PDA

צפייה בגרסה מלאה : איך אני משדר וידאו מהמחשב שלי ?

guy1a
02-02-2012, 23:17:15
מישהו יכול להציע מדריך שלב-אחר-שלב ?

עדיפות גדולה למק אבל גם חלונות איכספי יעזור

:)

אני רוצה להדגיש שאני לא מתכוון לנושא של איך אני מתחחבר לאינטרנט, אלא מה מתקינים ומגדירים במחשב על מנת שהוידאו הנילכד ישודר ..

תודה.

ZvikaF
03-02-2012, 05:56:58
השאלה קצת כללית , אתה מתכוון לסטרימר ?

stingray
03-02-2012, 08:26:09
אם אתה רוצה לשדר את הוידאו בסטרימינג לרשת

יש כל מיני תוכנות, הכי קל זה עם VLC..

Observer
03-02-2012, 09:41:46
בעולם של היום תהיה בטוח שהוא כבר משדר בלי שאתה יודע..
החלק הקשה זה להבין באיזה פורט.
ציניות בצד וכפי שנאמר ע"י סטינגריי - VLC.

guy1a
03-02-2012, 17:22:13
הגברת יודעת מה היא אומרת מין הסתם

אבל אני לא מצליח לשכנע את ה VLC ( זה היה הדבר הראשון שחשבתי עליו ) להכיר בקיומו של ה easycap

אני מעוניין כמובן לשדר את ה FPV כשרות לאומה :)

stingray
04-02-2012, 03:15:22
על איזה מערכת הפעלה אתה? בחלונות אני מכירה את webcam XP שעבדתי איתה, ואת מדיה פלייר אנקודר, שעבדתי גם איתה, אבל זה היה אי שם בגיל 15 16 שבניתי נגנים לWEB מבוססים על האקטיב X של המדיה פלייר.

היום יש למיקרוסופט תוכנה אחרת שנקראת Microsoft Expression Encoder אבל היא די יקרה, ועושה בערך מה שמדיה פלייר אנקודר עשתה אבל בתקנים יותר חדשים (H264 וכו)

בכל מקרה, היום הרבה עובדים עם VLC כאנקודר, וזה די פשוט, ותחת לינוקס אפילו עוד יותר פשוט

בכל מקרה, אם תרצה לשדר סטרימינג ברשת, אתה צריך לדחוס הוידאו ברילטיים למשהו נורמלי כמו H264 ולזרוק את זה לתוך נגן WEB
__________________________________________________ _________

עידכונים!!

בשלב הזה אני לוקחת את ההמלצה שלי על VLC, יש לו זליגת זיכרון מטופרת בסטרימינג, ואני עושה כמה בדיקות איתו, לראות אם יש מצב לעבוד איתו.

בינתיים אחרי 10 דקות עבודה בסטרימינג מסכן, (WEBCAM של לוג'טק מלפני עשור) זה תפס, 9GB SWAP, ואת כל הRAM שהיה פנוי.. הבעיה, זה מחשב מפלצתי, אז עד שהדיסק לא התחיל לטחון כמו משוגע לא הבנתי מה קרה בכלל.

בכל מקרה, התחברתי מרחוק למחשב והרגתי את VLC, ושמרתי על הuptime!

ענבר.