wonderd
21-02-2012, 08:33:28
זה הג'יירו:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=15318
לאחר כמה דיונים שהיו בפורום לגבי הג'יירו הזה מהסיני ב 10$, קיבלתי את הגיירו ליידי מותקן על טירקס 250.
אצלי המסוק עבר כיוונים מחדש של כל המערכת, גם מכאנית וגם 'דיגיטלית'.
אתמול ביצעתי טסט פלייט והתוצאה פשוט נוראית - הג'יירו הזה אחד הגרועים שנתקלתי בהם.
לא מחזיק זנב, בקושי מחזיק את עצמו.
בריחוף הכל נראה בסדר, גם בשמיניות (אם מתעלמים מהזנב..), אבל ברגע שמנסים לבצע קצת יותר - צריך כל הזמן לעזור לו בתיקונים, על תיקתוקים אין בכלל מה לדבר - המסוק נכנס בכיוון אחד ויוצא בכיוון אחר אלא אם מתקנים ידנית, ההרגשה היא כאילו אין מספיק גיין, במעגלים פשוטים הזנב מקבל לפעמים כיוונים משל עצמו בהתאם למצב הרוח..
ניסיתי לפתור את הבעיה:
העליתי גיין - קיבלתי כישכושים
הורדתי קצת - קיבלתי שוב חופש מרגיז
החלפתי ספוג - התבזבז לי ספוג..
דרך אגב, כשקיבלתי את המסוק הג'יירו היה מותקן על זוג ספוגים דקים ופחית ביניהם..
בסוף נמאס לי והחלפתי את הג'יירו ל 780 עם ספוג אחד עבה - בבדיקת ריחוף כבר מרגיש הרבה יותר יציב (לאן התדרדרתי..)
מחר העשה טסט פלייט אמיתי עם ה 780 ונראה מה נקבל.
לסיכום - עזבו אתכם משטויות, אל תטיסו מסוקים עם הדבר הזה, קצת חבל על המסוק ועל עקומת הלימוד שלכם בהטסה.
אולי לטיסנים זה יהיה טוב, אני בכל מקרה לא מתכוון להשתמש בו יותר. הספיק לי.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=15318
לאחר כמה דיונים שהיו בפורום לגבי הג'יירו הזה מהסיני ב 10$, קיבלתי את הגיירו ליידי מותקן על טירקס 250.
אצלי המסוק עבר כיוונים מחדש של כל המערכת, גם מכאנית וגם 'דיגיטלית'.
אתמול ביצעתי טסט פלייט והתוצאה פשוט נוראית - הג'יירו הזה אחד הגרועים שנתקלתי בהם.
לא מחזיק זנב, בקושי מחזיק את עצמו.
בריחוף הכל נראה בסדר, גם בשמיניות (אם מתעלמים מהזנב..), אבל ברגע שמנסים לבצע קצת יותר - צריך כל הזמן לעזור לו בתיקונים, על תיקתוקים אין בכלל מה לדבר - המסוק נכנס בכיוון אחד ויוצא בכיוון אחר אלא אם מתקנים ידנית, ההרגשה היא כאילו אין מספיק גיין, במעגלים פשוטים הזנב מקבל לפעמים כיוונים משל עצמו בהתאם למצב הרוח..
ניסיתי לפתור את הבעיה:
העליתי גיין - קיבלתי כישכושים
הורדתי קצת - קיבלתי שוב חופש מרגיז
החלפתי ספוג - התבזבז לי ספוג..
דרך אגב, כשקיבלתי את המסוק הג'יירו היה מותקן על זוג ספוגים דקים ופחית ביניהם..
בסוף נמאס לי והחלפתי את הג'יירו ל 780 עם ספוג אחד עבה - בבדיקת ריחוף כבר מרגיש הרבה יותר יציב (לאן התדרדרתי..)
מחר העשה טסט פלייט אמיתי עם ה 780 ונראה מה נקבל.
לסיכום - עזבו אתכם משטויות, אל תטיסו מסוקים עם הדבר הזה, קצת חבל על המסוק ועל עקומת הלימוד שלכם בהטסה.
אולי לטיסנים זה יהיה טוב, אני בכל מקרה לא מתכוון להשתמש בו יותר. הספיק לי.