התחברות

צפייה בגרסה מלאה : חדש כאן מתעניין ב FPV

mitamar06
15-01-2012, 20:03:32
שלום לכולם
אני צופה בפורום כבר כמה שבועות מאז שגיליתי את תחום הFPV
קניתי BIXLER והוא בדרך מהסיני ואני מתכוון להתחיל ללמוד להטיס (כנראה במנחת ברחובות בתור התחלה)
קניתי את הRTF כדי להתחיל ללמוד להטיס איתו ופרופלור 6X4E וכמובן שידרוג של הבטריה ל 1800MAH בינתיים.
אני רוצה לקנות שלט טרוניגי ולשדרג אותו עם ערכה של FRSKY. הבנתי שהטווח גדל ל 2 קילומטר בערך עם הקיט הזה.
התוכנית היא קודם ללמוד להטיס ואחר כך להזמין את ציוד ה FPV. יש כאן מישהו שמטיס ברחובות?
האם יש המלצה למצלמה של עד 50 דולר מהסיני ? כמו כן אני מחפש מצלמה שתשב טוב על מתקן שיזוז עם HEAD TRACKER

תודה

איתמר

OneLink
15-01-2012, 20:15:54
ברוך הבא לפורום,
תריץ חיפוש בפורום ענו על רוב שאלותיך, אם לא מצאתה תשובה תשאל.

תתחיל לראות שירשורי בנייה של הביקסלר(בשביל שיפצורים מומלצים).

yuval-the-pilot
15-01-2012, 20:24:27
תקראה כאן- http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?45157-%E1%E9%F7%F1%EC%F8-%E4%E3%F8%EB%FA-%E4%F8%EB%E1%E4-%EE%EC%E0%E4
וכאן- http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?42622-%E4%F8%E0%F9%E5%EF-%E1%E0%F8%F5-HobbyKing-Bixler-SkySurfer-V1
תיקנס גם לפורום "דאונים וטיסנים חשמליים" תעיין שם בנעוצים יש המון חומר למתחילים.
ובצד שמאל למעלה יש אפשרות חיפוש תרשוב BIXLER או ביקסלר או טיסן טוב למתחילים.
אתה תופתע לטובה מכמות החומר שיש בפורום הזה

בהצלחה בהמשך הדרך, יובל

אייל שפירא
15-01-2012, 20:25:59
בוא תטיס פרה פרה ואז תתחיל לרכוש ציוד ל2 קלומטר, טוב ידידי?
בשבועות\חודשים הקרובים שבהם תלמד להטיס עד לרמה כזו שתוכל באמת לטייל במרחק של כמה קילומטרים יקרו כפי הנראה כמה דברים-
1. המוצרים והמחירים ישתנו. חבל לקנות עכשיו ולשים על המדף למשך חודשיים ואז לגלות שכבר יש גירסה טובה\זולה יותר.
2. ההבנה שלך בתחום תשתנה והשאלות שלך יהיו עמוקות יותר.
3. הביקסלר ישתנה. (ולא לטובה)

בקיצור, מבטיח לך שתקבל את כל התשובות ברגע שתשאל אותן מהצד של הרוצה להתקדם ולא מהצד של הרוצה להטיס.

yoshinoa
15-01-2012, 20:47:49
בשבועות\חודשים הקרובים שבהם תלמד להטיס עד לרמה כזו שתוכל באמת לטייל במרחק של כמה קילומטרים יקרו כפי הנראה כמה דברים-
1. המוצרים והמחירים ישתנו. חבל לקנות עכשיו ולשים על המדף למשך חודשיים ואז לגלות שכבר יש גירסה טובה\זולה יותר.

בקיצור, מבטיח לך שתקבל את כל התשובות ברגע שתשאל אותן מהצד של הרוצה להתקדם ולא מהצד של הרוצה להטיס.

אתה ענק! זה פשוט כל כך נכון...

Shlomi4046
15-01-2012, 21:10:43

מחזק את אייל מדוייק!

mitamar06
15-01-2012, 21:57:26

תודה אייל
זה בדיוק מה שהתכוונתי לעשות "התוכנית היא קודם ללמוד להטיס ואחר כך להזמין את ציוד ה FPV" :)
קראתי הרבה על הביקסלר וראיתי את כל המדריכים כאן ובRC GROUPS עכשיו אני רוצה לצאת לשטח לראות את הכל בפעולה

Assaf110
16-01-2012, 00:11:34
איל - קרעת אותי עם הביקסלר... :)
אבל תכלס, די התנפלתם על הבחור. זו לא עוד שאלה בסגנון ה״תמליצו לי על מטוס על שלט ל 20 קמ״,
אלא הבחור מפגין גישה נכונה וניכר שקרא דבר או שניים לפני ששאל.
ידידי, הביקסלר הוא בחירה מוצלחת, כנל הטורניג׳י עם frsky.
בתור אחד שעשה לאחרונה את הדרך שאתה מתכוונן לצעוד בה, וגם מטיס ברחובות, אתה מוזמן בכיף לכל שאלה או עזרה שתזדקק.
קח לך את הזמן וכנס לעולם ההטסה LOS עם הביקסלר, כשתרגיש שאתה מוכן אפשר להתחיל לדבר הלאה.
ממליץ להתחיל מקיט בסיסי, אפשר לוותר על pan & tilt ושאר ירקות, ממילא תבין מה בדיוק אתה צריך בהמשך הדרך.
והכי חשוב, שיהיה בהצלחה.

אייל שפירא
16-01-2012, 05:17:32
אבל תכלס, די התנפלתם על הבחור. זו לא עוד שאלה בסגנון ה״תמליצו לי על מטוס על שלט ל 20 קמ״,
בתור אחד שעשה לאחרונה את הדרך שאתה מתכוונן לצעוד בה, וגם מטיס ברחובות, אתה מוזמן בכיף לכל שאלה או עזרה שתזדקק.
קח לך את הזמן וכנס לעולם ההטסה LOS עם הביקסלר, כשתרגיש שאתה מוכן אפשר להתחיל לדבר הלאה.
ממליץ להתחיל מקיט בסיסי, אפשר לוותר על pan & tilt ושאר ירקות, ממילא תבין מה בדיוק אתה צריך בהמשך הדרך.
והכי חשוב, שיהיה בהצלחה.

התנפלנו??

mitamar06
16-01-2012, 06:46:04
והכי חשוב, שיהיה בהצלחה.

תודה אהבתי את הגישה! אשמח לראות אנשים מכאשן שאתחיל להטיס ולקבל מידע מהנסיון שלכם.