צפייה בגרסה מלאה : מסוק חדש
היי כולם!
קודם כל לפני שבוע ככה לא ידעתי כלום על מסוקים וכבר עכשיו אני מרגיש שיש לי קצת מושג בגלל אנשים מאוד נחמדים פה שממש נידבו שעה בשביל להסביר לי בפלאפון על העולם הזה.
אז תודה רבה רבה!
וממש אתמול קניתי את המסוק הראשון שלי (אפשר לאמר את זה ככה) הוריקן 425 יד שניה.
חסר לו שלט מקלט ומטען.. (בטריות אני צריך להזמין כדי להטיס נורמאלי בלי הפסקות של שעה באמצע..), אם מישהו יוכל לתת לי קישור מהובי קינג לבטריות שאני צריך (6 תאים) שיספיקו לי לכ 6-8 דקות טיסה זה יהיה מצויין! :)
בכל מקרה.. לא יכול לחכות להטסה הראשונה
Scooter007
06-02-2012, 09:50:43
1. תתחדש וברוך הבא
2. סימולטור ? אל תנסה לעלות לאויר לפני שתטחן שעות עליו בללמוד את הדברים הבסיסיים
3. מדריך ? ממליץ לך מאוד להפגש עם מדריך לפני הטיסה הראשונה , אין דבר יותר מתסכל מלהגיע לשטח ולנסות להמריא ולהבין שאתה לא באמת מוכן לזה (אחרי ימים שלמים של הטסות בסימולטור) - מנסיון!
4. שלט ? לא ציינת ....
5. סוללות - אני ממליץ לך לקנות בארץ , מחיר הסוללה + משלוח לסוללות שש תאים הוא בערך 200 שקל והמשלוח שלהן לוקח בין שבועיים לחודש - ישנן סוללות סבירות/טובות למתחילים בתחום בחנויות בארץ במחיר נמוך מזה.
6. מטען - http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=11444 , אני די מרוצה ממנו .
7. בהצלחה.
היי כולם!
קודם כל לפני שבוע ככה לא ידעתי כלום על מסוקים וכבר עכשיו אני מרגיש שיש לי קצת מושג בגלל אנשים מאוד נחמדים פה שממש נידבו שעה בשביל להסביר לי בפלאפון על העולם הזה.
אז תודה רבה רבה!
וממש אתמול קניתי את המסוק הראשון שלי (אפשר לאמר את זה ככה) הוריקן 425 יד שניה.
חסר לו שלט מקלט ומטען.. (בטריות אני צריך להזמין כדי להטיס נורמאלי בלי הפסקות של שעה באמצע..), אם מישהו יוכל לתת לי קישור מהובי קינג לבטריות שאני צריך (6 תאים) שיספיקו לי לכ 6-8 דקות טיסה זה יהיה מצויין! :)
בכל מקרה.. לא יכול לחכות להטסה הראשונה
שלט אין לי..
מדריך נמצא אולי באמת כזה חד פעמי בשביל לתפוס את הגל.
לגבי הסוללות- אני מעדיף לא לקנות סוללות של מתחילים ו"לקפוץ" לסוללות הטובות, אני רוצה פשוט לקנות 3 סוללות (מה שישלים לי ל4 סוללות בכללי) ולשכוח מסוללות עד שאחת מהן תתקלקל לי
Friman
06-02-2012, 10:05:02
אוסיף על מה שאמר יוסי...
1. תשקיע במערכת רדיו טובה. זה הבסיס והחלק החשוב ביותר פה, היא תלווה אותך גם מעבר למסוק הספציפי הזה. תסתכל על השרשורים פה שרצים כרגע בדיוק בנושא מערכות רדיו כדי לקבל כיוון.
2. למטען אתה צריך ספק כח. הכי פשוט וזול ויעיל לדעתי זה לעשות הסבה של ספק כח של מחשב. הנה ההנחיות: *http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?40141-%F1%F4%F7-%EB%E5%E7 זו עבודה של חצי שעה
3. הוריקן מקובל להטיס עם שתי סוללות 3 תאים משורשרות בטור, ולא עם סוללת 6 תאים אחת. הן יושבות טוב יותר בתוך החופה מאשר סוללה אחת. למרות שאפשר גם עם אחת של 6 תאים, ראיתי שסוללה כזו נכנסת שם מבחינת מקום אבל זה קצת צפוף.
