צפייה בגרסה מלאה : איזה באגי הכי עדיף לקנות?
ysayeda
15-01-2012, 00:00:05
איזה באגי הכי כדאי לקנות ?
1) OFNA Hyper 7 TQ Sport RTR 1/8 Off Road Buggy (w/ 2.4Ghz Radio & Mach .28)
2) OFNA 1/8 Ultra LX2 RTR 1/8 Off Road Buggy w/Force .28 & 2.4GHz Transmitter
3) Losi 810 1/8 4WD RTR Buggy
4) OFNA Jammin X1x Sport 1/8 Off Road 4WD RTR Buggy
5) Thunder Tiger EB-4 S2 Pro 1/8 Nitro RTR Buggy w/2.4Ghz Radio (Blue)
מחירים מאוד דומים 300 - 320 דולר.
תודה יקיר.
alex1312
15-01-2012, 20:50:34
תקנה HPI BAJA זאת אחלה באגי אומנם יקרה אבל סוף הדרך
Tornadon
16-01-2012, 01:11:28
HPI BAJA
SS גם תהנה מהרכבה
הוא מדבר על 1/8 ואתם מציעים לו מכונית 1/5 ?
ואולי הוא לא רוצה לנסוע עד לאשדוד או איפה שזה לא יהיה למסלול היחיד שאתה יכול לנסוע שם עם באחה ?
ואומנם BASHING זה כיף אבל לפעמים בא גם יותר מזה.
והעלות הכספית... או או העלות הכספית
dani14
16-01-2012, 22:39:47
תומר , כל מילה בסלע!
התשובות לא ענייניות בכלל , ולא קשורות לשאלה...עדיף כבר לחסוך בהקלדה...:rolleyes:
אני לא הייתי רוצה להיכנס לפורום כלשהו ולהתייעץ על X ולקבל תשובה Y וכל זה עוד בלי לקבל הסבר הגיוני למה Y טוב לי מ - X .
וחזרה לנושא השאלה..
מהיכרותי עם החברות שציינת , הייתי כבר עכשיו מוותר על tt eb-4 , חברה וותיקה אבל בינונית בתחום המכוניות לפחות בעיני.
losi חברה מאוד מוערכת בתחום ולכן המלחמה היא בין לוסי לאופנה , פה כבר נכנסים שיקולים של היצע שיפורים לטווח הארוך , עמידות חלקים נעים (דיפים וכו') , תמיכת קיטים של הסבות לחשמל בעתיד (תמיד טוב שיהיה...)
עכשיו נשאר לחכות לאחד החברים שמסיע את אחד הדגמים הללו..ולשמוע את דבריו..
אגב להבא , ממליץ לך לצרף קישורים לכל דגם כך שלאנשים יהיה יותר נוח ונגיש לעזור לך.
דני
shvartzi
17-01-2012, 14:29:23
בזמנו חיפשתי גם באגי ומה שאני הייתי לוקח היא ה JAMIN X1X
התמורה הכי טובה והיא לא יקרה בכלל מגיעה עם בולמים מוגדלים בקיצור נראה לי ששוה ללכת עליה כ RTR
באיזה אתר ראית אותה ?
איתי.
רן ענבר
17-01-2012, 20:05:29
לא פחות חשוב בעת קניית רכב זה יבואן ואספקת חלקי חילוף בארץ.
הרי אף אחד לא רוצה שהרכב שלו יהיה מושבת עקב חלק חסר/שבור...ולחכות שבועיים לחלק מחו"ל
אני מציע לך במקום לשאול על רכבים ספציפיים תן תקציב וכיוון כללי ונוכל להציע לך רכבים לא רעים...
במידה ואתה מתעקש על קניה מחו"ל לפחות קנה רכב שיש לו חלקי חילוף זמינים בארץ
לאופנה יש יבואן אבל אני לא בטוח שהוא מחזיק חלקים לכל הדגמים.
רן ענבר
ysayeda
18-01-2012, 08:29:52
לא פחות חשוב בעת קניית רכב זה יבואן ואספקת חלקי חילוף בארץ.
הרי אף אחד לא רוצה שהרכב שלו יהיה מושבת עקב חלק חסר/שבור...ולחכות שבועיים לחלק מחו"ל
אני מציע לך במקום לשאול על רכבים ספציפיים תן תקציב וכיוון כללי ונוכל להציע לך רכבים לא רעים...
במידה ואתה מתעקש על קניה מחו"ל לפחות קנה רכב שיש לו חלקי חילוף זמינים בארץ
לאופנה יש יבואן אבל אני לא בטוח שהוא מחזיק חלקים לכל הדגמים.
רן ענבר
היי תודה,
שיניתי גישה לחלוטין , החלטתי לקנות רכב חשמלי לאחר התייעצות עם הרבה אנשים בתחום.
הרכב שאני מתכוון לקנות זה - Thunder Tiger EB-4 G3 אשמח לשמוע חוות דעת .
התקציב הוא 450 דולר כולל משלוח.
תודה יקיר.
רן ענבר
21-01-2012, 07:07:35
את הרכב של טאנדר טייגר אני לא מכיר [ולא רוצה להשמיץ ללא סיבה] הוא רכב חדש שרק יצא לשוק ואני לא יודע אם יהיה לו יבוא וחלקי חילוף לארץ
אם אתה שואל אותי הייתי משקיע עוד כמה דולרים וקונה את זה: http://www.amainhobbies.com/product_info.php/cPath/1_44_1258/products_id/209597/n/Kyosho-Inferno-VE-4WD-Brushless-Electric-Race-Spec-1-8-Off-Road-Buggy-w-Syncro-24GHz-ReadySet
זה רכב שמבוסס על רכב וותיק מאוד [MP7.5] ששלט בעולם התחרויות במשך לא מעט שנים ולכן יש לו מלאי חלקי חילוף בארץ ובעולם.
ובנוסף זה רכב יפאני עם מנוע ובקר של חברה אמריקאית/יפאנית בשם אוריון [מהמובילות בתחום] גם השלט שמגיע עם הרכב הוא שלט 2.4 יפאני...
בקיצור. אמנם טאנדר טייגר חברה טייואנת [לא סינית] אבל המנוע ,הבקר ואולי גם השלט הם סיניים
תחליט אם אתה רוצה סיני או יפאני...
רן ענבר
alex1312
21-01-2012, 21:03:21
הוא מדבר על 1/8 ואתם מציעים לו מכונית 1/5 ?
ואולי הוא לא רוצה לנסוע עד לאשדוד או איפה שזה לא יהיה למסלול היחיד שאתה יכול לנסוע שם עם באחה ?
ואומנם BASHING זה כיף אבל לפעמים בא גם יותר מזה.
והעלות הכספית... או או העלות הכספית הוא יכול להסיע איפה שהוא רוצה או כביש או עפר או דיונות מה זה בעיה למצוא איפה להסיע אני לא חושב
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.