PDA

צפייה בגרסה מלאה : copterx והחוויה האישית

shimon73
07-01-2009, 09:21:18
בוקר טוב לכולכם.
רציתי לשתף אתכם בחוויתו של מטיס copterx 450se rtf.
לפני כמה חודשיפ נכנסתי לעולם המסוקים עם RTF של HOANY BEE KING 2 אותו רכשתי בחו"ל במהלך טיול בסכום כולל של 130$ , אך כמו כולם המסוק שודרג בבקר ומנוע ברשאלס וכמובן גירו שומר כיוון , הטיסה איתו הייתה סה"כ טובה ועזרה לי בחבלי הכניסה לתחביב.
לאחר מספר חודשים החלטתי שעלי לשדרג את עצמי במסוק טוב ויציב יותר אם אני חפץ להתפתח בתחום. לאחר אין ספור קריאת שרשורים בפורום והתייעצות עם מביני התחום החלטתי ללכת על קופטר איקס 450 הכול כלול עם מערכת הרדיו החדשה שניתנת לתכנות דרך מחשב.
יצרתי קשר עם דודי מקופטר איקס ישראלי , קיבלתי בשיחה ארוכה את כל מה שאני צריך לדעת על המסוק , חלפים , רדיו ועוד... רציתי להזמין אך לא היה במלאי (מלאי גדול בעוד שבוע שבועיים).
בשיטוטי ברשת עליתי על מודעת מכירת קופטר איקס 450 חדש במחיר זול יותר (יד שניה)
כמובן שקניתי את המסוק ומה אני יגיד לכם , עולם ומלואו , אחר לחלוטין , טס בצורה מדהימה ושקטה כולו מאלומיניום וקרבון , חזק מאוד ויציב כמו מסוקים גדולים ממנו. המערכת החשמלית טובה + לרמת מתחילים כולל טיסה הפוכה ופניות חדות (אני הזמנתי סרוו זנב איכותי יותר).
מרגע שהחלפתי את מסוק אני מטיס אותו בכל רגע פנוי , וסוף סוף אני יכול לומר בלב שלם שאני נהנה מכל רגע (נכון להיום הגעתי לנחלה) ייתכן שבהמשך החליף את הגיירו ללוגיטק 2100.
בקיצור חברים מי שרוצה לקנות מסוק \ להחליף ולהנות ממחיר הוגן המלצתי החמה היא לכו על קופטר איקס.
סתם לידע כללי : הזמנתי מהירובו חו"ל מערכת ראש מלאה כולל כל החלקים , ציר ראשי , פלייבר + מערכת זנב מלאה כולל רצועה ב 49$ (שיהיה אם נזדקק).עד שבארץ ימצאו כל החלקים.
אני רוצה לומר תודה לאודי שמכר לי את המסוק.
ללביא שהדריך אותי בדברים הקטנים והחשובים.
לעודד שנותן לי כל הזמן הכוונות (ובגללו קניתי קופטר איקס)
ולדודי על שהביא את המסוק הזה לטובת כולנו.
רוצו לקנות (ולא, אני לא משוחד , הדברים נאמרים באמת מהלב)
שמעון

AMIR
07-01-2009, 09:31:39
שמעון תתחדש!
שמח לשמוע על עוד חבר לתחביב שנהנה ממנו!
שיהיה בהצלחה!!!
אגב... אתה לא חייב לחכות לחלפים!
חלקי החילוף של הקופטר איקס ושל הטירקס 450 זהים ב99 אחוז מהם!
וכמובן שהם תחליפיים... תטיס בראש שקט, תיהנה ו... אל תפחד מהריסוק!!! (אתה רק תלמד מזה!)

shimon73
07-01-2009, 09:40:28
תודה אמיר , אני מש לא מפחד מריסוקים (כל עוד אני לא במסוק :D )
מהיכן ניתן לקנות חלפים לטירקס ? והאם מחירם כמו חו"ל?
דודי מציע מחירי חלפים במחירי חו"ל - אני ממתין שהם ינחתו (או יעגנו) בארץ הקודש.

dikoz
07-01-2009, 10:19:13
היי שמעון
כיף לשמוע ממך, תן קצת פרטים על המסוק, תמונות יעזרו ומחירים !

מתי נראה אותו טס......מנחת כפר גלים קורא לך .

wind556
07-01-2009, 10:33:13
שמעון, תתחדש ותהנה מכל רגע
וכמו תמיד, כל עזרה שתזדקק לה, תקבל
מאחל לך לחזור אחרי כל הטסה עם כמה דברים:
1-חיוך
2-מסוק שלם
3-סוללות ריקות
4-לב מלא
:)

AMIR
07-01-2009, 10:43:13
תודה אמיר , אני מש לא מפחד מריסוקים (כל עוד אני לא במסוק :D )
מהיכן ניתן לקנות חלפים לטירקס ? והאם מחירם כמו חו"ל?
דודי מציע מחירי חלפים במחירי חו"ל - אני ממתין שהם ינחתו (או יעגנו) בארץ הקודש.