4. אם אתה קונה אכן סוללות 3 תאים אולי שווה לך לקנות מטען אקוסל 6 50 וואט שעולה בערך 20$ במקום המטען שיוסי הציע לך שעולה 40$. זה מטען סבבה, גם לי יש כזה, אבל לטעינה של סוללות 3 תאים אין צורך ב200w, האקוסל 6 צריך להתאים לך. אבל לסוללות גדולות יותר הוא כבר פחות יהיה לך יעיל.
5. סימולטור, לפני הכל, עד שתשלוט לחלוטין בהמראה, ריחוף יציב לכמה דקות ונחיתה בשלום.
6. ואז עוד סימולטור. עוד הרבה סימולטור.
7. ואז מדריך.
8. תזמין מראש חלקי חילוף עיקריים: להבים ראשיות, להבי זנב, צירים ראשי ומשני, גג״ש ראשי, בום, סקידים, בהוריקן לדעתי כדאי לך להזמין גם האב זנב וגריפים ספייר, פלייבר, פדלים לפלייבר... כולם מרסקים פה ושם, וזה מבאס לחכות חודש למשלוח מחו״ל.
9. עוד סימולטור. *
Yoav Lahav
06-02-2012, 10:11:56
ברוך הבא לתחום.
כפי שציין החבר למטה, אל תנסה להטיס לפני שאתה יודע איך.
תלמד בסימולטור בבית שם הריסוקים הם בחינם.
אם אתה רוצה יש סימולטור טוב ב 100 ומשהו שקל כולל משלוח ב ALIEXPRESS.
הנה הלינק. כמובן אני לא ממליץ בלי שניסיתי בעצמי.
http://www.aliexpress.com/product-fm/446834340-free-shipping-Real-flight-simulator-aircraft-simulator-rc-helicopter-simulater-wholesalers.html
אתה מקבל שלט USB, דיסק. אני ניסיתי משם את REFLEX XTR.
אתה צריך גם לוודא שה DRIVER לשלט שנמצא על הדיסק יותקן.
בהצלחה.
1. תתחדש וברוך הבא
2. סימולטור ? אל תנסה לעלות לאויר לפני שתטחן שעות עליו בללמוד את הדברים הבסיסיים
3. מדריך ? ממליץ לך מאוד להפגש עם מדריך לפני הטיסה הראשונה , אין דבר יותר מתסכל מלהגיע לשטח ולנסות להמריא ולהבין שאתה לא באמת מוכן לזה (אחרי ימים שלמים של הטסות בסימולטור) - מנסיון!
4. שלט ? לא ציינת ....
5. סוללות - אני ממליץ לך לקנות בארץ , מחיר הסוללה + משלוח לסוללות שש תאים הוא בערך 200 שקל והמשלוח שלהן לוקח בין שבועיים לחודש - ישנן סוללות סבירות/טובות למתחילים בתחום בחנויות בארץ במחיר נמוך מזה.
6. מטען - http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=11444 , אני די מרוצה ממנו .
7. בהצלחה.
אוסיף על מה שאמר יוסי...
1. תשקיע במערכת רדיו טובה. זה הבסיס והחלק החשוב ביותר פה, היא תלווה אותך גם מעבר למסוק הספציפי הזה. תסתכל על השרשורים פה שרצים כרגע בדיוק בנושא מערכות רדיו כדי לקבל כיוון.
2. למטען אתה צריך ספק כח. הכי פשוט וזול ויעיל לדעתי זה לעשות הסבה של ספק כח של מחשב. הנה ההנחיות: *http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?40141-%F1%F4%F7-%EB%E5%E7 זו עבודה של חצי שעה
3. הוריקן מקובל להטיס עם שתי סוללות 3 תאים משורשרות בטור, ולא עם סוללת 6 תאים אחת. הן יושבות טוב יותר בתוך החופה מאשר סוללה אחת. למרות שאפשר גם עם אחת של 6 תאים, ראיתי שסוללה כזו נכנסת שם מבחינת מקום אבל זה קצת צפוף.
