צפייה בגרסה מלאה : שאלה פונקציות בשלט- תכנות מסוק באורורה 9
כשאני רוצה ליצור מודל בשלט שלי (אורורה 9) למסוק הוא נותן לי פונקציה שנקראת Swash Tipe
עכשיו מה שזה מראה לי זה 6 מצבים שונים:
1 servo (90 ) 3 servo (120) 3 servo (140) 2 servo (180) 3 servo (90) 4 servo (90)
לאחר מכן- הוא שואל אותי אם יש לי גוברנור (governor) - מזה ?
ולאחר מכן- הוא שואל אותי אם יש לי נידל קונטרול (Needle control) - אני יודע שזה משהו שקשור למצערת אבל יעזור לי לדעת בדיוק
הוא גם שואל אותי אם יש לי fuel mixture- ההיגיון אומר שזה משהו עם דלק ומכיוון שיש לי מסוק חשמלי אני מאמין שכנראה אין לי את זה :).
תודה רבה! :)
oz_adari
23-02-2012, 14:25:20
זה משתנה ממסוק למסוק, אם אני לא טועה אז בהוריקן צריך 120 מעלות (כלומר כל סרבו יושב 120 מעלות מהקודם לו.) וגוברנור ונידל קונטור אתה לא צריך בהוריקן.
Friman
24-02-2012, 14:11:07
יש לך טירקס 500 לא?
תבחר בסוואש 120 מעלות? אין לך גוברנור ואין לך בקרת מחט מנוע ואין לך בקרת עירבוב דלק.
אם יש לך שאלות נוספות על הגדרות באורורה 9, תתקשר מחר בערב אסביר לך
גיל 052-4018383
יש לך טירקס 500 לא?
תבחר בסוואש 120 מעלות? אין לך גוברנור ואין לך בקרת מחט מנוע ואין לך בקרת עירבוב דלק.
אם יש לך שאלות נוספות על הגדרות באורורה 9, תתקשר מחר בערב אסביר לך
גיל 052-4018383
יש לי את ההוריקן 425, אלו אותם הגדרות לא?
Friman
24-02-2012, 19:11:49
כן
יש לי עוד שאלה לגבי תכנות המסוק- יש תכונה בשלט שנקראת Flight conditions ואיתה אפשר לבחור תכונות כמו idel up1, idel up2, ו-hold.
מה אלה אומרים? מוכר לי הhold אבל ברח לי בדיוק המטרה שלו.
והאיידל אפ זה להשאיר את המצערת פתוחה עד הסוף, בזמן שהג'ויסטיק משנה רק את הזווית של הלהבים?
תודה
Friman
25-02-2012, 12:32:39
נירו, לטובת המסוק שלך ושלמות הראש, גש למדריך שיעזור לך להבין מה אתה עושה.
אני יכול בכייף להסביר לך בטלפון איך מגדירים את ההגדרות הנדרשות באורורה אבל אם אתה לא יודע מה זה איידל ומה זה הולד, זה דורש הדרכה. מסוכן לנסות להטיס כשאתה לא יודע מה משמעותן של פונקציות בסיסיות ביותר בהטסה. באמת שחשוב שתקבל הדרכה, למשל להפעיל איידל על השולחן בלי שאתה יודע מה צפוי לקרות יכול להוריד לך יד. אתה צריך הדרכה על המושגים השונים ועל כיוון המסוק מכאנית ודיגיטלית, ואז אם תצטרך הדרכה ספציפית להגדרות באורורה 9 אשמח לעזור לך מ
Hagay
25-02-2012, 14:54:26
נירו, לטובת המסוק שלך ושלמות הראש, גש למדריך שיעזור לך להבין מה אתה עושה.
אני יכול בכייף להסביר לך בטלפון איך מגדירים את ההגדרות הנדרשות באורורה אבל אם אתה לא יודע מה זה איידל ומה זה הולד, זה דורש הדרכה. מסוכן לנסות להטיס כשאתה לא יודע מה משמעותן של פונקציות בסיסיות ביותר בהטסה. באמת שחשוב שתקבל הדרכה, למשל להפעיל איידל על השולחן בלי שאתה יודע מה צפוי לקרות יכול להוריד לך יד. אתה צריך הדרכה על המושגים השונים ועל כיוון המסוק מכאנית ודיגיטלית, ואז אם תצטרך הדרכה ספציפית להגדרות באורורה 9 אשמח לעזור לך מ
+ מליון
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.