שמעון ידידי אני חייב להתוודות כי מחירי החלפים בארץ לא יהיו דומים למחירי חו"ל
מכמה סיבות פשוטות... המשלוח והמיסים והרווח שמריכה החנות לכסות...
לכן אני ממליץ לך להצטייד בחלקים....
כך שאם חסר במלאי בארץ לא תשאר תקוע ללא חלפים!
את הדברים הקטנים אתה יכול לרכוש בכל חנות שמוכרת ALIGEN או קופטר איקס...
כך אני עובד (עם טירקס 700!!!) וזה עובד מצויין!
בהצלחה!

אופיר נחום
09-01-2009, 19:01:33
זו גם המלצתי כעת , כל עוד לא נפתחנו רשמית עם המלאי הגדול והאתר החדש.

לא ציינת ברשמיות מוגזמת שקופטר איקס מפסיקה פעילות בפורום?

אתה מנצל לדעתי בצורה בוטה את הפורום לפרסומת אישית בפעם האלף. אני מקווה שאתה נותן חסות לאתר.:o

flybywire
09-01-2009, 19:48:28
לא ציינת ברשמיות מוגזמת שקופטר איקס מפסיקה פעילות בפורום?

אתה מנצל לדעתי בצורה בוטה את הפורום לפרסומת אישית בפעם האלף. אני מקווה שאתה נותן חסות לאתר.:o

אופיר , איך אתה קשור לנושא השרשור - איך ?

שלח לי הודעה פרטית ובה אתה יורד על חיי , אבל איך לעזאזל אתה קשור לנושא השרשור ?

ניראה כאילו אתה מחפש את כל ההודעות שנכתבות ע"י קופטר-איקס רק כדי להגיב

אם אתה משועמם , כמו שאתה , אז למה לא תגיב גם להודעות של THOLON הרי הוא טיסני חולון
וVINAY שגם כן פעיל בחנות בארץ .

מכיוון שלא פנית אלי אישית אלא על גבי הפורום אני מגיב כנ"ל , אבל הסרת את ההודעה בשביל תחושת הסיפוק שאתה מחפש !

אגב חסות אני אתן למי שארצה - איך זה קשור אליך ! יש מנהלים לאתר הזה , תזכיר לי מי אתה בכלל ?

וחוזר לדברים שאמרתי בהתחלה - איך אתה קשור למשהו ?

לשמעון כיף לשמוע , וחבל שכל שרשור שמוזכר בו COPTERX מגיע למקומות האלו

תודה לאנשים כמוך שמגיבים מניסיון ולא כמו שאר צרי העין פה שמעולם לא פגשו\דיברו איתי או ראו קופטר-איקס במו-עיניהם .

הפורום הוא קהילה קטנה מאוד בעולם התחביב הזה , ובתמונה הגדולה הקופטר-איקס הוא הצלחה מסחררת , הוא גם הגורם העיקרי לירידת המחירים בתחביב במיוחד בארצנו !

אופיר נחום
09-01-2009, 19:53:47
ל THOLON נתתי תגובה נאה, אבל מחקו לי אותה.
וכן כנראה משעמם לי אם אני כותב בפורום בלי אינטרס עסקי כמוך למשל.

flybywire
09-01-2009, 19:56:56
ל THOLON נתתי תגובה נאה, אבל מחקו לי אותה.
וכן כנראה משעמם לי אם אני כותב בפורום בלי אינטרס עסקי כמוך למשל.

אתה מקשיב לעצמך , אינטרס עסקי ?!?

בעצמך ציטתת את COPTERX ממליץ לאנשים לרכוש חלפים בחו"ל , שמעון שאל מאיפה ניתן לרכוש חלפים וזאת המלצתי רק חו"ל - היות ובארץ כולם מוכרים במחירים גבוהים.

אתה רק עושה מעצמך צחוק.

אני באופן אישי עוסק בטיסנאות כבר 20 שנה והרעיון לייבא את קופטר-איקס נולד מתוך פערי המחירים הקיימים בארץ , לאחר שראית את הCOPTERX אצל עודד
השתכנעתי והחלטתי שאני מביא את הX לכל חברי , אח"כ התרחבנו לעסק , אני פעיל בפורום הזה הרבה לפני ששמעו על קופטר-איקס.

אופיר נחום
09-01-2009, 20:05:46
טוב, גם רעיון. להפוך את התחביב לעסק.

