התחברות

צפייה בגרסה מלאה : אוף! בא לי XG8 של JR !!! איך אני מביא אותו ???

Scooter007
09-01-2012, 09:59:38
אחרי שראיתי את השלט הזה אצל עודד אני פשוט לא יכול להפסיק לחשוב על לשדרג את שלי לאחד כזה.
המחירים בחו"ל סבירים אך מאחר ואין FCC הוא לא יכול לעבור במכס ומידה ויעצר שם וגם הבנתי שלא תהיה אפשרות לשלוח אותו בחזרה לשולח.

מה עושים ? :(

AMIR
09-01-2012, 16:05:35
ולכן, עליך ליישר קו עם החברים לצוות ולהתקדם לפוטאבה 8FG.
סתם, סתם אחי אני יודע כמה אתה רוצה אותו...
תארגן לך נסיעה לגרמניה עם ביקור באוודי ונמצא דרך להסליק שני מערכות לארץ :)

או שאני יכול לעניין אותך עם זה:https://www.quickuk.eu/products/3135/webshop_categories/radio___electronics/radio_systems/spektrum_dx7s_radio_system_spm7800eu.html :cool:

Scooter007
09-01-2012, 16:09:45
8FG ????
סתם עגלה.... פוטבה??? חרא של חברה ! :-)
יש מצב לנסיעה ל BMW ולאו דווקא AUDI , יש מצב למצוא את הקשקוש הזה באירופה ? (תמיד אפשר לשלוח לחברים שם)

ולכן, עליך ליישר קו עם החברים לצוות ולהתקדם לפוטאבה 8FG.
סתם, סתם אחי אני יודע כמה אתה רוצה אותו...
תארגן לך נסיעה לגרמניה עם ביקור באוודי ונמצא דרך להסליק שני מערכות לארץ :)

Friman
09-01-2012, 16:11:31
כמו שעודד הביא אותו...
ואם כבר אתה קופץ לטייוואן תביא איתך איזה X5. או X7. או X6, אם ייצא עד אז ;)

Scooter007
09-01-2012, 16:15:44
אני מבין שנפתח לך התאבון ... מה קורה עם הפליפים ? ניסית משהו ? הטסת כבר באיידל ?

כמו שעודד הביא אותו...
ואם כבר אתה קופץ לטייוואן תביא איתך איזה X5. או X7. או X6, אם ייצא עד אז ;)

AMIR
09-01-2012, 16:35:43
נראה לי שלגרמניה אפשר יהיה להביא אותו דרך RC711 או אחד האתרים הבריטים, נראה אחלה פתרון יאללה תתחיל לברר מי נוסע ומתי ונעשה שתי נגלו עם שני משדרים.

אם זה כך אני מפרסם את שלי למכירה...

guyro
09-01-2012, 17:06:35
יוסי, אחד החברה הזמין מ- RC711.COM וסיכם איתם שאם לא יעבירו לו אתהשלט בגלל החוסר ב-FCC הוא יוכל להחזיר להם את השלט חזרה ויקבל את כספו חזרה בניכוי עלות המשלוח חזרה.

זה הצליח לו...

Ice00
09-01-2012, 17:32:12
אני הזמני דרך RC711 השלט הגיע ובמזל לא נעצר במכס.

Scooter007
09-01-2012, 17:50:01
ועכשיו ברמה המקצועית... הוא שווה את זה? הוא באמת טוב?

יוסי, אחד החברה הזמין מ- RC711.COM וסיכם איתם שאם לא יעבירו לו אתהשלט בגלל החוסר ב-FCC הוא יוכל להחזיר להם את השלט חזרה ויקבל את כספו חזרה בניכוי עלות המשלוח חזרה.

זה הצליח לו...

