צפייה בגרסה מלאה : עזרה! הלחמת קונקטור לסוללה
עומר בנימיני
03-02-2012, 15:27:05
הסתדר, תודה.
נדב השובב
03-02-2012, 16:48:01
אתה מוזמן!!!
המלחם כבר חם והקפה גם!
רק שאני בתל אביב...
עומר בנימיני
03-02-2012, 17:02:46
תודה על ההצעה, אבל אין לי אפשרות להגיע לתל אביב.:)
ZvikaF
04-02-2012, 11:43:25
מה הסיבה שמישהו אחר צריך לבצע את ההלחמה ?
עומר בנימיני
04-02-2012, 12:18:35
מה הסיבה שמישהו אחר צריך לבצע את ההלחמה ?
כי אני לא מצליח :D
eitanbin
04-02-2012, 12:54:06
עומר גם אני לא הצלחתי והייתי מתוסכל החלפתי שני מלחמים ,אחד מאייס ,אחד מחנות שכונתית ורק הרסתי קונקטורים XT60 .
מצאתי בסוף מלחם בצורת אקדח במחיר של 100שח עם לחצן להגברת החם, היום אני מלחים את הקונקטורים האלו בנגיעה
ולמרבה הפלא אני לא צריך ללחוץ על הלחצן להגברת החם ההלחמות יוצאות מעולה. הבעיה כנראה במלחם שלך
איתן
עומר בנימיני
04-02-2012, 13:12:44
עומר גם אני לא הצלחתי והייתי מתוסכל החלפתי שני מלחמים ,אחד מאייס ,אחד מחנות שכונתית ורק הרסתי קונקטורים XT60 .
מצאתי בסוף מלחם בצורת אקדח במחיר של 100שח עם לחצן להגברת החם, היום אני מלחים את הקונקטורים האלו בנגיעה
ולמרבה הפלא אני לא צריך ללחוץ על הלחצן להגברת החם ההלחמות יוצאות מעולה. הבעיה כנראה במלחם שלך
איתן
תודה על התגובה, אבל אני חושב שהמלחם שלי בסדר, גם יש לי חומר לניקוי המלחם. בכל אופן אין לי כח לנסות וגם המוכר בחנות חשמל הקרובה אלי לא הצליח להלחים כמו שצריך.
אני כנראה אפגש עם עודד כי הוא הכי קרוב אלי.
תודה
yuval-the-pilot
04-02-2012, 17:49:51
איתן
גם אני החלפתי כמה מלחמים ובסוף הגעתי למלחם אקדח אם לתן להגברת החום וגם אצלי אני כבר לא משתמש בלחצן (תשים לב שמתי שהוא על מצב רגיל הוא עדיין יותר עצמתי "מהרגילים")
לפותח השרשור- אני ממליץ על מלחם טוב וחזק וקצת יקר שיעשה את העבודה בקלות ולא מלחם פשוט שיהרוס כל הלחמה שהוא נוגע בה (אני קיצרתי שלושה סוללות לפני שהחלפתי מלחם)
אה וגם בדיל טוב יכול לעשות את ההבדל בין הלחמה טובה ל10 קונקטורים הרוסים.....
עומר בנימיני
04-02-2012, 18:14:42
גם אני החלפתי כמה מלחמים ובסוף הגעתי למלחם אקדח אם לתן להגברת החום וגם אצלי אני כבר לא משתמש בלחצן (תשים לב שמתי שהוא על מצב רגיל הוא עדיין יותר עצמתי "מהרגילים")
לפותח השרשור- אני ממליץ על מלחם טוב וחזק וקצת יקר שיעשה את העבודה בקלות ולא מלחם פשוט שיהרוס כל הלחמה שהוא נוגע בה (אני קיצרתי שלושה סוללות לפני שהחלפתי מלחם)
אה וגם בדיל טוב יכול לעשות את ההבדל בין הלחמה טובה ל10 קונקטורים הרוסים.....
תודה.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.