אגב אני חושב שהמסוק שאתה מוכר משתלם ומעולם לא אמרתי מילה רעה עליו - נראה לי לא מתאים לנצל את הבמה לפרסומת ואתה עושה זאת הרבה.

vinay
09-01-2009, 20:18:01
אם אתה משועמם , כמו שאתה , אז למה לא תגיב גם להודעות של THOLON הרי הוא טיסני חולון
וVINAY שגם כן פעיל בחנות בארץ .

נראה לי שאתה חי בסרט, באיזה חנות בדיוק אני פעיל??? :confused:

אם כבר אז אני פעיל בחנויות בחו"ל ... עד היום לא ביקרתי בשום חנות בארץ ולא קניתי אפילו חוט לסרוו בחנות בארץ. שלא לדבר על להיות פעיל בחנות ...

לדעתי מגיעה לי התנצלות פומבית כאן!

אופיר נחום
09-01-2009, 20:47:03
נראה לי שאתה חי בסרט, באיזה חנות בדיוק אני פעיל??? :confused:

אם כבר אז אני פעיל בחנויות בחו"ל ... עד היום לא ביקרתי בשום חנות בארץ ולא קניתי אפילו חוט לסרוו בחנות בארץ. שלא לדבר על להיות פעיל בחנות ...

לדעתי מגיעה לי התנצלות פומבית כאן!

אני גם חושב שמגיעה לך התנצלות - לשים אותך באותו סל עם tholon וcopterX זה באמת עלבון.

Nlackrif
09-01-2009, 21:02:30
הינה זה מתחיל שוב...

חכו רגע אני הולך לחמם את הפופקורן...

אופיר שים לב איך התחיל השירשור ולאן הוא התפתח, עצוב פשוט עצוב.

vinay
09-01-2009, 21:08:21
אני גם חושב שמגיעה לך התנצלות - לשים אותך באותו סל עם tholon וcopterX זה באמת עלבון.
אין לי שום דבר וחצי דבר כנגד COPTERX ו THOLON או גורמים מסחריים אחרים - במיוחד כאשר הם מזדהים בצורה כזו שניתן לדעת כי הם מאחורי ארגון עסקי ושדבריהם מוטים במידה כזו או אחרת עקב אינטרסים מסחריים. מי שבינה בקודקודו כבר ידע לסנן את התכנים האמינים לעומת התכנים המוטים ומי שלא בעיה שלו.

יש לי בעיה עם כך שמציגים את דברי כמוטים מסחרית גם כן בלי שום ביסוס שהוא ופוגעים בכך בשמי הטוב ובאמינות דברי בפורום זה.

vinay
09-01-2009, 21:10:02
הינה זה מתחיל שוב...

חכו רגע אני הולך לחמם את הפופקורן...

אופיר שים לב איך התחיל השירשור ולאן הוא התפתח, עצוב פשוט עצוב.

לא אופיר הוא זה שהביא שרשור זה לאן שהגיע...

Nlackrif
09-01-2009, 21:18:27
לא אופיר הוא זה שהביא שרשור זה לאן שהגיע...

לא?
טוב, אמרת אמרת...

אין לי כוח לזה, סך הכל הבחור אמר לו תזמין מחו"ל כי בארך זה יקר...

אני לא רואה כאן שום בעיה.

זאת תגובתי האחרונה בשירשור העצוב הזה!!

vinay
09-01-2009, 21:26:11
אין לי כוח לזה, סך הכל הבחור אמר לו תזמין מחו"ל כי בארך זה יקר...

נראה לי שפספסת שבדרך מסתורית "נעלמו" הודעות מסחריות בדרך (שחלק נמצא בציטוט בהודעה של אופיר) וכן ששתי הודעות אח"כ התחיל להשמיץ אחרים ללא שום סיבה (אותי) ...

עודד מזור
09-01-2009, 23:12:01
אני נאלץ לנעול את השרשור הזה שנדד למחוזות לא רלוונטים.

אני משתדל מאוד לתת לפורום לזרום ולא למחוק/לנעול הודעות על ימין ועל שמאל, כדאי לעשות מאמץ לשמור את זה כך.

דודי, בתור חנות שמקבלת ביקורות יוצאות מן הכלל בפורום זה (וכמעט שללא הגבלה ע"י מנהלי הפורום) אתה חייב להתמודד גם עם ביקורות שליליות (מוצדקות או לא מוצדקות, זה ממש לא משנה) ולא לשבור את הכלים בכל פעם שנכתב משהו כנגד קופטר X. כולנו יודעים שקופטר X שמה לה למטרה בחיים למכור מסוקים מצויינים במחירים הוגנים לכל אזרח במדינת ישראל ובקרוב ייפתח אתר גדול עם מחירים מצויינים..., אבל אין צורך לחזור על זה שוב ושוב.

אני מקווה שלא אצטרך להתחיל למחוק הודעות על ימין ועל שמאל בפורום זה - שווה לכולנו לשמור עליו עד כמה שאפשר נקי.

שבת שלום, עודד.