Sent from my Nexus One using Tapatalk

kobigozlan
09-01-2012, 18:13:12
אפשר לעשות בו את כל שעולה על רוחך לשים כפתורים איפה שרק בא לך ולשחק עם הגרפים איך שתרצה
אני שיחקתי בו קצת אצל עודד וזה היה חוויה
אין ספק שחשקה נפשי באחד כזה אבל עניין המקלטים המחיר והסיכון עצרו אותי

Scooter007
09-01-2012, 18:31:18
עניין המקלטים? למה אתה מתכוון? המחיר שלהם?

אפשר
לעשות בו את כל שעולה על רוחך לשים כפתורים איפה שרק בא לך ולשחק עם הגרפים איך שתרצה
אני שיחקתי בו קצת אצל עודד וזה היה חוויה
אין ספק שחשקה נפשי באחד כזה אבל עניין המקלטים המחיר והסיכון עצרו אותי

Friman
09-01-2012, 21:31:24
אני מבין שנפתח לך התאבון ...
תאבון זה בריא. אבל לא כל מה שרוצים בעיניים אוכלים בסוף..לא? אני רוצה המון דברים: טיסן (אני אבוא אליך לשיעור הטסה..), פיוז'ן 50, רחפן, ציוד FPV, גובלין SAB, אולי איזה TDR פעם; הרשימה ארוכה, אבל... הכל בעיתו, כמו שאומרים. יש זמן, לא ממהרים לשום מקום.

מה קורה עם הפליפים ? ניסית משהו ? הטסת כבר באיידל ?
שבועיים עמוסים, לא יצא לי כל כך לעשות סימולטור. וגם לא זמן לשבת על המסוק לכיווני זוויות וגרפים. וקודם כל לפני הכל אני רוצה לפתור את הקטע הזה עם המרכז כובד אחורה. בקיצור, תרוצים... תאמין לי כשיגיע תדע. עד כה קפיצות המדרגה שלי היו בשטח בהחלטה של רגע שנשבר לי מהמוכר ואני רוצה לעשות עוד צעד קדימה, והופ - הצליח (או שלא). אני צריך עוד כמה סוללות עד שאשתעמם מהשלב הנוכחי ואז אני מניח שזה כבר יגיע בעצמו כי טכנית בסימולטור אני שולט גם בפליפים אחורה וגם ברולים לצדדים.

kobigozlan
09-01-2012, 22:53:39
עניין המקלטים? למה אתה מתכוון? המחיר שלהם?

כן זה DSMS או DSMX לא יודע משהו כזה בקיצור יקרים וזאת גם שיטה חדשה ככה שכדי לראות אותה קצת

AMIR
10-01-2012, 08:03:55
השיטה היא DMSS והיא אכן חדשה אך JR ידועים באמינות שלהם ולכן אני לא מטיל ספק באיכות השידור.
DSMX היא שיטת השידור החדשה של ספקטרום ואני חושב שיש קצת חבלי לידה בכל מה שקשור בהתאמת מקלטים מסויימים למשדרי הDSMX.

לגבי עלויות המקלטים? אני לא חושב שעלויות המקלטים החדשים של JR יקרים יותר או בהבדל משמעותי מהמקלטים של פוטאבה או ספקטרום.

גם לי המשדר הזה קורץ מאד, אבל אני לא קופץ מהר כל כך להחליף את הפוטאבה 8FG שעדיין בעיניי הוא פסגת הטכנולוגיה, אולי אין לו טלמטריה אבל כל עניין ה S.BUS מדהים בעיניי
ומקל על החיים בצורה בלתי רגילה.

בקיצור יוס, כשתתייאש מלחפש דרכים להביא את ה JR נסדר לך כבר פוטאבה 8FG :cool:

Scooter007
10-01-2012, 09:03:01
תאבון זה בריא. אבל לא כל מה שרוצים בעיניים אוכלים בסוף..לא? אני רוצה המון דברים: טיסן (אני אבוא אליך לשיעור הטסה..), פיוז'ן 50, רחפן, ציוד FPV, גובלין SAB, אולי איזה TDR פעם; הרשימה ארוכה, אבל... הכל בעיתו, כמו שאומרים. יש זמן, לא ממהרים לשום מקום.