4. אם אתה קונה אכן סוללות 3 תאים אולי שווה לך לקנות מטען אקוסל 6 50 וואט שעולה בערך 20$ במקום המטען שיוסי הציע לך שעולה 40$. זה מטען סבבה, גם לי יש כזה, אבל לטעינה של סוללות 3 תאים אין צורך ב200w, האקוסל 6 צריך להתאים לך. אבל לסוללות גדולות יותר הוא כבר פחות יהיה לך יעיל.
5. סימולטור, לפני הכל, עד שתשלוט לחלוטין בהמראה, ריחוף יציב לכמה דקות ונחיתה בשלום.
6. ואז עוד סימולטור. עוד הרבה סימולטור.
7. ואז מדריך.
8. תזמין מראש חלקי חילוף עיקריים: להבים ראשיות, להבי זנב, צירים ראשי ומשני, גג״ש ראשי, בום, סקידים, בהוריקן לדעתי כדאי לך להזמין גם האב זנב וגריפים ספייר, פלייבר, פדלים לפלייבר... כולם מרסקים פה ושם, וזה מבאס לחכות חודש למשלוח מחו״ל.
9. עוד סימולטור. *
לגבי הסוללות אני יודע שיש כאלה שעושים 2 סוללות של 3 תאים ומחברים אותם, אני אישית קיבלתי סוללה של 6 תאים אחת, הסיבה שאני רוצה סוללה אחת היא בגלל שנגיד מצב בו אני מטיס ונגמרה הסוללה, אני רוצה להטעין אותה אבל עכשיו יש לי 2 סוללות להטעין (X2 בזמן) במקום שתהיה לי סוללה אחת של 6 תאים שאותה אני אוכל להטעין בפעם אחת ככה שזה חוסך לי זמן
Scooter007
06-02-2012, 10:31:37
שלט - לא חסרים כאן שרשורים והמלצות , תקרא ותחשוב טוב לפני שאתה קונה , זו ההשקעה הכי חשובה. (http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?47932-%E0%E9%E6%E4-%EE%F2%F8%EB%FA-%F8%E3%E9%E5-%E4%E9%E9%FA%ED-%F7%E5%F0%E9%ED)
מדריך - לא אולי, בטוח! אני אומר לך את זה מנסיון , אני לקחתי שני שיעורים עם עודד (WIND556) ואני ממליץ עליו בחום! http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?46328-%E4%E8%F1%E4-%F8%E0%F9%E5%F0%E4-(%F1%E5%F3-%F1%E5%F3)-!!!
שלט אין לי..
מדריך נמצא אולי באמת כזה חד פעמי בשביל לתפוס את הגל.
לגבי הסוללות- אני מעדיף לא לקנות סוללות של מתחילים ו"לקפוץ" לסוללות הטובות, אני רוצה פשוט לקנות 3 סוללות (מה שישלים לי ל4 סוללות בכללי) ולשכוח מסוללות עד שאחת מהן תתקלקל לי
Friman
06-02-2012, 12:16:04
לגבי הסוללות אני יודע שיש כאלה שעושים 2 סוללות של 3 תאים ומחברים אותם, אני אישית קיבלתי סוללה של 6 תאים אחת, הסיבה שאני רוצה סוללה אחת היא בגלל שנגיד מצב בו אני מטיס ונגמרה הסוללה, אני רוצה להטעין אותה אבל עכשיו יש לי 2 סוללות להטעין (X2 בזמן) במקום שתהיה לי סוללה אחת של 6 תאים שאותה אני אוכל להטעין בפעם אחת ככה שזה חוסך לי זמן
סוללות 6 תאים יקרות פי 2 מ 3 תאים
המטען המצויין שיוסי המליץ לך עליו עולה פי 2 מהאקוסל 6 50W.
