוב
במידה ואני מזיז את המסוק לצדדים (מדמה סחיפה) הוא מזיז את הסרוו וכאילו מתקן.
שאני מזיז את הסטיק הוא זז כמו שצריך אבל הוא גורם לסרוו לזוז יותר מידי והרוטו זנב מגיע לנקודות קיצון (אני חושב שזה לא תקין)
שאלה לפי מה שאני מבין התפקיד הראשי של הרוטו זנה הוא ליצור דחיפה כנגד סיבוב הלהבים וכך הוא לא מסתובב סביב עצמו, כמובן ששינוי הסטייה של רוטור זנב מסובבת את המסוק לכיוון מנדרש.
אני לא מבין באיזה מצב סרק לההבים צריכים להיות הבנתי שיש משהו שנקרא נעילת זנב.
איך מכיילים את השלט? והאם זה בסדר שאני מזיז את הסטיק ומחזיר לנקודת האמצע הלהבים צריכים לחזור למצב הקודם או שהם צריכים לשנות זוית ולא לחזור לנקודה הקודמת.
הייתי שמח לקבל הסבר בנושא אני קצת לחוץ להעלות את המסוק לאוויר בלי להבין מה בדיוק צריך לעשות.
בתודה מראש