PDA

צפייה בגרסה מלאה : זהירות! צירי אליין מזוייפים ל450PRO ????

Yoav Lahav
23-02-2012, 21:46:12
שלום
נתקלתי בעניין מטריד.
2 מהצירים שיש לי שאמורים להיות מקוריים של אליין ונראים כמו מקוריים מתנהגים אחרת מציר מקורי.
בריסוק האחרון בו נתלש לי גריפ והמסוק נפל ב HOLD הציר התכופף הרבה יותר ממה שאני רגיל לראות בצירי אליין מקוריים
שהם עמידים בהרבה. זה לא הריסוק הראשון שקורה לי בגלל סיבה זו ואף פעם ציר של אליין לא התכופף כך.

אז לקחתי ציר אליין מקורי ששמרתי מריסוק ישן והשוותי אותו לציר מהריסוק האחרון. וההבדל גדול:
את הציר המקורי בקושי אפשר לכופף והציר האחרון חלש ממנו בהרבה.
גם במבחן השריטה לציר הישן בקושי אפשר להשאיר סימן והציר האחרון רך כחמאה!
אם אני לוחץ חזק עם פלייר על הציר האחרון נשאר סימן יפה וגדול ואילו לציר הישן זה לא מזיז!

מישהו נתקל בזה?

הצירים הוזמנו מ INFINITY-HOBBY.

תודה.

ebay007
23-02-2012, 21:58:02
לא הבנתי, הם ממותגים תחת השם אליין?
יכול להיות שהם שינו את התרכובת שלהם...

Yoav Lahav
23-02-2012, 22:14:04
לא הבנתי, הם ממותגים תחת השם אליין?
יכול להיות שהם שינו את התרכובת שלהם...

כן זה נראה כמו ציר אליין לכל דבר וכתוב עליו אליין (באנגלית כמובן)
אם הם שינו את המתכת אז ציר אליין הוא עכשיו זבל כמו הצירים שאני יכול להזמין בדולר וחצי לזוג ב 1001 מקומות
וחבל לשלם פי כמה יותר על מקורי.
ציר אליין כמו שאני רגיל הוא חזק בהרבה מהחיקויים ולפעמים כלל לא מתכופף בריסוק, כמובן תלוי כמה חזק הציר חוטף.

ebay007
23-02-2012, 22:16:12
תנסה לקנות במקום שאתה יכול להיות בטוח ב100% שהספינדל (לזה אתה מתכוון נכון?) מקורי (חנות בארץ לדוגמא)

Yoav Lahav
23-02-2012, 22:30:27
לא ספינדל.
ציר ראשי.
אני מודע לאפשרות קנייה שציינת.

תנסה לקנות במקום שאתה יכול להיות בטוח ב100% שהספינדל (לזה אתה מתכוון נכון?) מקורי (חנות בארץ לדוגמא)

saportas
24-02-2012, 06:48:02
כן זה נראה כמו ציר אליין לכל דבר וכתוב עליו אליין (באנגלית כמובן)
אם הם שינו את המתכת אז ציר אליין הוא עכשיו זבל כמו הצירים שאני יכול להזמין בדולר וחצי לזוג ב 1001 מקומות
וחבל לשלם פי כמה יותר על מקורי.
ציר אליין כמו שאני רגיל הוא חזק בהרבה מהחיקויים ולפעמים כלל לא מתכופף בריסוק, כמובן תלוי כמה חזק הציר חוטף.

בסופו של דבר מבינים את זה רק דרך הכיס

Ts7
24-02-2012, 07:01:24
ממליץ על צירים של ALZRC
מ rc711
איכותיים מאוד וחזקים.
וגם יותר זולים מאליין.