wind556
09-01-2009, 11:09:36
יצא לי לפתוח קופסה חדשה המכילה את התכשיט הנ"ל
התרשמות ראשונית:
המארז פצצה-קופסה יפהפיה ומשובחת המכילה בתוכה את כל מה שקשור למסוק הזה
המסוק בא מורכב לגמרי, אך דורש כיוונים, וכאן יש הפתעה: כל הכיוונים נעשים על המחשב הביתי, כשהמשדר מחובר אליו עם כבל USB ובאריזה יש דיסק עם תוכנת הכיוונים (קלה לשימוש וידידותית למשתמש)
המסוק עצמו אינו שונה בתיכנון משאר דגמי הקופטר והטי רקס, זהה לחלוטין ורק מספר חלקים בראש הוחלפו לפלסטיק (החלקים החשובים עדיין מתכת)
איכות הבניה שלו פשוט מושלמת-רחוק שנות אור ממה שהתרגלנו במסוקים זולים
המסוק פשוט יפהפה ומקרין איכות
המיכלולים שלו בסיסיים-4 סרוואים רגילים מפלסטיק, שמוכרים כאן לכולנו היטב
ג'יירו חביב שעושה עבודה טובה ברמת הטסה של מטיס שאינו מתפרע בקיצוניות
המנוע זהה לשאר דגמי הקופטר
הלהבים המקוריים הם להבי עץ שעושים את העבודה
ועכשיו לאויר:
אין שום הבדל באופי הטיסה (הבסיסית) בינו לבין הקופטר שלי שמאובזר ללא פשרות
הטסה נעימה ויציבה לאחר כיווני שטח קטנים נוספים, ולמידת השימוש בגיין שבמשדר (למידה פשוטה)
פשוט כייף להטיס אותו, וכל מטיס מתחיל יהנה ממנו , ולדעתי גם מטיס מקצועי יוכל רק להתפעל מהאיכות ללא פשרות שלו ובהתחשב במחירו המצחיק (1500 ש"ח כולל הכל)
לסיכום: קניה טובה ביותר בלי לרוקן את הכיס- אין היום אפשרות לקנות איכות כזאת במחיר הזה!!!
התרשמות ראשונית:
המארז פצצה-קופסה יפהפיה ומשובחת המכילה בתוכה את כל מה שקשור למסוק הזה
המסוק בא מורכב לגמרי, אך דורש כיוונים, וכאן יש הפתעה: כל הכיוונים נעשים על המחשב הביתי, כשהמשדר מחובר אליו עם כבל USB ובאריזה יש דיסק עם תוכנת הכיוונים (קלה לשימוש וידידותית למשתמש)
המסוק עצמו אינו שונה בתיכנון משאר דגמי הקופטר והטי רקס, זהה לחלוטין ורק מספר חלקים בראש הוחלפו לפלסטיק (החלקים החשובים עדיין מתכת)
איכות הבניה שלו פשוט מושלמת-רחוק שנות אור ממה שהתרגלנו במסוקים זולים
המסוק פשוט יפהפה ומקרין איכות
המיכלולים שלו בסיסיים-4 סרוואים רגילים מפלסטיק, שמוכרים כאן לכולנו היטב
ג'יירו חביב שעושה עבודה טובה ברמת הטסה של מטיס שאינו מתפרע בקיצוניות
המנוע זהה לשאר דגמי הקופטר
הלהבים המקוריים הם להבי עץ שעושים את העבודה
ועכשיו לאויר:
אין שום הבדל באופי הטיסה (הבסיסית) בינו לבין הקופטר שלי שמאובזר ללא פשרות
הטסה נעימה ויציבה לאחר כיווני שטח קטנים נוספים, ולמידת השימוש בגיין שבמשדר (למידה פשוטה)
פשוט כייף להטיס אותו, וכל מטיס מתחיל יהנה ממנו , ולדעתי גם מטיס מקצועי יוכל רק להתפעל מהאיכות ללא פשרות שלו ובהתחשב במחירו המצחיק (1500 ש"ח כולל הכל)
לסיכום: קניה טובה ביותר בלי לרוקן את הכיס- אין היום אפשרות לקנות איכות כזאת במחיר הזה!!!