PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה תנועה איטית של זנב המסוק

zahi098
14-02-2012, 23:42:40
היי, שלום לכולם.

אני מטיס גרסה זהה של trex 450 עם גירו של ספרטן, קווארק.
הכיוונים בסדר גמור והגירו מתקן כמו שצריך.

הבעיה היא שהתנועה של הזנב שמאלה וימינה איטית מאוד, האם זה קשור ל gain, או ל-exp?

אגב שלט jrx9309 והערוץ של הגירו מכוון על 46.

מה דעתכם?

------
Zahi Izhak Zohar
צחי זוהר (Tapatalk).

נאור
15-02-2012, 04:45:49
מהירות הסיבוב נקבעת על ידי הקצוות של ערוץ (Rudder)

endpoints of the rudder chanel

Friman
15-02-2012, 06:22:26
אם אני לא טועה, יותר נכון לומר שתחת פעולת הג׳יירו מה שמשפיע על קצב הסיבסוב אלו הלימיטים שמוגדרים בג׳יירו.
תבדוק שהלימיטים מוגדרים עד סוף הטווח של ציר הזנב.

guy1a
15-02-2012, 07:00:41
אבל אקספו בשלט אומר שהחלק האמצעי של הסטיק פחות משפיע. ככל השאחוזים גבוהים, ככה יותר רחוק מהמרכז תהיה ההשפעה.
וביחד עם גבולות התנועה של הג'יירו יש המון השפעה על מהירות הסבסוב של המסוק.
ביחד גבולות צרים ואקספו גדול
אומר שאין תנועה בכלל של הזנב.

zahi098
15-02-2012, 07:31:49
בעניין ה-end points, זה נראה לי לא הגיוני למתוח עוד במיוחד לאחר שכיוונתי את הלימיטים עד למקסימום, אלא אם כן ה-end points שלי באמת לא מגיעים עד למקסימום לימיט שהגדרתי באמצעות הג׳ירו, אני אבדוק את זה.

בעניין האקספו, מה שקורה הוא שבזמן טיסה אני מזיז סטיק עד למקסימום בשביל לקבל סיבוב נגיד של 180 מעלות, וגם זה לא קורה מהר, אולי תגובה מהירה בתנועות הקצרות תשפר את מהירות התגובה של הזנב.

או שלכו תדעו אולי זה בכלל הסרוו זנב של הוביקינג תואם הפוטבה, אולי הוא לא מהיר כלכך, השאלה אם יש עוד כאלו שהתנסו איתו?

------
Zahi Izhak Zohar
צחי זוהר (Tapatalk).

bartovmoti
15-02-2012, 07:36:32
אקספו יעזור למתן אבל הטווח המקסימלי של הערוץ לא ישתנה..
לכן לדעתי להגברת קצב פירואט הדרך הנכונה תהיה להגדיל END POINT של הזנב

guy1a
15-02-2012, 07:38:39
תחת המגבלות המכניות
על מנת שהסרבו לא ילחם בגבול המכני.

אני משתמש בכזה סרבו ואצלי הוא מהיר מאד .. מהיר מידי. אני עובד עם 57% אקספו

roi011
15-02-2012, 09:15:05
משתתף בשאלה, לפני שבועיים החלפתי ב600 ניטרו שלי את הגיירו 780 של אליין בספרטן קווארק, הגיירו מתקן מעולה, טווח תנועה מקסימלי, לא נגעתי ב EXPO וגם אצלי אותה תופעה - קצב הסבסוב איטי ביחס ללפני החלפת הגיירו.
אשמח לתשובה

kal1311
15-02-2012, 11:05:00
בעניין ה-end points, זה נראה לי לא הגיוני למתוח עוד במיוחד לאחר שכיוונתי את הלימיטים עד למקסימום, אלא אם כן ה-end points שלי באמת לא מגיעים עד למקסימום לימיט שהגדרתי באמצעות הג׳ירו, אני אבדוק את זה.

בעניין האקספו, מה שקורה הוא שבזמן טיסה אני מזיז סטיק עד למקסימום בשביל לקבל סיבוב נגיד של 180 מעלות, וגם זה לא קורה מהר, אולי תגובה מהירה בתנועות הקצרות תשפר את מהירות התגובה של הזנב.

או שלכו תדעו אולי זה בכלל הסרוו זנב של הוביקינג תואם הפוטבה, אולי הוא לא מהיר כלכך, השאלה אם יש עוד כאלו שהתנסו איתו?

------
Zahi Izhak Zohar
צחי זוהר (Tapatalk).

חד וחלק-הגברת קצב סבסוב ע"י הגדלת EPA או T/A
וכמובן לעומת הסרוואים של הראש, בזנב לא תראה את השינוי על הקרקע בעת שינויי EPA
הג'ירו יכתיב את קצב הפירואט באויר

Friman
15-02-2012, 12:27:38
גיא האקספו לא ישפיע על מהירות הסבסוב בקצוות הסטיק ולגבי זה נשאלה השאלה אם אני מבין נכון.
אם הלימיטים מכוונים נכון משמע הפסיעה מגיעה לטווח המקסימלי שלה, האפשרות השנייה היא שמהירות הראש לא מספיק גבוהה. אצלי העלאת מהירות הראש הביאה לתגובות מהירות יותר בזנב.
אופציה אחרונה שעולה לי בראש זה פיתרון שבזמנו יואב להב הציע ואז לא הבנתי אותו לעומקו וחשבתי שהוא לא רלוונטי אבל במחשבה שנייה הוא כן רלוונטי לדעתי, וזה הרחקת ההאב על המגרעת של ציר הזנב מקסימום החוצה. אצלי יש שם טווח תנועה של מילימטר-מילימטר וחצי, ברגישות של הזנב תוספת אורך שכזו לציר משמעה הגדלת טווח הלימיטים וכתוצאה מזה הגברת מהירות הסיבסוב. לא ניסיתי בעצמי אבל זה נשמע לי הגיוני

guy1a
15-02-2012, 12:30:05
נכון

האקספו לא ישפיע על המהירות
אבל הוא משפיע על לאיזו זוית יגיע הלהב במידה והלימיים קרובים ומפה על הדחף שהוא מייצר ומפה על קצב הסיבסוב.

hagpel
15-02-2012, 14:29:28
אקספו לא ישפיע אבל END POINT כן וגם DUAL RATE