PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! Usb של הסימולטור.

.omer biton
22-02-2012, 21:09:49
מה קורה חברים?
הקבל של הUsb נקרע ויש חוט אדום כחול שחור.
מה אני יכול לעשות ?
תודה רבה

michaelgl
23-02-2012, 01:00:53
תחבר את האדום לאדום, את השחור לשחור ואת הכחול לכחול

Friman
23-02-2012, 10:08:45
מיכאל אתה אלקטרונאי מוסמך שאתה מחלק עצות כאלו??
:rolleyes::cool::o:p:D:confused:;)

michaelgl
23-02-2012, 10:25:38
מיכאל אתה אלקטרונאי מוסמך שאתה מחלק עצות כאלו??
:rolleyes::cool::o:p:D:confused:;)

סטודנט להנדסה סמסטר 8=]

.omer biton
23-02-2012, 15:22:27
*** מיכאל זה לא כמו שאתה חושב אני לא עד כדי כך מפגר...
היו אסבי נטלש ויש בתוך החוט המבודד את החוטים האלו צריך לחבר יו אסבי חדש פתחתי מלא יואסבי שהיו לי בבית ולא הצלחתי...למישהו יש עוד הצעות?
תודהה

tav31
23-02-2012, 15:54:42
לפתוח בזהירות עם סכין את הדונגל ולחבר את החוטים ולסגור עם איזולירבנד

avichoen
28-02-2012, 22:57:56
omer, צירפתי מס' תמונות.

לדוגמה בתמונה שלט סימולטור וכבל יו.אס.בי שלקחתי ממדפסת ישנה. אתה חושף את הבידוד בקצה הכבל החדש.
62856

אתה פותח את גב השלט.
62857

אתה מסיר את הכבל הישן מההלחמות שבמעגל ומלחים את החדש בהתאם לצבעים.
62858

כדאי לוודא בעזרת רב מודד שסדר וצבע החוטים בכבל החדש תואמים לכבל הישן, למרות שזה בד"כ סטנדרטי.
62859

את החוגה ברב מודד מסובבים לסימן הזה ע"מ לבדוק רציפות של המוליכים (החוטים) שבכבל וכך לדעת האם מיקום החוטים בקונקטור הישן זהה לחדש, ברוב המכשירים ישמע ציפצוף שמתריע על רציפות.
פשוט גע עם הפרובים של המכשיר, לדוגמה, פרוב אחד בחוט האדום שבכבל היו.אס.בי והפרוב השני באחד מהמגעים שבקונקטור היו.אס.בי.
62864

תמונה של קונקטור יו.אס.בי (USB) סטנדרטי עם מיקום הצבעים. שים-לב לצד של הקונקטור שעליו יש הטבעה עם סימן יו.אס.בי.
62865

חשוב! אם אין לך רב מודד (מולטימטר) כדי לאמת שסדר החוטים תואם בין הכבל הישן לחדש, תנסה לאמת שאכן הם זהים ולא להשתמש בכבל יו.אס.בי של טלפון סלולרי מאחר שבחלקם ישנו מעגל אלקטרוני מובנה בקונקטור עצמו.

לא פחות חשוב! אם אין לך ניסיון בהלחמות עדינות של מעגלים מודפסים, אל תסיר את ההלחמות מהמעגל מחשש שהפדים שבו יתרוממו יחד עם החוטים. פשוט תחתוך את הכבל הישן כחמישה ס"מ מהמעגל (מהכרטיס) שבשלט ותלפף כל חוט שבכבל החדש לפי הצבע, אל החוטים שיוצאים מהכרטיס בשלט. תבודד היטב בעזרת סרט בידוד (איזולירבנד) כל חוט ואח"כ את כולם ביחד.
ע"מ שהכבל החדש לא ישלף לך מהשלט בזמן שימוש, הדק אזיקון על הכבל בקטע שבתוך השלט צמוד לפתח ממנו יוצא הכבל.