איזה ילדים אנחנו , לא נחים לרגע...
היום הבן שלי (בן שנתיים וחצי) נכנס בבוקר לאוטו וראה את המסוק של אריאל (450) והחליט שגם הוא רוצה ובצבע ירוק, עכשיו יש לי סיבה להביא גובלין, זה לא בשבילי, זה לילד ... :-)
ד"א - יש לי שיעור חדש למטיסי טיסנים - איך פוגעים בחוט חשמל 250 מטר ממך... מומלץ לכאלו שמחפשים תירוץ להטיס כבר את המסוק שצובר לו אבק על המדף....

שבועיים עמוסים, לא יצא לי כל כך לעשות סימולטור. וגם לא זמן לשבת על המסוק לכיווני זוויות וגרפים. וקודם כל לפני הכל אני רוצה לפתור את הקטע הזה עם המרכז כובד אחורה. בקיצור, תרוצים... תאמין לי כשיגיע תדע. עד כה קפיצות המדרגה שלי היו בשטח בהחלטה של רגע שנשבר לי מהמוכר ואני רוצה לעשות עוד צעד קדימה, והופ - הצליח (או שלא). אני צריך עוד כמה סוללות עד שאשתעמם מהשלב הנוכחי ואז אני מניח שזה כבר יגיע בעצמו כי טכנית בסימולטור אני שולט גם בפליפים אחורה וגם ברולים לצדדים.
יאללה תשתפשף, שיהיה בהצלחה, אם תמצא פתרון אחר למרכז הכובד אז תודיע ....

Scooter007
10-01-2012, 09:04:10
השיטה היא DMSS והיא אכן חדשה אך JR ידועים באמינות שלהם ולכן אני לא מטיל ספק באיכות השידור.
DSMX היא שיטת השידור החדשה של ספקטרום ואני חושב שיש קצת חבלי לידה בכל מה שקשור בהתאמת מקלטים מסויימים למשדרי הDSMX.

לגבי עלויות המקלטים? אני לא חושב שעלויות המקלטים החדשים של JR יקרים יותר או בהבדל משמעותי מהמקלטים של פוטאבה או ספקטרום.

גם לי המשדר הזה קורץ מאד, אבל אני לא קופץ מהר כל כך להחליף את הפוטאבה 8FG שעדיין בעיניי הוא פסגת הטכנולוגיה, אולי אין לו טלמטריה אבל כל עניין ה S.BUS מדהים בעיניי
ומקל על החיים בצורה בלתי רגילה.

בקיצור יוס, כשתתייאש מלחפש דרכים להביא את ה JR נסדר לך כבר פוטאבה 8FG :cool:
נראה , נחפש איזה דיל טוב... לפני שבועיים פירסם פה איזה טמבל את שלו למכירה במחיר הזוי ....

satrianip
10-01-2012, 11:41:14
יוס תקשיב טוב. רק פוטאבה 8fg ובשביל השובב הקטן אני מוכן לתת את שלי

Sent from my GT-I9100T using Tapatalk

AMIR
10-01-2012, 16:48:08
יוס אחי מה אתה אומר על זה????

במיוחד בשבילך, זה נראה לי הכי מתאים לך מכל הבחינות: תקציב, אחיזה וטכנולוגיה.
וגם לו אין טלמטריה.

http://helidirect.com/futaba-18mzh-18-channel-24ghz-radio-system-mode-2-heli-p-25518.hdx?<osCsid>

Scooter007
10-01-2012, 18:15:42
קלעת בול! חבל שהוא לא במלאי...

יוס אחי מה אתה אומר על זה????

במיוחד בשבילך, זה נראה לי הכי מתאים לך מכל הבחינות: תקציב, אחיזה וטכנולוגיה.
וגם לו אין טלמטריה.

http://helidirect.com/futaba-18mzh-18-channel-24ghz-radio-system-mode-2-heli-p-25518.hdx?<osCsid>

kondaso
01-02-2012, 10:43:02
שלום חברים אני מצרף את זה

http://www.youtube.com/watch?v=cfuyYij-td0