התחברות

צפייה בגרסה מלאה : שאלה סוללות Lipo/Lion במידות מיוחדות

iGold
11-01-2012, 21:54:49
שלום,
רציתי לשאול אם יש אתר מסויים שמוכר סוללות Lipo/Lion במידות שונות מאלו שמשתמשים בדרך כלל בטיסנים?
אני צריך סוללה עגולה(כמו הסוללות אצבע של השלטים של הטלוויזיה למשל), תא 1, שהקוטר שלה הוא חצי סנטימטר והאורך 5 סנטימטר.
יכול להיות שסוללה קצת יותר גדולה/יותר קטנה תתאים..

אני רצוי שתיהיה לפחות 1000 מיליאמפר..

אם מישהו יכול להמליץ לי על סוללה כזו או להגיד לי איפה מוכרים סוללות לפי מידות וצורות מסויימות אני אודה לו מאוד :)

iGold
13-01-2012, 00:20:57
יש המלצות?

yoshinoa
13-01-2012, 00:52:04
גם אני הייתי צריך סוללות ליאון בצורה מיוחדת אבל בכמות גדולה, מצאתי המון יצרנים באליבבה ובסוף הגעתי למה שרציתי.
יש המון סוגים בהמון צורות אולי תמצא מה שאתה רוצה, בדרך כלל גם הרכישה מהם היא בכמות גדולה, צורה מיוחדת לא ייצרו לך בכמות קטנה.

iGold
13-01-2012, 08:14:32
גם אני הייתי צריך סוללות ליאון בצורה מיוחדת אבל בכמות גדולה, מצאתי המון יצרנים באליבבה ובסוף הגעתי למה שרציתי.
יש המון סוגים בהמון צורות אולי תמצא מה שאתה רוצה, בדרך כלל גם הרכישה מהם היא בכמות גדולה, צורה מיוחדת לא ייצרו לך בכמות קטנה.
אני לא מבקש במידות מדוייקות על פי דרישה, ברור לי שזה יעלה המון ואני גם אצטרך לקנות כמויות..
בגלל זה אני פונה לגישה של יותר למצוא משהו שמתאים בערך

ידוע לך על אתר או חנות שמוכרת סוללות lipo/lion ב"מגוון של גדלים"?
כמו שאמרתי, אני צריך סוללה בצורת צינור (כמו הסוללות אצבע של השלט), באורך 1 סנטימטר וקוטר 5 סנטימטר. (כמובן שלא נראה לי שיש בידיוק אותה סוללה לכן גם יותר קטן/יותר גדול אולי יתאים)

yoshinoa
13-01-2012, 12:28:07
תחפש ליפו ל-AIRSOFT כל הרובים החשמליים יש לי אחת ממש דקה שנכנסת ב-AK מקוצרר, אבל די ארוכה.
יש גם אצל הסיני (http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=17281), אני קונה כאלו מאתרים של AIRSOFT אבל קישורים לא פה.

gmagnezi
16-01-2012, 09:41:16
אני לא מבקש במידות מדוייקות על פי דרישה, ברור לי שזה יעלה המון ואני גם אצטרך לקנות כמויות..
בגלל זה אני פונה לגישה של יותר למצוא משהו שמתאים בערך

ידוע לך על אתר או חנות שמוכרת סוללות lipo/lion ב"מגוון של גדלים"?
כמו שאמרתי, אני צריך סוללה בצורת צינור (כמו הסוללות אצבע של השלט), באורך 1 סנטימטר וקוטר 5 סנטימטר. (כמובן שלא נראה לי שיש בידיוק אותה סוללה לכן גם יותר קטן/יותר גדול אולי יתאים)

כנס ל dealextream.com
תמצא המון סוגים של ליטיום 3.7 וולט בגודל של סוללות צינור רגילות
גבי