קנה שני אקוסל 6, חבר אותם במקביל לספק כח מוסב של מחשב, ותטען בכפל זמן.
סוללות ה 3 תאים גם מתאימות להרבה טיסנים + למסוקי 450 ככה שגם פרקטית יש לזה יתרון מסויים.
ועוד פעם - סימולטור. יותר חשוב מהכל בשביל מתחיל, אחרת תוך פחות מחצי דקה תמצא את עצמך עם שקית אוסף את השברים של המסוק החדש שלך.
SEVEN
06-02-2012, 12:30:58
זה מיותר לקנות את המטען הזה, היום סוללות בעלות C גבוה מסוגלות להטען בזרמים גבוהים וחבל לחכות שעתיים לטעינה של כל סוללה
עדיף לקנות מטען אחד חזק 200W לפחות, ולא לחכות כל היום לטעינת הסוללות. גם עם מטען 200W ניתן לטעון 2 סוללות 3 תאים באותו הזמן ולא צריך בשביל זה 2 מטענים.
סוללת 3 תאים להוריקאן היא לפחות 2650 מא"ש וזה גם כבד למסוק 450 וגם מפר מרכז כובד.
היתרון הענק שאני רואה ב-3 תאים היא פיזור סיכונים במידה ונדפקת סוללה אחת.
מצטרף להמלצה חמה על סימולטור ... אם סימולטור משעמם אותך קנה mcpx. :cool:
wind556
06-02-2012, 12:38:44
אתה טועה ידידי
להטעין אחת של 6 תאים או 2 של 3 תאים כל אחת זה בדיוק אותו זמן (בעצם הכל תלוי בהספק של המטען שלך)
ומצד שני עם שתי סוללות החופה נסגרת טוב יותר, יותר אמין וכו'
ההמלצה היא 2 סוללות לטיסה ולא אחת גדולה
כל סוללת 2650-3000 עם 40C לסוללה רגילה או 35C לננוטק, תתאים לך
Friman
06-02-2012, 14:10:45
זה מיותר לקנות את המטען הזה, היום סוללות בעלות C גבוה מסוגלות להטען בזרמים גבוהים וחבל לחכות שעתיים לטעינה של כל סוללה
עדיף לקנות מטען אחד חזק 200W לפחות, ולא לחכות כל היום לטעינת הסוללות. גם עם מטען 200W ניתן לטעון 2 סוללות 3 תאים באותו הזמן ולא צריך בשביל זה 2 מטענים.
סוללת 3 תאים להוריקאן היא לפחות 2650 מא"ש וזה גם כבד למסוק 450 וגם מפר מרכז כובד.
היתרון הענק שאני רואה ב-3 תאים היא פיזור סיכונים במידה ונדפקת סוללה אחת.
מצטרף להמלצה חמה על סימולטור ... אם סימולטור משעמם אותך קנה mcpx. :cool:
מסכים שעדיף מטען 200w, התייחסתי לעלות.
לגבי הסוללות- אני לא מטיס 450, אם הסוללות לא מתאימות אני לוקח את ההערה ההיא חזרה ;)
alex1312
06-02-2012, 20:21:55
תיתחדש חבר וברוך הבא להובי המרתק והמעניין הזה
alex1312
06-02-2012, 20:22:27
ובקשר לשלט תקנה משהו טוב כי הוא ישרת אותך לכל המסוקים שיהיו לך בעתיד
adi 29338
06-02-2012, 21:01:17
תתחדש וברוך הבא למועדון.
ברוך הבא לתחביב.אל תמהר לעלות לאויר לפני התנסות בסימולטור ועוד סימולטור ועוד סימולטור ורק אז לאויר בליוי מדריך או מטיס מיומן בכדי לא לגרום נזק לעצמך או לאנשים לידך!!!על ריסוקים אני לא מדבר כי מה שמסתכם בכסף אפשר לקנות.פציעות במקרה הטוב קשה לתקן.תחשוב טוב לפני שאתה עולה לאויר!!!
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.